Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αν θα ερχονταν ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ στη γη πιστευετε οτι θα κηρυττε κατι το διαφορετικο; Γι αυτο τον μνημονευει ο Βαρθολομαιος σαν κανονικο επισκοπο Ρωμης. Πιστευουν στο ιδιο "ευαγγελιο" της Πανθρησκειας του Αντιχριστου. Ναχετε τις ...ΑΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, χριστιανοι της Ελλαδικης Κρατικης Εκκλησιας!!! Εμεις δεν θα παρουμε.

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : 

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

ΔημοσιευμαΣε ένα πρόσφατο πανοικουμενιστικό ρεσιτάλ του ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας στις 3 Ιουνίου από τον κλασικό εξώστη του Βατικανού στο κοινό που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος είναι το… ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων.


Ο αρχηγός των παπικών και αρχιαιρεσιάρχης του χριστιανισμού όμως δεν αρκέστηκε σε αυτή την δήλωση. 
Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού. 
Φυσικά υπήρξε και η οικουμενιστική στήριξη αυτών των πρωτοφανών αναφορών, πως επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της… «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων.
 

Να σημειωθεί ότι πρόθεση του Πάπα όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι να πυκνώσει τις επαφές του με το μουσουλμανικό ιερατείο και θα έχει σημαντική συνάντηση σε λίγους μήνες ίσως τον επόμενο Φεβρουάριο, για να διατρανώσει την θέληση του να επιτευχτεί σύγκλιση με το Ισλάμ. 

Χαρακτηριστικές είναι και οι πόζες του ίδιου Πάπα που φέρεται να ασπάζεται ευλαβικά το Κοράνι.
Αλλά για το Κοράνι και για την ιερότητα του ο Πάπας δεν διεκδικεί την αποκλειστικότητα. 
Και ο προκαθήμενος του Φαναριου έχει στο παρελθόν δωρίσει το Κοράνι χαρακτηρίζοντας το σαν ιερό βιβλίο, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και οι προκαθήμενοι των Ιεροσολύμων και της Αλεξανδρείας. 
Και όλα αυτά με το πονηρό και σατανικό δέλεαρ της… «αγάπης» και της «ενότητας»!
Δηλαδή της… «ενότητας» με τον «Έξω από εδώ»!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

 1. Σε 10-20 χρόνια πιθάνον θα σύμβουν τα τελευταία γεγονότα της Αποκάλυψης, γιατί ήδη ζούμε τα προδρομίκα του Αντιχρίστου. Ήδη όλες σχεδόν οι επίσημες ``Χριστιανικές Εκκλήσίες`` και μαζί και οι Ορθόδοξες Χριστιανικές ακολούθουν την γραμμή για την ένωση και δημιουργία της Πανθρησκείας (έχει εξαγγελθεί από τον Πάπα και τον Πατριάρχη και το έτος της Ένωσης, το 2024! Και μαζί τους ακολούθει το 99,99% των ``Χριστιανων``, αλλά και των Ορθοδόξων Χριστιανών. Ζούμε τα έσχατα για αυτό εξέλειπαν σχέδον οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Ποτέ στην ιστορία μετά Χριστόν δεν υπήρχε τόσο μικρό ποσοστό Ορθοδόξων Χριστιανών στον Πλανήτη Γη. Όταν ο Θεός, συμφώνα με την Αποκάλυψη, στείλει τους 2 Προφήτες Του για να δίδάξουν τοτέ θα γνωρίσουμε ότι ήρθε η τελική ώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ώστε, η Βίβλος και το Κοράνι είναι το ίδιο πράγμα;
  Έτσι αποφαίνεται ο αντίχριστος, ο "εστώς εν τόπω αγίω";
  Έχει διαβάσει τη Βίβλο και έχει διαβάσει και το Κοράνι;
  Αμφιβάλουμε με τέτοια τσίμπλα που έχουν τα μάτια του, αλλά και τα μυαλά του!

  Αφού όμως έχουμε τους αγίους, τι καθόμαστε και ακούμε τους αγιώτατους;

  Ήδη, από τον 7ο αι. βροντοφωνάζει ο άγιος Ι. Δαμασκηνός, για τους Μουσουλμάνους, τον Μωάμεθ και το γελοίο Κοράνιο (PG: Ιωάννη Δαμασκηνού: κατά αιρέσεων: 100. Κατά του Μουσουλμανισμού).

  Δανειζόμαστε κάποια στοιχεία από τις 3.5 σελίδες της Πατρολογίας, κατά του Μουσουλμανισμού:

  ".....Έστι δε και η μέχρι του νυν κρατούσα λαοπλανής θρησκείας των Ισμαηλιτών πρόδρομος ούσα του αντιχρίστου..... και δεύρο ψευδοπροφήτης αυτοίς ανεφύη Μάμεδ επονομαζόμενος..... ιδίαν συνεστήσατο αίρεσιν..... Λέγει τον Χριστόν λόγον είναι του θεού και το πνεύμα αυτού, κτιστόν δε και δούλον..... Και ότι οι Ιουδαίοι παρανομήσαντες ηθέλησαν αυτόν σταυρώσαι και κρατήσαντες εσταύρωσαν την σκιάν αυτού, αυτός δε ο Χριστός ουκ εσταυρώθη, φησίν, ούτε απέθανεν..... Και άλλα πολλά τερατολογών εν τη τοιαύτη συγγραφή γέλωτος άξια, ταύτην προς θεού επ' αυτόν κατενεχθήναι φρυάττεται..... Ούτος ο μαμέδ πολλάς, ως είρηται, ληρωδίας συντάξας εκάστη τούτων προσηγορίαν επέθηκεν.....Πάλιν γραφήν "βοιδίου" λέγει και άλλα τινά ρήματα γέλωτος άξια, α δια το πλήθος παραδραμείν οίομαι δειν.....".

  Ώστε η θρησκεία των Μουσουλμάνων είναι λαοπλάνος και πρόδρομος του Αντιχρίστου; Το ξέραμε ή τώρα το μαθαίνουμε;
  Ο Μωάμεθ είναι ψευδοπροφήτης και δημιουργός αίρεσης; Μπα τι λέτε καλέ. Εμάς άλλα μας λένε.
  Λέγει ότι ο Χριστός είναι κτίσμα του Θεού, όπως και ο Άρειος; καλέ τι μας λέτε;
  Σταύρωσαν την σκιά του, όχι τον ίδιο;
  Έγραψε, λέει, μέσα στο Κοράνι, πολλά πράγματα άξια μόνο για γέλια; Καλέ τι είναι αυτά που λέτε (δηλ. ο άγιος), για το άγιο Κοράνιο;
  Δηλαδή, ο Μωάμεθ έγραψε παραμύθια της Χαλιμάς, που είναι μόνο για γέλια και για κλάματα και εμείς τον παίρνουμε στα σοβαρά;

  Δηλαδή, τι θέλει να μας πει ο αγιώτατος; Ότι η Βίβλος και το Κοράνι λένε τις ίδιες βλακείες; Μας κοροϊδεύει ή μας περνάει για τόσο βλάκες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου