Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

AIΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΙΤΗΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ. ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΑ ...ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΝΑΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΝΑΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ

AIΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΙΤΗΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΑ ...ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΝΑΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.


ΑΝΑΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΝΑΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ




Να και κατι που δεν το περιμεναμε, αλλα οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ τολμησαν και ασχημονησαν και αυτο το ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ.
Δημοσιεύουμε φωτογραφία παράστασης της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ Συνόδου της Κρητης που συνήλθε τον περασμένο Ιούνιο (2016), η οποία σε στυλ αγιογραφιας κατασκευαστηκε στον νεο Ναό του Αγίου Ιωάννου Βλαδιμήρου στο Μπάρ του Μαυροβουνίου. 
  Και μαλιστα την κατασκευασαν κατα τις παραδοσιακές απεικονίσεις των Οικουμενικών Συνόδων, με την αναπαραστασι των δέκα προκαθημένων των "Ορθοδόξων Εκκλησιών" που έλαβαν μέρος στην Σύνοδο με άπασαν την αρχιερατική στολή τους, κρατώντας το Ευαγγέλιο, ενώ απεικονίζει και τους συμβούλους τους αρχιερείς – δύο για κάθε προκαθήμενο, όπως είχε οριστεί – με επανωκαλύμμαυχο και εγκόλπιο, μέσα σε ένα πλοίο, που είναι ταχα η ναυς της ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ "εκκλησίας", η οποία πλέει στο μέγα πέλαγος της ιστορίας. 

Στη μέση της σύνθεσης ευρίσκεται το ιερό Ευαγγέλιο και στο πάνω μέρος – μεταξύ του Αρχιαιρεσιαρχου Οικουμενιστού "Πατριάρχου" Βαρθολομαίου και του Οικουμενιστου "Πατριάρχου" Αλεξανδρείας Θεοδώρου (εχοντας πλαϊ του τον Μπραζαβιλ ...χαριεστατο Αραθημο) και των "εκλεκτων" αρχιερέων τους – απεικονίζεται το "Άγιο Πνεύμα" εν είδει περιστεράς. 
Τετοιο ειναι το μεγεθος της υψιστης ασεβειας των ΛΥΣΣΑΛΕΩΝ Παναιρετικων Οικουμενιστων.

Στην κορυφή της παράστασης ο Χριστός ευλογεί, με την Παναγία και τον Πρόδρομο δεξιά και αριστερά, να συμπληρώνουν την σύνθεση. 

Υπάρχει επιγραφή στα Σερβικά που δηλώνει ότι πρόκειται για την "Αγία και Μεγάλη Σύνοδο" της Ορθοδοξίας που συνήλθε στην Κρήτη. 

Σημειωνεται ότι οι Προκαθήμενοι που έλαβαν μέρος στα εγκαίνια του Καθεδρικού Ναού στο Μπαρ του Μαυροβουνίου, συμμετείχαν και στην ΛΗΣΤΡΙΚΗ αυτη Σύνοδο.  
Αυτοι δε ησαν ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος, με τη συμμετοχή του Πατριάρχου Σερβίας κ. Ειρηναίου, του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου και του "αρχιεπισκόπου" Αχρίδος Ιωάννου, του ...καλοπαιδου των Παναιρετικων Οικουμενιστων. 
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εκπροσώπησαν στα εγκαίνια, ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.
Δηλαδη οι ιδιοι κατασκευασαν αγιογραφια και...αγιογραφησαν τους εαυτους τους, για να διακηρυξουν τις πομπες τους και ....ολες μαζι τις αλλες ασεβειες τους.

3 σχόλια:

  1. Δυσθεώρητο το ύψος της αλαζονείας και της ματαιοδοξίας τους. Αλλά ο Κύριος λέει ότι από τους καρπούς τους θα τους αναγνωρίσουμε τους ψευδο-ποιμένες. Δεν έχουν ίχνος ταπεινωσης και φόβου Θεού.

    Κυριάκος Βαρβέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι η ναύς της Εκκλησίας διότι εκείνη συμπεριλαμβανει όλους τους επισκόπους, τον κλήρο και το λαό. Αυτό ομοιάζει με κρασοβάρελο που βυθίζεται αύτανδρο! Καλά που δεν φόρεσαν μίτρα και στον Κύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκστηθι φριττων ουρανε και σαλευθητωσαν τα θεμελια της γης
    ποτε θα τιμαται το γεγονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου