Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΩΔΥΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ...ΜΥΝ!!!

ΩΔΥΝΕΝ ΟΡΟΣ 

                      ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ...ΜΥΝ!!!

 

H Ιεραρχία θα ενημερώσει τον λαό για την Μεγάλη Σύνοδο

ierarxia-13



Συνήλθε σήμερα Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016, στη δεύτερη ημέρα της εκτάκτου Συγκλήσεώς της, η Ιερά Συνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην Αίθουσα Συνεδριών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.
Κατόπιν αναγνώσθηκαν και επικυρώθηκαν τα Πρακτικά της χθεσινής Συνεδρίας.
Ακολούθως, σύμφωνα με την Ημερησία Διάταξη, συνεχίσθηκε η συζήτηση επί της χθεσινής Εισηγήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας και εξήχθησαν τα συμπεράσματα εκ της διεξαχθείσης συζητήσεως.
Η Ιερά Συνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στη σημερινή Συνεδρία Της μελέτησε διεξοδικά τις προτάσεις της Δ.Ι.Σ., μίαν προς μίαν, και προέβη σε περαιτέρω επεξεργασία και σε προσθήκες. Η τελική απόφαση της Ιεραρχίας θα αποσταλεί στη Διορθόδοξη Γραμματεία της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου και θα υποστηριχθεί από τον Μακαριώτατο κατά τις συνεδριάσεις της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου.
Τέλος, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του εκκλησιαστικού αυτού γεγονότος η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε να εκδοθεί σχετικό κείμενο, με το οποίο θα ενημερώνεται ο λαός περί του θέματος.

2 σχόλια:

  1. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΟΣ25 Μαΐου 2016 στις 6:02 μ.μ.

    Η Αίρεση που πλήττει την Ορθόδοξη Εκκλησία από δεκαετίες και ονομάζεται Οικουμενισμός και Φιλοοικουμενισμός χρησιμοποιεί σαν βασική της μέθοδο την διγλωσσία και προ πάντων το καμουφλάζ. Με αυτές τις δύο μεθόδους και τώρα που πλησιάζουμε στο αποκορύφωμα και θεσμικό στερέωμά της με Παγκόσμια Σύνοδο και πάλι θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τους Πιστούς προβάλλοντας την δήθεν αγάπη και υποβαθμίζοντας, ως δήθεν φανταστικούς, τους κινδύνους από όσα θα επακολουθήσουν. Κριτήριο της Αλήθειας οι καρποί των έργων και αυτοί δεν κρύβονται. Χριστός Ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ
    Αυτό οφείλει να ανακοινώσει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

    Αληθώς Ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου