Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Να, τι θέλουν να φέρουν και στην Ελλάδα! --Αυτούς ψήφισε ως "ιστορική εκκλησία" ο Ιερώνυμος και οι συν αυτώ Μητροπολίτες! Αυτό δέχονται σιωπηρά και οι υπόλοιποι, κοινωνούντες μαζί τους!

ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΙΕΡΕΙΣ

ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ


   

Η Σύνοδος της Νορβηγικής εκκλησίας ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία να παντρεύει στον οίκο του Θεού ...λεσβίες και ότι άλλο διεστραμμένο μπορεί ο ανθρώπινος νούς να φανταστεί. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim


Παρακάμπτουν τα λόγια του Χριστού που μας μεταφέρει ο Απόστολος Παύλος ο οποίος λέει: 
   « οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι». 
Το νέο τελετουργικό θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου. Οι Ιερείς οι οποίοι δεν θέλουν να παντρέψουν μπορούν να
πούν όχι, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει ένα ζευγάρι από το γάμο στην εκκλησία που θέλουν.

Η τελετή για τον γάμο που χρησιμοποιούταν μέχρι τώρα θα τροποποιηθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Το πιο αμφιλεγόμενο σημείο αλλαγής στη νέα λειτουργία είναι ότι ο στίχος στη Γένεση 1 για το «ἐποίησεν ὁ Θεός ἄρσεν καὶ θῆλυ» θα αφαιρεθεί, επειδή δεν θα είναι κατάλληλο όταν το ζευγάρι είναι του ίδιου φύλου.

Σύμφωνα με αυτή την δήλωση, φαίνεται πως ο Θεός έκανε 
«μεγάλο λάθος» που δεν ανέφερε στην δημιουργία και τα υπόλοιπα ανθρώπινα φύλα, όπως λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, τραβεστί κτλ..

Η Kristin Gunleiksrud Raaum, πρόεδρος του Συμβουλίου Εκκλησίας ελπίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ενταχθούν στην εκκλησία μετά από αυτή την απόφαση.

Η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Νορβηγίας είναι Λουθηρανοί Χριστιανοί.

1 σχόλιο:

  1. Αν και η φωτογραφία είναι κάπως "πειραγμένη", ήτοι οι ανάποδος σταυρός, το σατανικό σύμβολο δεξιά κ.α. απορώ γιατί απορείτε!

    Και γιατί άραγε να απορείτε με την τυπική επισημοποίηση της ομοφυλοφιλίας από τους αιρετικούς όταν υφίσταται ξεκάθαρα η άτυπη αποδοχή της στον κλήρο και στον μοναχισμό των "ορθοδόξων", ως καθεστώτος αποδεκτού (αν όχι καμαρωτού) κατ΄ οικονομίαν (διάβαζε κατά κράτος), με το οποίο δεν τολμά πλέον κανένας να διαφωνήσει δημοσίως, ανεχόμενος, παραδεχόμενος και αποδεχόμενος την ανωμαλία στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Σιχαίνεται ο φυσιολογικός πιστός να μπαίνει σε ναούς με κουνιστούς υψιφώνους και ναζιάρηδες, νεανίσκους ή εσχατόγηρους, ρασοφόρους ή φοβάται να μεταβεί σε μοναστήρι μήπως και τον παρενοχλήσει κάποιος κίναιδος. Και για να μην κάνει κανένας ότι δεν καταλαβαίνει, προσθέτω ότι, τουλάχιστον εκείνοι οι συζευγνύμενοι αιρετικοί είναι λαϊκοί. Δεν είναι κληρικοί. Και είναι αιρετικοί. Δεν είναι ορθόδοξοι. Και όποιος κατάλαβε, θα υποθέσει γιατί φλέγονται οι δικοί μας να ενώσουν τις τύχες της θρησκείας τους, που ασφαλώς δεν είναι πλέον η Ορθοδοξία, με την θρησκεία της ασυλίας της ακολασίας. Στο κρεββάτι της ανωμαλίας, έλεγε ο αείμνηστος Ρωμανίδης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου