Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

π. Θεόδωρος Ζήσης: Η αποτείχιση είναι μονόδρομος!

 
Η αποτείχιση είναι μονόδρομος!
 

Ἀναφορά στὸν π. Ν. Μανώλη, στοὺς ἀποτειχισθέντες Ἁγιορεῖτες καὶ στὸν π. Γαβριήλ.
Συγχαίρουμε φυσικά τον π.Θεόδωρο Ζήση για την ομολογία του - κόντρα στις απειλές του "Πάπα" Βαρθολομαίου. 
Να κι ένας ιερέας που "δεν σκιάζεται" στα σκοτη των ημερων μας (υπάρχουν φυσικά κι άλλες λαμπρές εξαιρέσεις).
Δυστυχώς το αυτονόητο, η ομολογία της αληθείας της Ορθόδοξης πίστης μας, στην εποχή μας, αποτελεί ευσεβή πόθο.
Εκεί καταντήσαμε..
Που είναι οι υπόλοιποι όμως; 
Οι 100 δεσποτάδες μας; 
Οι 10.000 ιερείς της Ελλαδικής εκκλησίας; 
Χαμένες πήγαν οι κατασκηνώσεις και τα οικοτροφεία του π.Αυγουστίνου, οι τόσες ομιλίες;
Πλαστή ήταν αυτή η εικόνα "πνευματικότητας" που μας παρουσίαζαν; 
Πως ξέπεσαν τόσο ώστε να μην τους αναγνωρίζουμε ;;; Τα μοναστήρια και οι χιλιάδες μοναχοί; 
Που είναι ;;; 
Διαβάζουνε γεροντικό και ιστοριούλες με Αγίους όπως οι πιστοί; 
Δεν βλέπουν;;; ή κάνουν ότι δεν βλέπουν;;;
Δεν ακουν;;; ή κανουν οτι δεν ακουν;;;
Δικαίωμα κάποιων να χρησιμοποιούν την εκκλησία ως "υπνωτικό", εναγκαλιζόμενοι ή φοβούμενοι τους δεσποταδες ή την κοσμική εξουσία. 

Όσοι πιστοί.


 
 
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_14.html

6 σχόλια:

  1. Ξαναρωτάμε:

    Ο π. Ζήσης απεμπόλησε τον τίτλο του πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού θρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΑΝΟ ΚΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΥΧΟΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ! ( ΦΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΑΝΟ ΚΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΥΧΟΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ! ( ΦΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα δεν θέλω στην χαλάσω φίλτατε Οδυσσέα αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρά καλάθια ....
    Διαβάζω και στο ΤΡΕΛΟ_ΓΙΑΝΝΗ "Βάση εγκύρων πληροφοριών ετοιμάζονται να κόψουν το μνημόσυνο στην Ελλάδα πολύ μεγάλα ονόματα κληρικών και πρωτεργατών του αντι-οικουμενιστικου αγώνα αλλά και άλλων ,δεν ισχύουν δε
    οι "πληροφορίες" ότι το γραφείο αιρέσεων της μητρόπολις Πειραιά έκανε παύση ή διακοπή!

    Συγκεκριμένα λέχθηκε εάν η εκκλησία της Ελλάδος όπως είναι εξουσιοδοτημένη από την σύνοδο της ιεραρχίας να εξετάσει την σύνοδο του κολυμπαριου δεν πάρει ξεκάθαρη θέση για την ψευτοσύνοδο,
    θα υπάρχουν εντυπωσιακές εξελίξεις… Αναμένουμε! "
    Αλλά κρατώ χαμηλά τις προσδοκίες μου . Διαβάζω : "..... εάν η εκκλησία της Ελλάδος όπως είναι εξουσιοδοτημένη από την σύνοδο της ιεραρχίας να εξετάσει την σύνοδο του κολυμπαριου δεν πάρει ξεκάθαρη θέση για την ψευτοσύνοδο, ....θα υπάρχουν εντυπωσιακές εξελίξεις…" Τι εξελίξεις ? Καμιά διαμαρτυρία θα βγάλουν .. καμιά υπογραφή θα μαζέψουν ... σε κανένα συνέδριο θα πούνε καμιά "θεολογία " ... Λοιπόν κάτι τέτοια τα έχουμε ακούσει πολλάκις . Αλλά έστω και η Εκκλησία της Ελλάδας πάρει την ποίο ξεκάθαρη απόφαση . Αυτή θα ισχύει εντός των ορίων της . Θα ισχύει και στην Κρήτη ? Θα ισχύει στο Αγ Ορος ή στα νησιά ? Στις "νέες χώρες ? Λοιπόν οτι και να αποφασίσει η ιεραρχία της εκκλησία της Ελλάδος ΑΚΟΜΑ και αν απορρίψει την σύνοδο το αίτημα της διακοπής του μνημόσυνου του Βαρθολομαίου παραμένει . Άλλωστε η διακοπή αυτή επιβάλετε γιατί είναι αιρετικός "γυμνή τη κεφαλή " γιατι μνημονευσε ΠΑΠΑ γιατί συνλειτουργεί με αιρετικούς , γιατι πάει σε συναγωγές και τεμένη ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΉΣ Πέρα όμως απο αυτό κάτι τέτοια τα έχουμε ακούσει πολλάκις . Οσοι τα λένε είναι αναξιόπιστοι . Αν ήταν του Χριστού και όχι του χρυσού θα είχαν αποτειχιστή . ...! Σήμερα συνεδριαζε η Γατζεα......συνοδος κληρικων και μοναχων.... Το λοιπόν ? Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν ... Ωδινεν "Αγιο" όρος και έτεκεν αποτειχισμένο μοναχό που δεν βλέπει την διακοπή του μνημοσύνου του αιρεσιάρχη ως προυπόθεση σωτηρίας .. αλλά θεωρεί εαυτό ορθόδοξο ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ τον πρωτότοκο του Σατανά ! Οταν αποτειχιστούν τα κοπέλια της Γαζέας ... αν ποτέ λέμε τώρα αποτειχιστούν .... πολύ φοβάμαι θα "αποτειχιστούν" γιαλανζί για να πλανήσουν ΚΑΙ τους αποτειχισμένους ώστε να είναι σε κοινωνία με τους μνημονεύοντες "αντιοικουμενιστές" .και μαζί τους να συν απολεσθούν ... Του σατανά δουλεύουν τα γαζετάκια Αν ήταν του Κυρίου μας θα ταν εδώ και χρόνια αποτειχισμένοι .Εδω και χρόνια θα αναθεμάτιζαν τον Βαρθολομαίο ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ . Ε ! Δεν πρόκειται ! Για αυτούς ο οικουμενισμός είναι αίρεση ..... ΧΩΡΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ και ο παν αιρεσιάρχης δεν είναι πρώτος υιός του ΣΑΤΑΝΑ αλλά ορθόδοξος Πατριάρχης και δή ποιμένας ΤΟΥΣ και ποιμενάρχης ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασε που κάποια γαζετάκια "παλαιο ημερολογίζουν " και επαναλαμβάνουν ασύστολα τα ψεύδη των παλαιοημερολογίτων Η Ελλάδα δεν έχει το αναθεματισμένο γρηγοριανό ημερολόγιο ,το αναθεματισμένο γρηγοριανό εορτολόγιο η το αναθεματισμένο γρηγοριανό Πασχάλιο ως ψευδώς οι παλαιοημερολογίτες λένε αν και στο ψέμα τους αυτό στήριξαν το σχίσμα . Γιατί κατηγορώντας οτι η Ελλάδα αποδέχτηκε το αναθεματισμένο Παπικό , το Γρηγοριανό ημερολόγιο έκαναν σχίσμα , και κακώς έκαναν σχίσμα λέγοντας ψέματα , και μετά προσέθεσαν κάθε παραστράτημα των πατριαρχικών , μεταγενέστερο η προγενέστερο , ως ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ . Με όλους τους ψεύτες, η μερίδα τους θα είναι στη λίμνη που καίει με φωτιά και θειάφι. Λοιπόν αν όντως είχαμε πάρει το γρηγοριανό Πασχάλιο θα είχαμε με τους παπικούς ΠΑΝΤΑ την ιδια μέρα ΠΑΣΧΑ και όχι ενίοτε κάτι που δεν συμβαίνει .πχ Το Πάσχα των καθολικών το 2016 είναι στις 27 Μαρτίου 2016, αρκετά νωρίς σε σχέση με το Ορθόδοξο πάσχα που είναι την 1η Μαίου. Θα εορτάζαμε τις ίδιες μέρες τις γιορτές που εξαρτώνται απο το Πασχα ΠΑΝΤΑ και όχι ενίοτε . Κάτι που επίσης δεν συμβαίνει . Πως λοιπόν έχουμε κοινό πασχάλιο και εορτολόγιο ? Αν κάνεις τον κόπο και συγκρίνεις τα εορτολόγια ορθοδόξων και παπικών (δες πχ https://www.holsdb.com/ell/religious-holidays/catholic ) είναι φανερές οι διαφορές που βέβαια δεν θα υπήρχαν αν είχαμε το παπικό εορτολόγιο . Αλλά και το γρηγοριανό ημερολόγιο έχει μια ελάχιστη διαφορά χρόνου απο το δικό μας διορθωμένο Ιουλιανό . Δεν είναι το ίδιο . Μοιάζει πολύ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Οποιος το λοιπόν λέει ψέματα και μάλιστα με αυτά τα ψέματα κάνει σχίσμα ... αν δεν πάει όπου πάνε όλοι οι ψεύτες τότε ο λόγος του Κυρίου θα είναι ψευδής όπερ άτοπο . .
    Κάποια γαζετάκια "παλαιο ημερολογίζουν " και επαναλαμβάνουν ασύστολα τα ψεύδη των παλαιοημερολογίτων όχι απλά από αδιαφορία αλλά απο λάθος Σωτηρολογία Γιατί αγνοουν ότι δεν είναι δυνατή η σωτηρία αιρετικών ή σχισματικών αλλά προτάσσουν τον εκκλησιασμό ... Το ίδιο λάθος δηλ που τους κρατά στο μαντρί του αιρεσιάρχη ... το να έχει κάπου να κοινωνά και να εκκλησιάζεται .... είναι και ο λόγος που στέλνουν κόσμο απο την οικουμενιστική σκύλα στην παλαιοημερολογήτικη Χάρυβδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν μπορω να κατανοησω την σιωπη του πειραιως οποιος με εχει σκανδαλισει μου ειναι αδιανοητο να σκεφθω οτι αλλαξε
    ιδεολογια ενημερωστε μας τι συμβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου