Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Εφυγε ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ και μειναμε με τα χαλικια και με τα τσοφλια....ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτουμε να μην ταφη απο τους Οικουμενιστες ή οσους μνημονευουν τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο...Ζητουμε να γινη η ταφη του μονο απο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ.

TON KAΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ 
Ο ΓΕΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ


"Θελω να ζησω για να πολεμησω την Καταχθονια Παναιρεσι του Οικουμενισμου", 
ειπε στον ιστολογο της Αποτειχισης πριν απο λιγες μερες.

Κατώδυνοι την ψυχήν κατέστημεν κοινωνοί της θλιβερής πληροφορίας επί τη βάσει της οποίας ο γνωστός ανά το πανελλήνιο και όχι μόνο, ομολογητής θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ο εκλεκτός επιστήμων, ο ακαταπόνητος κήρυκας του Θείου λόγου, ο άνθρωπος που θυσίασε πανεπιστημιακή καριέρα προκειμένου να στρατευθεί στην ευλογημένη στρατεία της ιεραποστολής,ο μέγιστος αντιαιρετικός θεολόγος, ο φόβος και τρόμος των αντίχριστων χιλιαστών, εκοιμήθη εν Κυρίω! 

Ο μεταστάς ωφέλησε πνευματικά τόσο με τα κηρύγματά του όσο και με το απαράμιλλο συγγραφικό του έργο χιλιάδες ψυχών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ιδιαίτερα οι απόδημοι Έλληνες χάρη στα εμπνευσμένα και μαχητικά του κηρύγματα προφυλάχθηκαν και προφυλάσσονται απ τη λύμη των διαφόρων αιρέσεων μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση κατέχουν ο οικουμενισμός, παπισμός, προτεσταντισμός κ.ο.κ. 


Ειδικώς εναντίον του επαράτου και παναιρετικού οικουμενισμού επανειλημμένως κινήθηκε η γραφίδα του αειμνήστου στηλιτεύοντας κατά χρέος τα οικουμενιστικά εγκλήματα και τους αυτουργούς τους. 


Δυστυχώς προ 21 ετών, φθόνω του αρχεκάκου όφεως, όλως αντικανονικώς επεβλήθη σε βάρος του αειμνήστου από μία άγνωστη στο ιεροκανονικό δίκαιο "μείζονα και υπερτελή" σύνοδο ένας δήθεν αφορισμό σε βάρος του που ναι μεν ουδόλως κέκτηται ιεροκανοκική ισχύ πλην όμως υποβαθμίζει το κύρος της διοικούσας Εκκλησίας και των εμπνευστών, επιβαλλόντων και υποστηρικτών αυτού.Η κοίμηση του μακαριστού Νικολάου Σωτηρόπουλου σηματοδοτεί εξ αντικειμένου ένα δυσαναπλήρωτο κενό για την Ελλαδική Εκκλησία σε μια εποχή κατά την οποία ο οικουμενισμός και η εκκοσμίκευση λυμαίνονται τον εκκλησιαστικό βίο και ο ελληνικός λαός τυγχάνει σε μεγάλο ποσοστό ουσιαστικώς αποίμαντος, έρμαιο των αιρέσεων και του συγκρητισμού. 

Είθε ο Κύριος του Αμπελώνος να αναδείξει και άλλους ιεραποστόλους εμπνεομένους απ το ιεραποστολικό ιδεώδες του μακαριστού. 


Γιατί πριν απ όλα και πάνω απ όλα ο αοίδιμος Νικόλαος Σωτηρόπουλος υπήρξε ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ! 

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ! 

ιατρος Λυκουργος Νανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου