Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο αυτογελοιοποιουμενος ΦΡΑΓΚΟ ,,,Φραγκουλακης οπου ναναι θα ενταχθη στην αυλη του Αρχιαιρεσιαρχου του Φαναριου!!!


ΕΣΥ, 

Ο ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΣ 

ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!Διάβασα στο αγαπητό μου, ομόπιστο, ομόψυχο και συναγωνιστικό ιστολόγιο:
http://paterikiparadosi.blogspot.com.au/2015/10/blog-post_0.html#more
το παρακάτω σαχλογράφημα, κωμικοπαραστράτημα του εκ Γερμανίας ορμώμενου και ορυόμενου αρχιμανδρίτη Γεράσιμου Φραγκουλάκη, με τίτλο:
“Εγώ… ο Οικουμενιστής!”.
Απαντώ λοιπόν με το ίδιο λαϊκίστικο επίπεδο που επακριβώς τους αντικαθρεπτίζει:
* * *
Ναι, εσύ ο Οικουμενιστής! Ευτυχώς που το κατάλαβες! Έχεις και “χιούμορ”, βλέπω. Το’χουν ιδιαίτερο το “χάρισμα” αυτό οι ιερείς του εξωτερικού. Εσύ, ο είρωνας και κωμικοτραγικός κατηγορητής, σταυρωτής των αδελφών σου. Εσύ, που συναναμιγνύεσαι με πόρνους και πασπατεμένους πάστορες της παποφίλου πιάτσας, εκπορνεύοντας τη πίστη σου στα “Λαδάδικα” του Αννόβερο.
Εσύ… ο γερο-συν-ουσιαστής του Π.Σ.”ε” που συν-ουσιάζεσαι πρόσχαρος και ολοπρόθυμος με κακοδόξους, αιρετικούς και βλασφήμους του Εωσφορικού Π.Σ.”ε” και το’χεις καμάρι που το παλαμάρι (προλαμβάνω την πονηριά σου: Λεξικό της Ελληνικής Γλώσσης: “παλαμάρι= ναυτικός όρος που αναφέρεται στο χοντρό καραβόσκοινο με το οποία δένουν τις βάρκες και τα σκάφη στην προκυμαία”) λοιπόν, ειρωνόπαπα, το’χεις καμάρι που το παλαμάρι του Πάπα υψώνεται πιότερο από το Κέρας των Ορθοδόξων! Και καταπέμπει εφ’ υμάς πλούσια τα ελέη του η λευκοφορούσα κερατοφορούσα ποντίφικη παντούφλα.
Κερατώνετε κι εσείς την Σοφία με κέρατα-στύλους επτά των επτά εκκλησιών που χαθήκαν με αποκλειστική αιτία τα οικουμενιστικά “επιτόπια νταλαβέρια” με τους λάγνους Νικολαϊτες της εποχής, φρούτα της εποχής και σεις, μυαλό δε βάζετε, παπαδάκια της άμεσης δράσης της οικουμενιστικής, τύφλα να’χει το 100 και η ομάδα Ζ.
Ζορρό του Ζοροβάβελ σας Βαρθολομαίου με ζουρλομανδύα παποσύνης κι ανεμοπαρμένη τρελλοκορδέλα της επάρατης οπαστασίας που σας διέπει. Σας πρέπει χέρι του Θεού βαρύ επάνω σας και καλπαζιά καταδίκης Οικουμενικής Συνόδου. Έγνοια σας, θα γίνει και του χρόνου “η μεγάλη και μελετωμένη” ψευτοσύνοδός σας! Θα έρθει το “ποθούμενό” σας. Για κακό σας. Που “δεν έχετε το Θεό σας!”
Βάλτε τα καλά σας, βάλτε τα χρυσά σας και τα διαμαντοστόλιστα, λαμπικαρισμένα αυτοκρατοροκάπελά σας.
Βάλτε και κείνες τις αηδιαστικές, τις τετράγωνες και παπικές σας κονκαρδο-γραβάτες, που αντικαθιστούν το ορθόδοξο τρισευλογημένο ράσο.
Βάζει ο Πάπας τη τιάρα του ανάποδα για να του’ρθει ασορτί με τις δογματικές αναποδιές και ζαβολιές του. Λαχταρεί “ου έρμος” να ανταμώσει τανάπαλι τον τγουϊτερίτη ερωτά του!
Βάζει κι ο Βαρθολομαίος “τα καλά του”, τη βεβαρημένη περικεφαλαία του οικουμενικού πρωτείου για να θρέψει τη δίψα του για εκκλησιολογική απληστία κι υπερεξουσία, ορεγόμενος αχόρταγα το υπερ-κράτος του Βατικανού.
“Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του και τη σκούφια την ψηλή του, μ’ όλα τα φτερά, και μια νύχτα με φεγγάρι την Ελλάδα πάει να πάρει, βρε, το φουκαρά…”
Στου Βοσπόρου τα στενά που’ναι πολύ στενά κι ανάθεμα τον παπικό που τα διέσχισε, η στενομυαλιά των οικουμενιστών απάντων καλά κρατεί, κι έρχεσαι συ από τ’ Αννόβερο “να μας πουλήσεις πνεύμα”. Απνευμάτιστε με πνεύμα υπερηφανείας και κακοήθειας, ακριβώς όπως το λες ο ίδιος, “ήθελές τα και παθές τα”. Και χειρότερα θα πάθεις, αμετανόητε. Λες και οι Άγιοι Πατέρες πήγαιναν καμαρωτοί – καμαρωτοί σε “αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις του κάθε ξεπαστρεμένου από τη Πίστη ψωρο-πάστορα και έπειτα παραπονιέσαι κι οδύρεσαι που “σου την έπεσαν” οι “Αντι-οικουμενιστές” – άλλο παραμύθι και αυτοί, είναι κι αυτοί “αλλουνού παπά ευαγγέλιο”…
Ω Μεταπατέρες της κακιάς ώρας, που θα ανορθώσετε τάχα σεις τις “αποτυχίες” των Πατέρων και θα καταφέρετε, “σπουδαία τα λάχανα” να μας ενώσετε με κολασμένους. “Σπουδαία τα κατορθώματα” των Οικουμενιστών! Και όπως εδήλωσε ο πανοικουμενικός σας μπροστάρης σε συνέντευξη αποκλειστική: “Με τους Διαθρησκειακούς Διαλόγους ξεπεράσαμε ήδη (αμ πως!) ΟΛΑ τα εμπόδια” και οδεύουμε ΟΛΟΤΑΧΩΣ προς την Ένωση. “Μη χάσεις” κι εσύ, σιγονταρο-οικουμενιστή μου!
Απορώ με ΠΟΙΟ τρόπο τα έχετε ήδη, “όλα ξεπεράσει;” Ποιοί Πάπες μετενόησαν και ΠΟΙΕΣ αιρέσεις απεκήρυξαν; Ποιό λίβελο μετανοίας υπέγραψαν και ΠΟΙΑ Ορθοδοξία ασπάστηκαν; Θα’να κι αυτός ο τρόπος αόρατος και μαγικός, “σα μετέωρο βήμα μαγικού αιφνιδιασμού”που λέει κι ο βλάσφημος Αυστραλίας Στυλιανός.
Θα αναφερθώ εκτενέστερα στη δική σου 6η απαρίθμηση των πειστηρίων της οικουμενιστικής σου ιδιότητος:
“Από τις έξι πόλεις που λειτουργούμε στην ενορία μας, μόνο το Αννόβερο έχει Ορθόδοξο ναό. Στις άλλες λειτουργούμε σε τρεις Ρωμαιοκαθολικούς και δύο Προτεσταντικούς.”
Πως;; Λειτουργείτε σε ναούς ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ;; Αααα, το βρήκατε τώρα, θα’ναι κι αυτό κάνα παμπόνηρο φτιασίδι στο στολίδι του “κατ’ οικονομίαν” Μαύρου Νυφικού σας. Αγνοείς, φαίνεται, περιφρονείς ανεπίτρεπτα και καταφρονείς κατάφορα τον πανίερο ΞΕ’ Ιερό Κανόνα των Αγίων Αποστόλων:
“Εἴ τις Κληρικός, ἤ Λαϊκός εἰσέλθοι εἰς συναγωγήν Ἰουδαίων, ἤ αἱρετικῶν προσεύξασθαι, καί καθαιρείσθω, καί ἀφοριζέσθω”.
Αυτά όλα που πάνε; Πάνε κι αυτά περίπατο στου Βοσπόρου τα στενά; Τα άκουσες καλά, αρχιμανδρίτη της συμφοράς παπα-γεράσιμε; Το διάβασες καλά;
“ΚΑΙ καθαιρείσθω, ΚΑΙ ἀφοριζέσθω”. Διπλό το κακό. Δύο “και” – για να ‘μαστε σίγουροι – δύο ποινές, δύο επιπτώσεις!
Κι έρχεσαι συ, ποιός – εσύ, ο καθηρημένος και αφορισμένος διπλά, ο παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ και ξεπουλημένος να “το παίξεις” “και καλά” τιμητής της Ορθοδοξίας! Πως το είπες, ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕ; “Δεν επιτρέψαμε ούτε επιτρέπουμε σε αφορισμένους κληρικούς ή λαϊκούς να έρχονται, πολύ δε περισσότερο να κηρύττουν από τον άμβωνα της ενορίας μας. Δεν δεχτήκαμε και δεν θα δεχθούμε ευλογίες, ούτε θα συμπαραταχθούμε με καθηρημένους κληρικούς, οποιουδήποτε βαθμού.”
Είπε ο αληθινά, ουσιαστικά, οντολογικά ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ τον αδίκως και ανυποστάτως αφορισμένο, “αφορισμένε”. Τί μας λέει και μας “τσαμπουνάει” τούτος ο οικουμενιστικόπαπας; “Αγωνιζόμαστε”σου λέει, γι’ αυτήν και δεν την χαλαλίζουμε σε κανέναν.” Πως το είπες, χαλαλισμένε πάτερ; “Αγωνιζόσαστε” ΣΙΓΑ μη μας πάθεις και τίποτα! ΣΙΓΑ τα χάπια σου και στα κιτάπια σου (Λεξικό: πρόχειρο, παραπεταμένο βιβλίο) η Ορθοδοξία!
Και δεν “την χαλαλίζουμε” μας λες, που χαχανίζετε, στρογγυλοκάθεστε και χασκογελάτε με κάθε λογής αιρετικούς! ΧΑΛΑΣΕ ο τόπος, άστραψε ο ουρανός και εβοήσε η σύμπασα γη από την μπόχα την οικουμενιστική, την πανσπερμία την πανθρησκειακή και τη λαίλαπα την παναιρετική! Και σεις εκεί, “πέρα βρέχει” στο Αννόβερο, βέρος “αγωνιστής” μας βγήκες. Τρύπες απ’ αυτές που ξεμύτησε κι ο τυφλοπόντικας του ελληνικού Μετρό και μπάζει ολόκληρο ωκεανό η πολύπαθη Αττική.
Ακούς εκεί, “Αγωνιζόμαστε”… Που;;;;; Στους “τρεις Ρωμαιοκαθολικούς και δύο Προτεσταντικούς ναούς” που λειτουργείτε; Χέρι-χέρι στου διαβόλου το “κωλομέρι” (Λεξικό: ψαχνά, μεταφορικά: έδρα, καθέδρα, βουλή) στη βουλή ασεβών, απ’ όλα έχει το πανέρι στη καθέδρα λοιμών που κάθεστε σταυροπόδι! Κατά τ’ άλλα, “Αγωνιζόσαστε”! Μας θυμίζετε τις αλλοπρόσαλλες νεόφερτες “ομολογίες πίστεως” που φλερτάρουν το διαδύκτιο και μας κάνουν “τα γλυκά μάτια” και των οικουμενιστών τη καρδιά κομμάτια: “Αποστασιοποιούμαστε…”
Τα μπαλόνια του οικουμενισμού, ξένε, πονεμένε πάτερ μου και παραπονεμένε, τα παραφουσκώνετε και τα σκάτε επίτηδες εσείς για να καλύψετε τις ανομίες σας τις δογματικές, τις παραβάσεις σας τις συμπροσευχητικές και τις Διαθρησκειακές προστυχιές σας.
Ναι παπά μου, “ΚΑΛΑ κρασιά”, απ’ αυτά που ο αντίδικος σας επότισε και σας ΜΕΘΥΣΕ ο κερατάς με το θανατόβραστο κρασί του Οικουμενισμού σας. Φτου και ξελεφτερία κι όταν, άμποτε ανανήψετε και ξυπνήσετε από τη μέθη, θα ναι αργά, πολύ αργά για τα παιδιά των παιδιών μας….
Από τον τάφο μας, θα σας καταριόμαστε εμείς οι “φωνασκούντες” και ο ίδιος προσωπικώς, από την κόλαση που θα βρίσκομαι, θα σε συγχαίρω για τον “παπόφιλο παράδεισο” που άφησες κληρονομιά στα τέκνα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου