Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

       ΠΡΟΣΟΧΗ         ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ιδου η πρωτη σελιδα απο το νεο Συνωμοσιολογικο κειμενο που κυκλοφορει τις τελευταιες μερες ευρυτατα, ειτε απο χερι σε χερι - καποιοι φιλοσυνωμοσιολογοι μας το εδωσαν και εμας στα χερια -  ειτε απο τα γνωστα ...κουκουσκιαχτικα ιστολογια που φερουν τα ονοματα "Καιομενη βατος", "Κατανυξι" και "Αμεθυστος", ενω ειναι αγνωστο απο ποιους γελοιους και ασημαντους ανθρωποειδεις Συνωμοσιολογους εχει συνταχθει και εχει προωθηθει.


Το λυπηρο ειναι που αυτα τα Συνωμοσιολογικα Ιστολογια που οι κρυπτομενοι ανωνυμοι αχριστιανοι που τα επανδρεικελωνουν (πλην του ενος που ειναι επωνυμο) παριστανουν τους γενναιους και τολμηρους ...ηρακλεις της ορθοδοξιας, ενω πισω απο αυτα κρυπτονται φτηνα και δειλα και τιποτενια ανωνυμα ανθρωπακια, που εκτος των αλλων δεν γνωριζουν ουτε την αλφα βητα της δημοσιογραφικης δεοντολογιας.


Συνεργατης μας ασχοληθηκε εν ολιγοις με το εν λογω βλακωδες Συνωμοσιολογικο κειμενο, που θελει να προκαλεσει και να μεταδωση αισθησι φοβου, ανησυχιας και πανικου, στους εναπομειναντες ολιγιστους χριστιανους (γνωστο το κολπο απο το παρελθον που συμμετειχαν ακομα και Αγιορειτες Οικουμενιστες καλογηροι), και κρουει τον κωδωνα του κινδυνου να μην διδουν καμμια σημασια σε αυτα τα γελοια κειμενα που δεν εχουν καμμια αξια, αλλα πολυ φαντασια, πλαστογραφια και απατη.



Δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο. Βγάζει μάτι, ότι είναι ένα ασυνάρτητο κείμενο, ασύντακτο, άκρως συνωμοσιολογικό και μη αληθοφανές.


Όχι μόνο δεν είναι γνήσιο το έγγραφο, όχι μόνο είναι ασυνάρτητο, αλλά είναι και βλακώδες. 
Μπερδεύει πρόσωπα και πράγματα, τελείως αυθαίρετα και ασυνάρτητα.


Δεν φρόντισε καθόλου ο συντάξας συνωμοσιολόγος, τουλάχιστον, να το εμφανίσει ως αληθοφανές.


Μερικές βλακώδεις επισημάνσεις από τις πολλές:




1/ Ποιός είπε, ότι υπάρχουν "καθολικές εκκλησίες"; Ορθόδοξες υπάρχουν 14 εκκλησιαστικές δικαιοδοσίες, αλλά καθολική είναι μόνο μία και παγκόσμια. 
Αυτή της Ρώμης. 
Το να γράφει κανείς, ότι υπάρχουν "καθολικές εκκλησίες" δείχνει άγνοια και παραπληροφόρηση. 
Η Ρώμη διατείνεται, ότι είναι η μόνη Εκκλησία επί της γης και δεν σηκώνει αμφισβήτηση επ' αυτού. 
Αντίθετα, στις Ορθόδοξες Εκκλησίες δεν υπάρχει δυνατότητα επέμβασης της μιάς επί της άλλης, όλες δε οι απόφασεις σε θέματα Πίστεως και Κανονικού Δικαίου λαμβάνονται συνοδικώς.




2/ Τι σημαίνει Εκκλησία της ΚΠόλεως εκτός Istanbul; 
Τι κουφό είναι αυτό; 
Η Εκκλησία ΚΠόλεως είναι μια από τις Ορθόδοξες Εκκλησίες και έχει διακονία σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Άπω Ανατολής. Επομένως δεν υπάρχει Εκκλησία εντός ή εκτός Istanbul. 
Και τι πάει να πει Istanbul, αφού η επίσημη ονομασία δεν είναι αυτή;




3/ Τα τρια σλαβικά πατριαρχεία (Βουλγαρίας, Σερβίας, Ρουμανίας) θα καταργηθούν και θα μείνει μόνο της Ρωσίας; 
Και αυτό το υπέγραψαν οι αντιπρόσωποί τους; 
Το γνωρίζουν οι Αμερικάνοι;
Οι τελευταίοι στηρίζουν το Πατριαρχείο ΚΠόλεως, γιατί το θεωρούν αντίβαρο σε εκείνο της Μόσχας. Έτσι, δεν βλέπουν με καλό μάτι τη διάλυση των σερβικών Πατριαρχείων και την επικάλυψή τους από τη Μόσχα.




4/ Τα τρία Πατριαρχεία Αλεξανδρείας, Αντιοχείας και Ιεροσολύμων υπέγραψαν την αυτοκατάργησή τους; 
Κατ' αρχήν αυτά τα Πατριαρχεία έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων και η κατάργησή τους μπορεί θεωρητικά να αποφασισθεί μόνο από Οικουμενική Σύνοδο και όχι από "υπερμνημόνια". 
Ακόμη και το Πατριαρχείο Μόσχας είναι σε εκκρεμότητα, αφού δεν έχει ιδρυθεί από Οικουμενική Σύνοδο, αλλά με αναγνώριση της αυτοκεφαλίας του, από το Πατριαρχείο ΚΠολεως με ειδικό Τόμο. 
Μπερδεύονται, λοιπόν, τα Πολιτικά με τα Εκκλησιαστικά θέματα.




5/ Ο Εφραίμ ήταν εκπρόσωπος του αγίου Όρους; 
Ποιός τον όρισε; 
Η Ιερά Επιστασία ή πήγε μόνος του, αν πήγε; 
Και υπέγραψε την κατάργηση του αβάτου; 
Το γνωρίζει αυτό η Ιερά Κοινότητα και εάν ναι, τι μέτρα έλαβε; 
Με ποιά ιδιότητα ένας ηγούμενος μιας Μονής έχει αρμοδιότητα υπογραφής; 
Πάντως, η Ιερά Επιστασία δεν αναφέρεται να τον έχει στείλει αντιπρόσωπό της, σε μια τουλάχιστον κρυφή -υποτίθεται- διαπραγμάτευση.




6/ Η έδρα του ευρωπαϊκού στρατού είναι στην ΚΠολη από το 2001 και εμείς τώρα το μαθαίνουμε;
Το γνωρίζει αυτό η Ευρωπαϊκή Ένωση; 
Αυτός ο στρατός είναι αμιγώς ευρωπαϊκός ή ανήκει στο ΝΑΤΟ; 
Πολύ συνωμοσιολογικό φαίνεται να είναι το θέμα. 
Σε ποιό επίσημο έγγραφο της Ε.Ε. βρίσκεται το θέμα, αφού τα πάντα δημοσιεύονται και ελέγχονται τουλάχιστον από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;  




7/ Από πότε ο Πρόεδρος της Ε.Ε. ασχολείται με τα Πατριαρχεία και εάν είναι 3 ή 13; 
Είχε εξουσιοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από το Συμβούλιο Κορυφής ή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; 
Αυτό το άγνωστο "υπερμνημόνιο" έχει καταστεί οδηγία και εάν ναι, σε ποιό φύλλο της εφημερίδας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων βρίσκεται; 
Και μόνον αυτό δείχνει την ανευθυνότητα της είδησης.




8/ Δεν περίμενα βέβαια πολλά από αυτό το βλακώδες κείμενο, αφού αναφέρεται και ο συνεργάτης του Αρχ. Χαράλαμπου Βασιλόπουλου, ο πανταχού παρών και εξέχων συνωμοσιολόγος, ο πολύς Γιέρμακ (D.C. Yermac), ή αλλως πως Νικολαος Σεϊκιν, 
( πολυετης φιλος του ιστολογου της Αποτειχισης, ταξειδεψαν μαλιστα μαζι και στη Λιβυη προσκεκλημενοι επι 10ημερο του Μουαμαρ Κανταφι), υπαρχει αρθρο σχετικο στο περιοδικο "Φυλακες",
ναι αυτός που έφερε την ορματίστρια Relfe στην Ελλάδα, όπου στο βιβλίο του "Σιωνισμός-666" μεταφέρει αυτούσια αποσπάσματα από τα βιβλία της. Από τέτοιους δόκτορες συνωμοσιολογίας, τι να περιμένει κανείς; 
Δυστυχώς, είναι ένας από τους πολλούς συνωμοσιολόγους, που ανθούν στη χώρα μας και έχουν μεταφέρει τις θέσεις της ανωτέρω οραματίστριας και έχουν επενδύσει στις απόψεις της. 

Όλοι αυτοί δεν θέλουν τον ερχομό του Αντίχριστου και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, γιατί ουσιαστικά δεν θέλουν τον ερχομό του Χριστού, μιας και ο Αντίχριστος είναι προϋπόθεση της έλευσης του Χριστού και αντίθετα με το κέλευσμα της Αποκάλυψης: "Λέγει ο μαρτυρών ταύτα. ναι έρχομαι ταχύ, αμήν, ναι έρχου Κύριε Ιησού" (22. 20). 
Ε! Αυτό το τελευταίο φαίνεται ότι δεν το θέλουν.



Αλλά και από τέτοιο όργιο ασυνάρτητης συνωμοσιολογίας, τι να περιμένει κανείς; 
Δεν αξίζει να ασχολείται, ούτε και κατ' ελάχιστον, γιατί είναι κείμενο χαμηλής πνευματικής στάθμης και δεν αντέχει σε κανένα είδος κριτικής. 

3 σχόλια:

  1. http://www.nerit.gr/eidiseis/cosmos/megaliteres-diastasis-tou-skandalou-ton-polono-archiepiskopo/

    ΑΙΣΧΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί άραγε η εκκλησία κατάντησε σαν καράβι που πλέει ακυβέρνητο , και ξέφραγο αμπέλι; Δεν υπάρχει σοβαρότητα πλέον, γίναμε ρεζίλι των σκυλιών, όποια μυθοπλασία και ανοησία θέλεις θα τη βρεις εντός των τειχών... Και για αυτά αλλά την οικονομική κρίση και τα μνημόνια, αλλά και για την ηθική διαφθορά ποιος φταίει; Υπάρχουν ποιμένες που θα κατευθύνουν τα πρόβατα στο δρόμο του Θεού ή περί πολλά άλλα τυρβάζουν; Ας ξεκουμπιστούν να έρθουν άξιοι και ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι μάς πήραν μυρωδιά πόσο επιπόλαιοι χριστιανοί είμαστε οι σημερινοί χριστιανοί και προσπαθούν να μας αγουν και να μας φέρουν από εδώ και από εκεί, για ευνοήτους λόγους, όπως καί κάποιοι κρυφοί αγιορείτες που εμφανίστηκαν τελευταία και στέλνουν ανώνυμες απανταχούσες.
    Ποιοί είναι αυτοί;Δεν μπορούμε να μάθουμε τα ονόματα τους;Τρέμουν τον Χριστό ή τον Αντίχριστο;Εγώ αισθάνομαι πολύ εντροπή για λογαριασμό τους.
    ΚΩΣΤΑΣ ΕΔΕΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου