Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟΜΑΝΕΙΣ; ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΑ, ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ. ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ, ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΑ.

TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, 
ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟΜΑΝΕΙΣ; 
ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΑ, ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ. 
ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ, 
ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΑ. 

ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟ 
ΤΟΥ 
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ 

t




Όπως αναφέρει οΑπ.Παύλος στους Κορινθίους :
«ὅτι θατρον (θέαμα) γενθημεν τ κσμ, καγγλοις κα νθρποις.»(Α΄Κορινθ. Δ΄9)

Και όχι μόνο θέαμα αλλά και τσίρκοOIKOYMENDRANO από τους Κολυμπαράδες Επισκόπους και τους συντρόφους τους στην πλάνη της Πανθρησκείας που με τις κλασικές Οικουμενιστικές φιέστες και καραγκιοζιλίκια «μεταίρουν (μετακινούν) όρια αιώνια» ,με τόση άνεση και τόσο αβασάνιστα, την στιγμή που μυριάδες αμέτρητοι Άγιοι και Ομολογητές  δώσανε το αίμα τους για τον Χριστό προκειμένου να διατηρήσουν απαρασάλευτη την Ορθόδοξη αλήθεια Του.

Λίγες αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τα Οικουμενιστικά Καρναβάλια διαφόρων «Ορθοδόξων»Πατριαρχάδων και Μητροπολιτών που απαιτούν παράλληλα από εμάς, τα προβατάρια πιστούς, την απόλυτη υπακοή και το υπερκόσμιο δέος προς την αυτού Πριγκιποσύνη τους.

…Σε λίγο θα βγουν και οι ελέφαντες!




Γ.Κ.Άργος









(παρακαλώ λύστε μου την απορία:
αυτό το ανθρωπάκι στην επάνω  φωτογραφία με το μαύρο ριχτάρι δίπλα από τον  Πάπα  ,τι είναι;
 ο Ε.Τ. ο εξωγήϊνος ;)

2 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου