Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΟΝΤΑΣ ΤΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΗΛΩΤΑΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ. Η αυλη του που αποτελειται απο τυχοδιωκτες ρασοφορους, παρακολουθει ανελλιπως το ιστολογιοΟΜΟΛΟΓΙΑ και επι 24ωρου βασεως. Εχουμε 50-70 επισκεψεις σχεδον καθημερινα.Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑΑποκαλυπτουμε πρωτοι σε ολη την υφηλιο, μερος της απορρητου και εμπιστευτικης εγκυκλιου που απεστειλε η ΣΥΜΜΟΡΙΑ του Φαναριου στους υποδουλους και προσκυνημενους ρασοφορους του ανα τον πλανητη, με πρωτοστατη τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο Αρχοντωνη, Οργανωμενο Καταληψια του θρονου της Κωνσταντινουπολεως.

Πραγματι, ειναι αποκαλυπτικος και απειλητικος ο απορρητος γραπτος λογος του Αρχιαιρεσιαρχη απευθυνομενος στους ανα τον κοσμον ρασοφορους ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥ που κυπτουν δουλικως τον αυχενα, προ του Αυθεντου και Δεσποτου Βαρθολομαιου του Αρχιτρομοκρατη ρασοφορου του οργανωμενα επιλεγεντος και διορισθεντος υπο της Νεας Ταξης Πραγματων. 
Ακουσατε ή διαβασατε ποτε να μειοψηφισε μεσα εκει στην ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ του Φαναριου, εστω και ενας και μονον ενας ιεραρχης απο αυτους που επελεξε να συμμετεχουν στις κατ' ετος συνοδους του ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΕΣΒΕΣΜΕΝΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ;
ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΟΥΔΕΙΣ.
Ολοι τους τρεμουν σαν φυλλα φθινοπωρινα το βλοσυρο Τουρκομαγκικο βλεμμα του Αιρεσιαρχου.


Ασφαλως στο παρακατω αποσπασμα του κειμενου της εμπιστευτικης εγκυκλιου δεν εννοει τους πολλαπλους κληρικους ή χριστιανους των ΓΟΧ, αφου αυτους τους διεγραψε οριστικα απο τα καταστιχα του και δεν ασχολειται πλεον μαζι τους.
Ασφαλως και εννοει τους νεοημερολογειτες, που οσοι ξυπνησαν απο αυτους και μη ανεχομενοι την Φρικαλεα Εσχατολογικη Σατανικη Παναιρεσι του Οικουμενισμου στην οποια ο ιδιος πρωτοστατει, επαναστατησαν πλεον και αυτοι εναντιον του και εναντιον της Οικουμενιστικης φαρας του που κατεκλυσε ολες σχεδον τις τοπικες εκκλησιες και μολυνει και μαγαριζει οχι μονο τους χριστιανους, αλλα ακομα και τους τοπους απο οπου διερχονται, οπως μας βεβαιωνουν οι Αγιοι Πατερες της Ορθοδοξιας.Ειμαστε, λοιπον, εδω παροντες και με εφ'οπλου την λογχην και τον περιμενουμε πανοπλοι για να τον αντιμετωπισουμε ως λυσσαλεον εχθρον της Πιστεως των Ορθοδοξων, με ανα χειρας την Αγια Γραφην και τα κειμενα των Ορθοδοξων Πατερων, αυτον τον Αρχιαιρεσιαρχη και Αρχιτρομοκρατη του Πλανητη.   


Δεν ειναι ο πρωτος Αιρετικος ριψασπις και προδοτης πατριαρχης της Κωνσταντινουπολεως, αλλα επεται σωρειας αλλων προηγουμενων αυτου ως των Νεστοριου, Σεργιου Α΄, Πυρρου. Παυλου Β΄, Πετρου κλπ, που καταδικαστηκαν απο την Εκκλησια ως λιποτακτες και ως ριψασπιδες της διεξαγομενης Μαχης επι των Τειχων της Αγιας Μανδρας του Εσφαγμενου Αρνιου.


Και οπως η ιστορια δειχνει ολες οι αυθαιρετες και οι καταδικαστικες αποφασεις, οι αφορισμοι και οι καθαιρεσεις των Αιρετικων, ησαν εκ προοιμιου ΑΚΥΡΕΣ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ και ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΡΔΗΝ απο τους Ορθοδοξους.
Οι δε Αιρετικοι και οι Αιρεσιαρχες τυπου Οικουμενιστου Βαρθολομαιου και των ομοιων του ....τσατσαδων Οικουμενιστων Πανθρησκειαστων, καταδικαζονταν και ριπτονταν στην καιομενη και κατακαιομενη λιμνη οπου η αιωνια κατοικια του Διαβολου και ολων των οργανων του.
Την ιδια τυχη θα εχουν και οι τυχον καταδικαστικες αποφασεις των ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ συνοδων του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου, οπως και αυτες της συγκληθησομενης στο φαναρι, τη 1η Σεπτεμβριου επι τη αρχη της Ινδικτου. 
Γραφει, λοιπον, και εμεις πρωτοι αποκαλυπτουμε, το παρακατω αποσπασμα της εγκυκλιου που απεστειλε ανα τα περατα της γης στους υποδουλους ρασοφορους που τους διεσκορπισε σε κρατη και σε ηπειρους ετσιθελικω τω τροπω αφου καταχραστηκε τον κανονα της Δ΄Οικουμενικης συνοδου που περιοριζε την εξουσια του στα γυρωθεν της Κωνσταντινουπολεως κρατη και χωρες και οχι περαν αυτων. Αυτος ομως καταχρωμενος τον τιτλο Οικουμενικος απλωθηκε μεχρι τα περατα του κοσμου προς αγραν εξουσιας αλλα και "αργυριου και χρυσιου" και οχι μονον. "Εν τη Αγιωτατη Εκκλησια, ευδοκιμει θορυβουσα η αναπτυξι ζηλωτικων τασεων η οποια καταλυει την Κανονικοτητα της Ορθοδοξου Εκκλησιας και ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ εν οψει της συγκληθησομενης εν τη αρχη της Ινδικτου Αγιας και Ιερας Συνοδου εν Φαναριω, προωθουμενων των αποφασισθεντων, εν τη Πανορθοδοξω Συνοδω του 2016".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου