Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Και μονον αυτος ο λογος, να επιχειρουν οι Αιρετικοι Οικουμενιστες, να επιβαλλουν ΣΤΑΝΙΚΑ τις Αιρετικες αποφασεις τους, αποδεικνυει εκ προοιμιου οτι ειναι μια ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ.

Στανικώ τω τρόπω θέλουν να επιβάλλουν τη ΔΗΘΕΝ ορθότητα καθώς και την αποδοχή και υποχρεωτικότητα των αποφάσεων της εν Κρήτη ψευδο-συνόδου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ


του Αγωνιστου ιατρου Λυκουργου ΝΑΝΗ

 
O к.Βαρθολομαίος και οι συν αυτώ, στανικώ τω τρόπω θέλουν να επιβάλλουν στις συνειδήσεις των πιστών τη ΔΗΘΕΝ ορθότητα καθώς και την αποδοχή και υποχρεωτικότητα των αποφάσεων της εν Κρήτη ψευδο-συνόδου.

Προς τούτο στοχοποίησαν κατά τρόπο επιεικώς αήθη δύο αντιφρονούντες μητροπολίτες, τον εγνωσμένου Ορθοδόξου Ήθους και θεολογικού-επιστημονικού κύρους, ομολογητή π.Θεόδωρο Ζήση καθώς και την πλειάδα εκείνη των κληρικών και λαικών που απορρίπτουν πανηγυρικώς και μετά πατάγου τις προδοτικές επιταγές του εν Κολυμπαρίου "συνοδικού" μορφώματος.
Το καμουφλαρισμένα προδοτικό, όμως, κείμενο που αναφέρεται στις σχέσεις Ορθοδοξίας (δηλαδή της Ορθοδόξου Εκκλησίας) με τον "λοιπόν χριστιανικόν κόσμον" (τις αιρετικές "χριστιανικές" ομάδες και κοινότητες της Δύσεως δηλονότι)δεν το υπέγραψαν 32 επίσκοποι εκ των συμμετασχόντων, η δε Εκκλησία της Βουλγαρίας με ένα υπέροχο, θαυμάσιο, ομολογιακότατο και πατερικότατο κειμενό της (φρονώ ότι το εν θέματι κείμενο θα πρέπει ταχύτατα και άνευ χρονοτριβής να διανεμηθεί και να καταστεί κτήμα όσο γίνεται μεγαλύτερου αριθμού πιστών) αποδόμησε πλήρως το υποτιθέμενο κύρος της εν Κρήτη φαιδράς πανηγύρεως.
Επομένως αντίθετοι και αντικείμενοι και ενιστάμενοι προς τις προδιαληφθείσες "συνοδικές" αποφάσεις δεν τυγχάνουν μονάχα οι κατ αρχήν στοχοποιηθέντες αλλά και πολλοί άλλοι εκκλησιαστικοί και θεολογικοί παράγοντες αλλά και πλήθος πολύ ορθοφρονούντων κληρικών και λαικών ως τυγχάνει γνωστό στους παρακολουθούντες επισταμένως τα εκκλησιαστικά μας πράγματα τους οποίους ουδείς, όσο ψηλά και αν ίσταται, δύναται να αγνοήσει και παραθεωρήσει άνευ συνεπειών και ελαφρά τη συνειδήσει.
Αποτελεί στοιχειωδέστατο χρέος παντός μέλους της Εκκλησίας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, γραμματικής μορφώσεως, επαγγελματικής ιδιότητος και καταρτίσεως,γεωγραφικής διαμονής και δραστηριοποιήσεως η απόρριψη της οικτρής ψευδοσυνόδου αλλά και η διαφώτιση των υπολοίπων μελών της Εκκλησίας περί της επικινδυνότητός της για το εκκλησιαστικό σώμα.
Προς τούτο, οργανωμένες ομάδες-πυρήνες ευαισθητοποιημένων πιστών στις πρωτεύουσες των νομών της πατρίδος μας θα μπορούσαν, διά της διοργανώσεως διαφωτιστικών ομιλιών (όπως έχει ήδη αρχίσει να γίνεται) από εγνωσμένου κύρους ομιλητές όπως π.χ. ο π.Θεόδωρος Ζήσης, ο π.Γεώργιος Μεταλληνός, ο π.Αθανάσιος Αναστασίου, ο π.Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, ο κ.Τσελεγγίδης και έτεροι εκκλησιαστικοί και θεολογικοί παράγοντες καθώς και διά της διανομής φυλλαδίων και λοιπού σχετικού υλικού, να συμβάλλουν στη διάχυση και εδραίωση της αμφισβητήσεως, αποδομήσεως και απορρίψεως της θλιβερής "συνόδου".
Δυστυχώς, άλλοι θα έπρεπε να είναι οι μπροστάρηδες των σχετικών αγώνων! Οι υποτιθέμενοι φιλοπαραδοσιακοί επίσκοποι, οι μονές του Αγίου Όρους, άλλες μοναστικές και ιεραποστολικές αδελφότητες, γνωστοί ανά το Πανελλήνιο, κατά τα άλλα, γεροντάδες, διάφοροι σύλλογοι και σωματεία κ.ο.κ.
Αφού κάτι τέτοιο δεν έχει επισυμβεί μέχρι στιγμής το βάρος του αγώνα, νομοτελειακώς, πίπτει επί των ώμων των προαναφερθεισών ομάδων και των προδιαληφθέντων πυρήνων.

2 σχόλια:

 1. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΑΛΩ

  O πατριαρχῖσκος ἐν Βοσπόρῳ τοῦ ἀποφασίζομεν καὶ καθαιροῦμεν εἷναι παντελῶς ἐστερημένος τοῦ Παναγίου Πνεύματος, καὶ χωρῖς τὴν σύγκλησιν και καταδικαστικῆν ἀπόφασιν Ϊερᾶς τινὸς Συνόδου.
  Ἔχει θέσει πρὸ πολλοῦ ἑαυτὸν ἐκτὸς τοῦ ΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  Φυλαχθῆτε ἍΠΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ.
  Δεν χρειαζομεθα ἐξ αὐτοῦ μηδὲ τὴν ἀναφορᾶν τοῦ ὀνόματος καὶ τῆς ἰδιώτητος αὐτοῦ.
  ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟ ΑΥΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ,ΕΙΧΟΝ ΠΛΑΝΗΘΗ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ἤ ΔΥΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ .
  ΟΥΤΟΣ Ο ΤΛΗΜΩΝ,ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗΝ ΚΑΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ.
  ΤΕΤΥΦΛΩΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙᾼ, ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΟΔΟΥ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΗΔΗΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙΣ ΑΥΤΟΥ.
  ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ, ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΙΣΚΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
  ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΕΥΡΕΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΝ ΤΗΣ ΑΝΑΜΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΑΝΕΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ !
  ΟΦΙΣ ΙΟΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ ΑΝΕΣΙΝ ΤΟΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙΣ ΕΡΓΟΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,
  ΩΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩ, ΛΑΒΕΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟ ΜΕΝ ΠΙΚΡΟΝ ΩΣ ΓΛΥΚΗ ΤΟ ΔΕ ΣΚΟΤΟΣ ΩΣ ΦΩΣ .
  ΚΑΙ ΔΙΑΕΡΩΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΩΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ ;
  ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑΝ ;
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,
  ΤΟ ΠΑΡΑΤΤΕΙ ΜΕΤ'ΕΥΛΟΓΙΑΣ Ο ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΕΝΔΟΝ ΤΗΣ ΠΟΙΜΝΗΣ . Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΑΛΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ποιος είναι οι δύο αντιφρονούντες μητροπολίτες; Ο Πειραιώς και ο Καλαβρύτων; Αίσχος και μόνο αίσχος στους συντάκτες της βόθρο λοιμικής επιστολής !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου