Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τα τσακαλια του Βαρθολομαιου αγρυπνουν και ουρλιαζουν

  
H KANONIKH IEΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 

ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙ ΣΑΜΑΡΑ





 Την  συνδρομή του πρωθυπουργού στο ζήτημα του Κονακίου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Ορους ζητά με επιστολή της η αδελφότητα του Μοναστηριού  ώστε να δώσει πολιτική λύση, όπως  υπογραμμίζεται, αλλά την ίδια ώρα οι δικαστικές αρχές καλούν τους καταληψίες μοναχούς να εκκενώσουν το κονάκι εντός τριών ημερών.
 

Αναλυτικά το ανακοινωθέν της Μονής Εσφιγμένου:

Δικαστικός επιμελητής μας ανακοίνωσε (Αρ. Απόφασης 1228/2014) ότι εντός τριημέρου θα πρέπει να εκκενώσουμε το κονάκι μας.
Ιερά Μονή Εσφιγμένου
Άγιο Όρος
16 Σεπ. 2014 (ν.ημ.)



Εξοχώτατε κ. Πρωθυπουργέ,
Σήμερα δικαστικός επιμελητής μας ανακοίνωσε (Αρ. Απόφασης 1228/2014) ότι εντός τριημέρου θα πρέπει να εκκενώσουμε το κονάκι μας που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου, στην Θεσαλλονίκη.
Για μία ακόμη φορά η δικαιοσύνη είναι με τους ισχυρούς και παραδίδει περουσιακά στοιχεία που με κόπο απέκτησε η αδελφότητά μας, στους Κατσουλιέρηδες που βαπτίστηκαν εν μία νυκτί Νέοεσφιγμενίτες (με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη).

Παράνομα και παράτυπα ξεκίνησε και έτσι συνεχίζει, αλλά κανένα δικαστήριο δεν δηλώνει αρμόδιο να κρίνει. Διόρισε αδελφότητα εκτός Αγίου Όρους ως νέα Εσφιγμένου. Ήρθαν μετά οι απαγορεύσεις τροφίμων, φαρμάκων, καυσίμων κίνησης και ότι άλλο μας επιτρέπει την επιβίωση. Μετά οι δικαστικές διεκδικήσεις των περουσιακών μας στοιχείων, κινητών και ακίνητων. Δεν μένει τίποτα άλλο από το Φανάρι παρά να διατάξει και την σταύρωσή μας.
Ένας μοχλός πίεσης του "πατέρα" μας και "φιλεύσπλαχνου" και βαθιά "Χριστιανού" Οικουμενικού, ώστε να αποδεχτούμε τα φιλοπαπικά του αισθήματα και να χειροκροτήσουμε και εμείς όπως το υπόλοιπο Άγιον Όρος τα συλλείτουργα και την έκπτωση πίστης. Ένας Βαρθολομαίος ενάντια σε κανόνες των Πατέρων της Εκκλησίας και της ομολογίας της πίστεως. Οικουμενικός και προστάτης της πίστης, μαϊμού.


Σας ενημερώνουμε όμως ότι η πίστη μας δεν μεταβιβάζεται ούτε με δικαστικές αποφάσεις ούτε με όλες τις διωκτικές αρχές της Ελλάδος.
Και εννοείται ότι δεν παραδίδουμε τίποτα σε προδότες της πίστης. Είμαστε σε άμυνα εναντίον όλων αυτών που επιδιώκουν την καταστροφή μας. Ότι έχτισε η αδελφότητά μας, ανήκει σε αυτήν και μόνο σε αυτήν. Οι κατσουλιέρηδες από πού τα έχτισαν και τα δικαιούνται; Επειδή τους χαρίστηκε ένα όνομα παράνομα βάσει Κ.Χ.Α.Ο. το οποίο πότε δεν τίμησαν πρέπει να τους παραδώσουμε και τα ελάχιστα που μας απομένουν; Γιατί; 

Αφού όλα τα Ελληνικά δικαστήρια δηλώνουν αναρμόδια να κρίνουν τις παράνομες, διοικητικές αποφάσεις του Οικουμενικού και της Ιεράς Κοινότητας γιατί συμβάλλουν και κόπτωνται στην εκτέλεση των αποφάσεων τους εναντίον μας; Δεν θα παραδώσουμε τίποτα άλλο στους Κατσουλιέρηδες και ας επιστρατεύσουν αυτή την φορά και τάνκς. Είμαστε σε άμυνα μέχρι τέλους.

Δεν ενοχλούμε κανέναν και δεν έχουμε ξεκινήσει ποτέ επεισόδια εμείς. Κρατήστε όμως μακρυά τους Κατσουλιέρηδες από ότι μας ανήκει, οι προδότες της πίστης και μοναχοί του , έχουν καρπωθεί με δικαστικές αποφάσεις περουσιακά μας που επιτρέπουν σε αυτούς τους 4 μοναχούς μια πλούσια ζωή ενώ σε μας τους 128, αυτά τα περουσιακά επέτρεπαν την επιβίωση μας !

Δεν θα ανεχτούμε τίποτε άλλο από τους μοναχούς του . Κρατήστε τους μακριά μας αλλιώς αποποιούμαστε κάθε ευθύνης.
Ζητάμε την προστασία και την συνδρομή, της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
Κύριε Πρωθυπουργέ σας παρακαλούμε για μια πολιτική λύση που να αποτρέπει την φυσική εξόντωσή μας.Έλεος, είμαστε πατριώτες Ορθόδοξοι Χριστιανοί μοναχοί.
Ανεχτήκαμε βαριοπουλες, λοστούς, σκαπτικά μηχανήματα και παραβιάσεις των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Κύριε Πρωθυπουργέ δώστε ένα τέλος με μία πολιτική λύση στα βάσανα που μας ταλλανίζουν. Μας πήραν ανήθικα αλλα νομιμοφανώς, όνομα και ότι μας ανήκει. Βοηθήστε μας εσείς τουλάχιστον, διότι για τον Οικουμενικό και "πατέρα" μας, στον βωμό των φιλοπαπικών του φιλοδοξιών, είμαστε παράπλευρες απώλειες, και η εξόντωση μας προ αποφασισμένη.

 Σας παρακαλούμε για γρήγορη και άμεση πολιτική λύση ενάντια σε σκηνοθετημένα, από τους Κατσουλιέρηδες (νεοεσφιγμενίτες), επεισόδια που θα διαδεχτούν αυτά των Καρυών, απλά αυτή την φορά θα γίνουν στην Θεσαλλονίκη και στην οδό Βενιζέλου.
Παρακαλάμε την συνδρομή σας...

Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

(Τηλέφωνο Ηγούμενου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου +Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος +306973345170)

--
Μετά Τιμής

Γραφείο Τύπου
Ιεράς Μονής Εσφιγμένου - Άγιο Όρος

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί έχουν πλέον χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, από την ώρα που έκαναν μεταβιβάσεις ακινήτων της Μονής σε σωματεία παλαιοημερολογιτών, συγκεκριμένης παρατάξεως, τις οποίες ευτυχώς πήραν είδηση οι Δικαστικές Αρχές και τις ακύρωσαν.
    Τί καλή προαίρεση να τους αναγνωρίσει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι πότε οι καταληψίες της Μονής Εσφιγμένου θα προκαλούν; Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι σχισματικοί και επομένως έξω από την γνησία και κανονική εκκλησία; Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλες οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, του Αγίου Όρους και του Πατριαρχείου μας, είναι οριστικές και τελεσίδικες; Ο Καταστατικός Χάρτης του Αγίου Όρους, ομιλεί ξεκάθαρα και λέει πώς σχισματικοί μοναχοί απαγορεύεται να μένουν εντός του Όρους. Πώς λοιπόν αυτοί δεν φεύγουν από εκεί; Το θέμα δεν είναι η μνημόνευση μόνο του ονόματος του κανονικού επισκόπου του Αγίου Όρους πού είναι του Οικουμενικού μας Πατριάρχου, αλλά το θέμα είναι ότι αυτοί οι καταληψίες, έχουν αποκοπεί από το Σώμα του Αγίου Όρους, αφού εδω και δεκαετίες, δεν συμμετέχουν στις Συνάξεις της Κοινότητος, δεν ενημερώνουν τα κεντρικά βιβλία της Κοινότητος και πολλά άλλα. Επομένως, πώς είναι δυνατόν ένα ιστορικό Μοναστήρι να αποσχίζεται από τα υπόλοιπα και να σηκώνει δικό του μπαϊράκι; Δεν το ξέρουν ότι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην Κοινότητα αλλά και σε αυτήν την διοίκηση του Όρους. Πολύ σωστά λοιπόν, τόσο η Κοινότης, όσο και το Πατριαρχείο, αλλά και η Ελληνική Δικαιοσύνη, προχώρησαν στην ανασύσταση της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, ανακηρύσσοντας τους άλλους σχισματικούς. Καλό θα είναι λοιπόν οι καταληψίες να έρθουν εις εαυτόν, να μετανοήσουν, να ζητήσουν συγγνώμη από την Κοινότητα και το Πατριαρχείο μας, και να ενταχθούν κάτω από την νέα Αδελφότητα, την κανονική και νόμιμη. Αλλιώς ας φύγουν από μέσα, γιατί δεν έχουν δικαίωμα να κρατούν τα κτήρια και τα εξαρτήματα της Μονής, διότι έτσι έρχονται αντιμέτωποι και με τον ίδιο τον νόμο. Ο Θεός ας τους ελεήσει και ας τους φωτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς οι οικουμενιστές είστε αιρετικοί καταληψίες ορθοδόξων τίτλων, κτιρίων και θέσεων.

      Διαγραφή
  3. Ωστε ετσι ανωνυμε;
    Καταληψιες οι παληοι Εσφιγμενιτες Πατερες;
    Και οι Κατσουληερηδες τι ειναι;
    Απο που εμφανισθηκαν αυτα τα ..φαντασματα;
    Ποιος Καταστατικος Χαρτης προβλεπει αυτο το ...φρουτο;
    Αυτην την πρωτοφανη θρασυτατη ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ του Καταληψια του θρονου της Κωνσταντινουπολεως;

    Και η Ιερα Κοινοτητα, η λεγομενη Ιερα, αλλα δεν ειναι και τετοια αφου αποδεχθηκε ως επισκοπο της εναν ρασοφορο που κηρυττει αλλο Ευαγγελιο και οχι ΜΟΝΟ το Ευαγγελιο του Ιησου Χριστου, και παραβλεπουν ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ οσα ασεβη και ανοσια ουτος διαπραττει και με τις πραξεις του και με τα λογια του και ετσι δεν ειναι πλεον αμετοχοι και στην ΑΙΡΕΣΙ του Οικουμενισμου που ΜΟΛΥΝΕΙ τους παντες και τα παντα σε οσους την αποδεχονται ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.

    Καλυτερα ανωνυμε ναναι καποιος σχισματικος παρα ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.
    Και η "Ιερα Κοινοτητα" και οι ηγουμενοι των μονων, πλην της Εσφιγμενου ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ απο τους σημερινους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, αυτο λενε και διδασκουν οι Αγιοι Πατερες της Ορθοδοξιας και αυτο οφειλουμε ολοι μας να το διακηρυξουμε.
    Εσυ γιατι αυτο το παραβλεπεις αψηφιστα;
    Αυτη ειναι η Ορθοδοξια φιλε.
    Ο κ. Βαρθολομαιος και η Ιερα Κοινοτητα ποια ορθοδοξια πρεσβευουν;
    Μπορεις εσυ να μας πης;
    Οταν αποδεχονται οτι το Κορανιο ειναι ιερα και αγια βιβλος;
    Αφου αυτο το διακηρυττει γυμνη τη κεφαλη ο αρχηγος τους το αποδεχονται και αυτοι.
    Εσυ τι ρολο παιζεις;
    Αν αποδεχεσαι ολους αυτους εισαι και εσυ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ και χρειαζεσαι ....αποτοξινοσι και απομολυνσι.
    Αλλοιως, παραμενοντας μαζι τους εισαι ιδιος και ομοιος με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οδυσσέα, έχεις γράψει πολλές φορές για το Κοράνιο, και άλλοι σχολιαστές, αλλά έχετε παρεξηγήσει το θέμα. "Το Ιερό Κοράνιο" είναι ο τίτλος του βιβλίου, δηλαδή αυτό που γράφει το εξώφυλλο, όχι ότι όποιος το λέει το θεωρεί ιερό. Κύταξε την Ελληνική έκδοση και θα το δείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρλούμπες!

      Η κατοχή, αναγνώρισή και επίσημη προσφορά του, αυθύπαρκτα επικυρώνει την "ιερότητά" του! Οχι επειδή έτσι το λέει ο τίτλος αλλά μεις διαφωνούμε, αλλά μεις το δωρίζουμε, δώρον άδωρον.

      Κατά το φαύλο σκεπτικό σου, εάν ως θεολόγος προσφέρω σε μαθητές σχολείου μια πορνογραφική ταινία με ιερείς και μοναχές και έχει τίτλο "Ιερή Τσόντα", ενώ διαφωνώ, ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ή όχι για την επίσημη δωρεά του;

      Χάθηκε ο κόσμος να του δώσει κάποια Χρυσοκέντητη Βιβλο; (αφού περί ανταλλαγής χρυσού επρόκειτο)...

      Και στο κάτω κάτω, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΊΧΕ ΑΥΤΟΣ στο Γ.Δ. της Κοκακόλας;;;;;

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου