Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Προς τους ορθοδοξους Αποτειχισμενους, τους 3εξαρηδες Συνωμοσιολογους αντορθοδοξους και τους λοιπους χριστιανους ή και αχριστιανους.

Προς τους ορθοδοξους Αποτειχισμενους, τους 3εξαρηδες Συνωμοσιολογους αντορθοδοξους και τους λοιπους χριστιανους ή και αχριστιανους. 


Αγαπητοι φιλοι και επισκεπτες του ιστολογιου ΟΜΟΛΟΓΙΑ ως φαινεται και μαλλον αυτο συμβαινει, "το θηριο 666 της Ιερας Αποκαλυψεως" (για να γελασουμε και λιγο), μαλλον τα εβαλε με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ εσχατως, γιατι ειναι το ανα την επικρατεια μοναδικο ιστολογιο, που το πολεμαει. Ετσι, λοιπον, μας εκαψε τον δισκο 3 φορες μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα. Και αυτη η υποθεσι μας στοιχισε περι τα 300 ευρω. Τωρα σκορπισαμε αγιασμο και ελπιζουμε να μην ξανατολμηση το τρισκαταρατο ΘΗΡΙΟ 666, να το επαναλαβη. Ελπιζουμε λοιπον εντος της ημερας να εχουν ολα αποκατασταθη πληρως.

14 σχόλια:

  1. Πάνω πού ἑτοιμαζόμασταν νά ἐπικοινωνήσουμε τηλεφωνικά νά δοῦμε τί τρέχει! Ἀγαπητέ Ὀδυσσέα, ἄφησε τήν "ἀντι666ιολογία" καί ξεκίνα πάλι δυναμικά γιά τό μεγάλο ζήτημα τῆς Πίστεως. Δυστυχῶς, γιά ἄλλη μία φορά ὁ ἐπιτήδειος γιά τήν ἀποστολή τῆς προδοσίας Βαρθολομαῖος ἐκατόρθωσε μέσω τῆς "μεθόδου" τῶν πανηγυριῶν νά ἐπιβεβαιώσει τήν πλήρη "κοινωνία" μεταξύ Κολυμπαριστῶν καί ἀντι-κολυμπαριστῶν, ὅλων τῶν τοπικῶν ἐκκλησιῶν, εἴτε συμμετεῖχον, εἴτε ἀπεῖχον τῆς ληστρικῆς Συνόδου, εἴτε ὑπέγραψαν, εἴτε ὄχι! Ὁπότε ἀκύρωσε μέ τόν πλέον πρακτικό τρόπο τίς ἐλπίδες κάποιων γιά....ὁμολογιακή στάση τινῶν. Καί δέν ἔφθανε αὐτό, τώρα ἑτοιμάζεται καί φυτώριο "οἰκουμενιστοπαίδων" μέ τό νέο πρόγραμμα τῶν Θρησκευτικῶν ἀπό τά Δημοτικά Σχολεῖα! Τό πόσο ἀνόητοι καί μή φρόνιμοι εἴμαστε ἀπεδείχθη ἐκ τοῦ γεγονότος ὅτι πατήσαμε τήν πεπονόφλουδα τοῦ ὑπουργοῦ παιδείας περί δῆθεν καταργήσεως ἀπό φέτος (δέν βιάζονται αὐτοί...) τῆς προσευχῆς στά σχολεῖα, ἡ ὁποία δέν ἔγινε γιά νά ρίξουν στάχτη στά μάτια τῶν ἀφελῶν, τό ὁποῖο σκοπίμως ἐκμεταλλεύθηκε τό μέν ὑπουργεῖο γιά νά σφυγμομετρήσει ἀντιδράσεις καί ἀποπροσανατολίσει ἀπό τό οὐσιωδέστερο, ἡ δέ διοικοῦσα ἐκκλησία γιά νά ἀποφύγει συγκρούσεις μέ τήν ἐξουσία τήν ὁποία ἐπί τῆς οὐσίας στηρίζει γιά νά μή διακινδυνεύσει τά κεκτημένα της καί γιά νά μή χρειασθεῖ νά λάβει σαφῆ θέση καί πρακτικές πρωτοβουλίες γιά τό νέο πρόγραμμα ἐκφυλισμοῦ τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν. Ἤδη πληροφοροῦμαι ὅτι μεθοδεύεται ἡ μή πρόσληψη ὡς ἀναπληρωτῶν θεολόγων μέ τήν ἀνάθεση σέ Φιλολόγους τῆς διδασκαλίας τῶν θρησκευτικῶν, κάτι πού γιά πρώτη φορά γίνεται θεσμικά ἀπό συστάσεως τοῦ Ἑλληνικοῦ Κράτους! Συνιστᾶ δέ ἀντιδεοντολογική ἐπιλογή, ἀντιεπιστημονική καί σαφέστατα στρεφομένη κατά τοῦ ὑπό διωγμόν πλέον τιθεμένου κλάδου τῶν θεολόγων καί κυρίως τῆς πάλαι ποτέ Ὀρθοδὀξου Θεολογίας! Ὡστόσο βάζοντας στάχτη στό κεφάλι μας θρηνοῦμε καί ὀφειλετικῶς ὁμολογοῦμε ὅτι πρῶτα ἐπρόδωσαν τήν Ὀρθοδοξία οἱ Θεολογικές Σχολές, οἱ θεολόγοι καί κυρίως οἱ Δεσποτάδες καί ἔτσι φθάσαμε ἐδῶ, στό χεῖλος τῆς ἀβύσσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητε μου κ. Κατσουρα
      και βεβαια δεν εχω καμμια διαθεσι να αρχισω και παλι τα Αντιχριστολογικα αφου προ ολιγων ετων ειχα ασχοληθει μαζι με αδελφους και πατερες εξονυχιστικα και εντατικα για το ζητημα και μαλιστα και με ανθρωπους πολυ αδελφικα, των παραταξεων του παλαιου
      Ομως ενω πολλοι μου συνιστατε εμενα να πραξω αυτο, δεν βλεπετε τον πατερα Σαββα που σε καθε Αντιοικουμενιστικη ομιλια του να μιλαει και να επαναλαμβανει συνεχως τα ιδια ΨΕΥΔΗ συνθηματα και τις παλαιες βλακειες της Δαιμονισμενης ΡΕΛΦ και των 3εξαρηδων Αγιορειτων Γρηγοριατων, που ειχαν αναστατωσει τοτε το Συμπαν σερβιροντας τα ιδια εκεινα γελοια πραγματα σαν ζεστο φαγητο;
      Μου λενε μην ασχολεισαι με αυτα εσυ, ενω μπορουν ελευθερα να ασχολουνται οι αλλοι και να πλανουν τον κοσμο και μαλιστα ενας γιατρος ή ενας πρωην ...μπουζουκσης. Δεν κατηγορω την προελευσι του καθενα μας, αλλα με εντυπωσιαζει πραγματι η ελευθερια που τους δινετε ολους αυτους με τις επαναλαμβανομενες γελοιοτητες της Πλανης και εμας που δεν συμφωνουμε και δυστυχως ειμαστε ελαχιστοι εν συγκρισει με αυτους τους πλανεμενους, που παρασυρουν ακομα και εκλεκτους, μας λετε να σιωπησουμε.
      Ας σιωπησουν αυτοι για να σιωπησουμε και εμεις.
      Ας αφησουμε το ζητημα στη σιωπη του οπως εδω και 2000 χρονια το διατηρουσε η Εκκλησια.
      Απορω.
      Αυτο δεν τους απασχολησε καθολου;
      Να αντιδρασουμε δεν λεγω για την καρτα του Πολιτη, αλλα οχι γιατι περιεχει ταχα το 666, αλλα γιατι φοβουμαστε οτι θα παραβιαστουν τα δικαιωματα και οι ελευθεριες μας και αλλα στοιχεια μας προσωπικα που θα μπορει ισως να παραλαβη ή να υποκλεψη ο πρωτος τυχον υπαλληλος ή χακερ.
      Αυτο δεν εγινε με τις τραπεζες;
      Πως της δοθηκαν τα στοιχεια των Φορολογουμενων;
      Με ποιο δικαιωμα τα ελαβαν;
      Αυτοι ειναι οι πολιτικοι μας.
      Ολοι τους ΣΑΠΙΟΙ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.
      Αυτους ομως ψηφιζουν αυτοι οι χριστιανουληδες και μονο διοτι ειναι δεξιοι και υποκρινονται την ευσεβεια.
      Τετοιο μεγεθος βλακειας εχουν οι χριστιανοι.
      Οταν καταργησε ο Σαμαρας και ο Μητσοτακης την Κυριακη ΑΡΓΙΑ μηπως ακουσατε εσεις καμμια διαμαρτυρια;
      Για το 666 ομως που αυτοι φανταζονται οτι θα βρισκεται μεσα στις καρτες χωρις κανενα στοιχειο στα χερια τους - τωρα μας ειπαν και οτι θα επιδρα στον ....ΨΥΧΙΣΜΟ μας, οχι στους ασθενεις αλλα και στους υγιεις η παραλαβη της καρτας, να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.
      Αυτα διακηρυττει στους απλοϊκους ο μοναχος Σαββας.
      Ετσι του ειπε ο παπα Σαραντος που υπηρετουσε παντοτε ευχαριστα και με ολη του την καρδια τους ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ (αυτο δεν ειναι αμαρτια και ασεβεια προς την Πατερικη μας παραδοσι), και ολοι θα πρεπει να πειθαρχησουμε στις αχαρακτηριστες αυτες και αντορθοδοξες παρεμβασεις τους.
      Ας μας αφησουν λοιπον και εμας, εστω και υπο ανισους ορους και οποιος μας πιστεψη μας πιστεψε.
      Εμεις αυτα πιστευουμε και αυτα ομολογουμε.
      Και επειδη ισχυριζονται οτι η Καρτα ειναι ζητημα πιστεως, αρα και εμεις οφειλουμε να ομολογησουμε την Πιστι μας που ειναι διαφορετικη απο την δικη τους.
      Χρησιμοποιουν μεχρι και το ΨΕΜΜΑ σε διοακονια τξς Αληθειας. Αδιστακτα. Κριμα στο ...πολυ μυαλο τους.
      Τους προειδοπποιησα, πηρα τηλεφωνιο και στον πατερα Ευστρατιο -αληθεια τι εκανε εκεινος, μειοψηφισε στην συναξι της Λαυρας για το τεκνο του τον μοναχο Σαββα; γιατι δεν υπεστη ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΩΓΜΟ; ποιος θα μας πει, πρωτος θαπρεπε να το κανει ο πατηρΣαββας που το γνωριζει, αλλα ασχολειται με πραγματα που δεν γνωριζει.

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς δεν επρόκειτο για κάποιο προσωπικό θέμα υγείας κε Οδυσσέα. Ανησυχήσαμε μεν αλλά επειδή ήταν Σάββατο και Κυριακή υποθέσαμε ότι δικαιούσθε δυο τρεις μέρες διακοπές.

    Τα μηχανήματα ας χαλάσουν! Βέβαια στην εποχή μας 300 ευρώ είναι ολόκληρη περιουσία. Η απουσία της "ομολογίας" από το διαδικτυακό στερέωμα θα προκαλέσει χαρά στον Πονηρό! Σαφώς με κάθε τρόπο επιχειρεί να την πολεμήσει ο αντίδικος.

    Ο Διάβολος όμως δεν μπορεί να βλάψει τους πιστούς. Του έχει αφαιρεθεί κάθε παρόμοια εξουσία στους ανθρώπους τους σφραγισμένους με την σφραγίδα του Θεού. Ούτε τα μηχανήματά τους μπορεί να βλάψει. Το πολύ πολύ να επηρρεάσει τους ανθρώπους που είναι υποχείριά του, ώστε να επιχειρήσουν να βλάψουν τους πιστούς (π.χ. βιαιοπραγώντας, δυσφημώντας, συκοφαντώντας, προκαλώντας δολιοφθορές). Πνευματικά δεν μπορούν να μας βλάψουν, ούτε ο ίδιος ο Διάβολος, ούτε Χίλιοι Διάβολοι γι΄αυτό εγράφη το "ει δυνατόν". Θα επιχειρήσει με όλα τα μέσα να επηρρεάσει "ει δυνατόν" και τους εκλεκτούς του Θεού, αλλά το "άν είναι δυνατό" σημαίνει ότι σε περιπτώσεις των πραγματικά πιστών "δεν είναι δυνατό". Διότι έχουμε το σφράγισμα του Θεού και θα μας σφραγίσει έξτρα ο Θεός όταν χρειαστεί. Στην περίπτωση του "καψίματος" των δίσκων, αν και δεν πιστεύω στη λαϊκή έκφραση "τρίτωσε" το κακό, ούτε η Εκκλησία δέχεται τη βασκανία ή το "μάτιασμα", προφανώς κάτι προκαλεί το "κάψιμο" =,κάποια υπερθέρμανση, κάποια υπέρταση, κάποιο στιγμιαίο peak έντασης ή τάσης ρεύματος πιθανώς από βλάβη ημιαγωγού (διόδου, ολοκληρωμένου) ή πυκνωτή κ.α. δηλαδή αν η στιγμιαία υπέρταση ή η υπερθέρμανση ή η συσσώρευση σκόνης προκάλεσε βλάβη σε κάποιο εξάρτημα πλακέτας, ή σε ανεμιστηράκι, τότε και στην κανονική τάση είναι επικίνδυνο να ξανακαεί ο δίσκος ή κάποιο ολοκληρωμένο κύκλωμα. Αυτές οι βλάβες δεν εντοπίζονται εύκολα και φυσικά δεν επισκευάζονται παρά μόνο με αλλαγή πλακέτας και ανορθωτή του τροφοδοτικού, που μερικές φορές είναι πιο δαπανηρές από το να αγοράσεις καινούριο computer. Και είναι μεν συνωμοσιολογία, πολύ προχωρημένη αλλά όχι απίθανη, η εκ του μακρόθεν επέμβαση, μέσω κάποιου λογισμικού παρακολούθησης, κάποιου τρόϊαν, κάποιου ιού που προκαλεί επιβάρυνση στις μνήμες και στη λειτουργία του δίσκου, ή και καθαρής επέμβασης ελέγχου της εξουσίας του κομπιούτερ ώστε ο "εχθρός" προγραμματιστής αλλοιώνει τις παραμέτρους και δίνει εντολές να υπερ-εργάζεται και να υπερφορτώνονται οι μνήμες του κομπιούτερ κι άρα να υπερθερμαίνεται, ή να δώσει εντολές να μην λειτουργούν σωστά τα ανεμιστηράκια, ή ο δίσκος να μην περιστρέφεται σωστά κ.α. Ας προσέχουμε όλοι και ας έχουμε μέτρα προστασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω αδελφε, ξερεις και εγω τα εμαθα ολα σχεδον μονος μου και δεν τα ξερω καλα.
      Ομως καλο θαναι να μου δωσης το τηλεφωνο σου στο εμειλ για να τηλεφωνουμεθα καμμια φορα οταν θαχω προβληματα.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε φιλε εμεις αργιες δεν εχουμε και το ξερεις αυτο πολυ καλα.
      Για δε τα 300 ευρω, ευτυχως που υπαρχει και η διευκολυνσι των καρτων και που θα τα πληρωνουμε ολα σε δοσεις.

      Διαγραφή
  3. Το έχουμε πει πολλές φορές. Θα το πούμε άλλη μια:
    Σύμφωνα με τους Κανόνες της Εκκλησίας: ιε΄, νη΄ Αποστολικός, ιγ΄ της Δ΄, ιθ΄, ξδ΄, ο΄ της Πενθέκτης, ιγ΄ της Αντιόχειας και ιδ΄ της Λαοδίκειας, τα θρησκευτικά (διδασκαλία των Γραφών, των πατερικών κειμένων και των Συνόδων) γίνεται αποκλειστικά στην Εκκλησία ή στην κατ΄ οίκον εκκλησία και πουθενά αλλού.
    Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά από κληρικό, από του Αναγνώστη και πάνω, ποτέ από λαϊκό (έστω και θεολόγο), ποτέ από γυναίκα.
    Ένα παράδειγμα θα σας πείσει το πως γίνεται τώρα το μάθημα στα σχολεία:
    Ρώτησα έναν μαθητή, τι σας είπε η δασκάλα για το Χριστό;
    Απάντηση: Μας είπε, ότι είναι μισός θεός και μισός άνθρωπος!
    Ρώτησε την, ποιό πόδι είναι του Θεού και ποιό του ανθρώπου!
    Αυτά είναι εν ολίγοις τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 8:05μμ είσαι εκτός πραγματικότητας και βάζεις έμμεσα βούτηρο στο ψωμί της αντίχριστης Νέας Τάξης.
      Ντροπή!

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά κι ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σας σχολιαστά 13 Σεπτ. 8:05 μ.μ.

      Το πρωταρχικό όμως χάλι είναι ότι η Εκκλησία επιμένει να θεωρεί μέλη της το 98% των Ελλήνων διότι κάποτε νηπιοβαπτίστηκαν, μεταξύ αυτών και ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι Χριστιανοί, διότι δηλώνουν Βουδδιστές, αρχαιοελληνιστές, άθεοι, ή στην πράξη διαφημίζουν ότι δεν είναι Χριστιανοί, διότι εκ συστήματος είναι και το καυχώνται πόρνοι, μοιχοί, κλέφτες, απατεώνες, εκμεταλλευτές, δολοφόνοι, ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κακόδοξοι, θρησκόληπτοι, μυθομανείς, βλάσφημοι κ.α. Μας βλέπουν οι άθεοι, και οι αλλόδοξοι και αν είναι να προσέλθουν στην Ορθοδοξία, φεύγουν μακρυά και το όνομα του Χριστού βλασφημείται λόγω ημών στα έθνη. Αν αυτοί είναι μέλη της Εκκλησίας, αν τέτοιοι είναι οι Χριστιανοί... ΜΑΚΡΥΑ!

      Αν το υποχρεωτικό μάθημα των θρησκευτικών είχε κάποια ελάχιστη θετική επίπτωση στις ψυχές των νέων ιδίως στις μεταπολεμικές δεκαετίες, όλη η Ελλάδα θα ήταν χώρα ευλογημένη. Δυστυχώς από τις θεολογικές σχολές αποφοιτούν κατά τις τελευταίες δεκαετίες και άθεοι και άπιστοι και αδιάφοροι διότι εισήχθησαν ακούσια, επειδή δεν πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο στις σχολές που επιθυμούσαν, π.χ. φιλολογικές, φιλοσοφικές, νομικές Σχολές. Τι θεολογία να διδάξουν! Ο άθεος θα διδάξει αθεϊα, ο δε "με το στανιό" θεολόγος θα ειρωνευτεί κάθε Χριστιανικό. Και τι θεολογία να διδάξει και η σημερινή εκκλησία με τους κληρικούς, αναγνώστες και πάνω όπως λέτε διότι το ορίζουν οι Κανόνες; Η εκκλησία που αφορίζει τους Ομολογητές Αγωνιστές και επιβραβεύει τους διαδίδοντας τα αιρετικά βιβλία κι απόψεις και εν συνόδοις κηρύσει οικουμενιστικές αιρέσεις; . Θα αλλάξουν τα φώτα στα παιδιά του κοσμάκη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Μην αμφιβάλλετε. Μια λύση υπάρχει: Κρυφό σχολειό, κατήχηση από την οικογένεια και τους όντως πιστούς θεολόγους και κληρικούς ουσιαστικά εντός (αλλά στην πράξη πιθανώς και εκτός των χώρων) της εκκλησίας και του σχολείου.

      Διαγραφή
    3. Όταν λέμε Εκκλησία εννοούμε την Εκκλησία του Χριστού και όχι την εκκλησία του Αντιχρίστου, όπως έχει καταντήσει σήμερα.

      Διαγραφή
    4. Η αγουρίδειος θεολογία που διδάσκουν κάποοι θεολόγοι στα παιδιά δεν υπηρετεί τη νέα τάξη;

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστω παντως ολους οσους ανησυχησαν και οσους χαρηκαν γιατι πιστεψαν οτι η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ...εκλεισε.
    Απο επανω μου παντως ....περναει ηλεκτρικο ρευμα και ετσι προφυλασσομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε διαχειριστά αν έχεις ένα κακής ποιότητος τροφοδοτικό όχι 3 φορές θα κάψεις τον δίσκο αλλά 113 ή αν το ρευμα της ΔΕΗ έχει τα μαύρα του τα χάλια.

    Να στο πω και αλλιώς (θεολογικά) για να το καταλάβεις καλύτερα;

    Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ (ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ,ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝ
    ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ) ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    Οπότε άσε το θηρίο της αποκαλύψεως στην άκρη και αναρρωτήσου γιατί ο Τριαδικός Θεός επέτρεψε να συμβούν

    Αφου το ξέρεις και εσύ.Αν δεν υπογράψει ο Τριαδικός Θεός δεν κουνιέται φύλλο ούτε στον υλικό,ούτε στον άυλο κόσμο,ούτε πουθενά αλλού.

    Κύριε διαχειριστά και αν για παράδειγμα ο Θεός ήθελε με τα δικά σου 300 ευρώ να σώσει απο την πείνα μια οικογένεια,γιατί ενοχοποιείς το θηρίο;

    Τι νομίζεις δηλαδή,οτι ο Θεός θα στείλει άγγελο για να σου βουτίξει τα φράγκα προκειμένου να βοηθηθεί ένας φτωχός;

    Θα σου στείλει κανα δυο-τρεις στραβές,μέσω των οποίων τα δικά σου λεφτά θα γίνουν σωτηρία για κάποιον άλλο.

    ΓΕΝΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,Ε;

    ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε στασου ρε φιλε, δεν επαθα πια και τιποτα κακο, μονο λιγη περισσοτερη στενοχωρια και αγωνια, λιγο περισσοτερη υπερεντασι και καποια απωλεια χρηματων, αλλωστε μπορει και εγω να μην προσεξα, τωρα ελαβα και μετρα προφυλαξης απο τις τασεις του ρευματος και τις συνεχεις διακοπες, αλλωστε τελευταια εδω στην Σουρωτη πεφτουν πολλοι κεραυνοι και πολλες αστραπες και χρειαζεται προφυλαξεις.
      Μην το κανετε πια και θεολογικο ζητημα.
      Ισως λοιπον κια εγω να παω απο κανενα κεραυνο, αλλοιμονο μου τοτε τι θα εχω ακουσει....

      Διαγραφή
    2. "τοῖς ἀγαπῶσι τὸν Θεὸν πάντα συνεργεῖ εἰς ἀγαθόν".

      Το ίδιο σκεπτικό με τον σχολιαστή 13 Σεπτ. 2016 10:58 μ.μ. με διακατείχε πριν από μια εβδομάδα, όταν έτρεξα για να προλάβω το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, και μόλις ξεκίνησε διαπίστωσα πως από ένα ανοικτό τσαντάκι μέσης (μπανάνα) που κρατούσα στο χέρι, είχαν χαθεί κάποια χαρτονομίσματα. Από 30 ως 80 ευρώ υπολόγισα ότι έφυγαν κι έπεσαν στο δρόμο, ενώ παρέμειναν 20 ευρώ, το δίπλωμα οδήγησης, η ταυτότητα και η πιστωτική κάρτα (αυτή "με το 666"). Έτσι το σκέφτηκα: Για να μην επιτρέψει ο Θεός να απωλεσθούν η ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης και η πιστωτική κάρτα και να έχω τρεχάματα να εκδώσω καινούργια ή κάποιος να τα χρησιμοποιήσει δολίως, μάλλον ώφειλα και οφείλω κάποια φιλανθρωπία, ή παράλληλα κάποιος δίκαιος να τα είχε ανάγκη και να τα βρήκε.

      Ένα προστατευτικό υπερτάσεων - σταθεροποιητής τάσης στην πρίζα πριν από το φις του κομπιούτερ και κάθε τηλεόρασης είναι απαραίτητο αν δεν το έχει το τροφοδοτικό. Επίσης ένα αντιϊικό λογισμικό, τείχος προστασίας και από καιρού εις καιρό κάποια συντήρηση από τεχνικό για να απομακρύνει τις σκόνες.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου