Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ο (+) ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ

Ο (+) ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ 

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ



Χθες εγινε το τριετες μνημοσυνο του μοναχου Μωυσεως του γνωστου λογιου Αγιορειτου μοναχου απο καποιους που τον εκτιμουσαν ιδιαιτερα. 
Ο ιστολογος μας δεν γνωριζε προσωπικα τον π. Μωυση αλλα ειχε μαζι του γνωριμια σε μορφη αλληλογραφιας. 
Διατηρουμε ικανον αριθμον διαφορων επιστολων και καρτων που μας απεστειλε.  
Για πρωτη φορα τον συναντησαμε απο κοντα σε καποια ημεριδα μονης της Μακεδονιας και εκει διαλεγομενοι μαζι του προκληθηκε με υπαιτιοτητα του καποιο μικρο επεισοδιο. 
Ευχομαστε ο Θεος να μην υπολογιση την μεγαλη αμαρτια του μοναχου Μωυσεως να παραμεινη μεχρι τον θανατον του αμετανοητος στο ζητημα των μεταμοσχευσεων, παρα το οτι και πολλοι γιατροι τον ηλεγχαν δριμυτατα που ο ιδιος δεχθηκε και  ελαβε μοσχευμα ανερωτητου ασθενη (σηκωτη) και αφου επεζησε καποια λιγα χρονακια, μετα βαδισε κανονικα την ...πεπατημενην!!!!
Το ζητημα ειναι οτι ο ιδιος επικαλειται και την συμμαρτυρια αγιορειτων πατερων που αποδεχθηκαν την απαραδεκτη πραξι του ( μαλλον μη γνωριζοντες ολες τις προεκτασεις της) και δεν τον απετρεψαν.
Ειθε κατα το τελος της ζωης του να ζητησε καποια συγγνωμη απο τον "σωσια" του, που πεθαινοντας εκεινος, παρετεινε τη ζωη του μοναχου για λιγα χρονια, αλλα κυριως να ζητηση συγγνωμη απο τον Θεο, που αφησε τον ιδιο τον εαυτον του, ως κακιστο παραδειγμα κανιβαλικης μεταμοσχευσης!!!!
Δημοσιευουμε στη συνεχεια επιστολη δικη του σε επιστολη δικη μας και στη συνεχεια και αλλη δικη του απαντησι, σε δευτερη επιστολη μας.  
Και καλουμεθα ολοι μας να αναψουμε ενα κερι και να κανουμε μια προσευχη για την σωτηρια της ψυχης του μοναχου Μωυσεως του Αγιορειτου.

3 σχόλια:

  1. Και εσυ ομως ρισκαρεις κατηγοριες εναντιων ανθρωπων κακως,γιατι η επιστημη δεν εχει αποφανθει τελεσιδικα ουτε προς την μια ουτε προς την αλλα πλευρα.Κσι στο θανατο δεν υπαρχει σιγουρια αφου εχουν επιστρεψει ανθρωποι απο σιγουρες ιατρικες καταστασεις θανατου.Στηριζεις το σκανδαλισμο σου σε αυτο που λεει η λογικη επιστημη "σοφιστια ληψης του ζητουμενου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρολογεις κ. Μυλωνα;
    Η επιστημη δεν αποφανθηκε τελεσιδικα;
    Διαβαζεις φαινεται, αλλα δεν μελετας.
    Που βλεπεις τις κατηγοριες;
    Διαλογικη επικοινωνια δημοσιευσα που ειναι το κακο;
    Δεν ξερεις οτι ....τα δε εργα αυτων ακολουθει μετ' αυτων;
    Τα ιδια ισχυουν και για μας.

    Ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.
    Οι εγκεφαλικα...νεκροι, ειναι ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
    Ελπιζω να ξερεις ελληνικα και να με καταλαβαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μελετησατε καλα εσεις αυτο που σας εγραψα.θα βλεπατε το λαθος σας να συναγετε συμπερασματα απο καταστασεις δυσκολες.Εαν δεν υπηρχε εντατικη κανεις με ρευστοποιημενο εγκεφαλο δε θα ανεπνεε,χώρια που ο εγκεφαλικα νεκρος θ ηταν νεκρος και σωματικως αν δεν υπηρχαν μηχανηματα,γι'αυτο και γονεις και τοσοι ανθρωποι αποφασιζουν να σταματησουν τα μηχανηματα,οπως ο ωνασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου