Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.

Σημερα Σαββατο 8 Οκτωβριου της οσιας Πελαγιας, της οσιας Ταϊσιας και της αγιας παρθενομαρτυρος Πελαγιας, ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας θα τελεση ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ Θεσσαλονικης.
 





Οσοι ειναι τεκνα της Ελευθερας δηλαδη της Ορθοδοξιας και οχι της παιδισκης της Αιρετικης Οικουμενιστικης "εκκλησιας",
μπορουν να προσελθουν για την Θεια Λειτουργια, την ιερα Μυσταγωγια και το κηρυγμα και για να κλεισουν ραντεβου με τον π. Ευθυμιο για το μυστηριο της εξομολογησεως στην Λαρισα.
   
Τηλεφ. συννενοησης 6972-896024
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 
Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.
Και αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και δικαιωθηκαμε απολυτα απο την προσφατη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, οπου οι Αιρεσεις ανακηρυχθηκαν ως ...εκκλησιες και ταυτιστηκαν με την Μια  Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια του Χριστου.
Οσοι, λοιπον, αισθανονται οτι δεν ειναι ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΙ ή οσοι ειναι προδομενοι ορθοδοξοι, μπορουν να προσελθουν για να ζησουν μεσα στην Χαρι της Εκκλησιας του Χριστου.
Οι ετεροδοξοι εχουν τους Οικους, ημεις εχουμε τον ΕΝΟΙΚΟΝ.

7 σχόλια:

  1. Να έρθει και ο αποτειχισμένος Ιερομόναχος Παΐσιος και ο μοναχός Σάββας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πείτε τα βρε παιδιά λίγο νωρίτερα αυτά...Άλλη φορά αν το μάθετε πιο νωρίς να το αναρτήσετε άμεσα.Είμαι από μακριά και ήθελα να έρθω. Έχω ανάγκη πλέον να πάω σε πραγματική Θεία Λειτουργία και δεν βρίσκω...περνάω έξω από εκκλησίες και στεναχωριέμαι...όταν χάνεις κάτι πράγματι το εκτιμάς περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε για λογους ανεξαρτητους της πελησεως μας δεν το ανακοινωσαμε πιο γρηγορα διοτι πρεπει να κανονισθουν πρωτα καποια ζητηματα.
    Γι αυτο και το καθυστερησαμε.Θα δουμε και θα πραξουμε αναλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν θα ελθω στους καθαρους διοτι ειμαι αμαρτωλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιταξε ταλαιπωρε ανθρωπακο.
    Αμφιβαλλω αν πιστευεις οτι εισαι αμαρτωλος.
    Αν παιρνεις μαθηματα απο τους Οικουμενιστας τυπου Ζηζιουλα πιστευεις οτι εισαι υπεραγιος και εσυ ο υπεραγιος δεν συμφυρεσαι με εμας τους ...σχισματικους αμαρτωλους.
    Εμεις ειμαστε παναμαρτωλοι αλλα αποφευγουμε την Αιρεσι του Οικουμενισμου , ενω εσυ ανηκεις σε αυτη την Αιρεσι και εισαι μολυσμενος και δεν το καταλαβαινεις.
    Εισαι ενας αξιοοθρηνητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://katanixis.blogspot.com/2016/10/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειμαι αντιοικουμενιστης αλλα εχω κουσουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου