Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Οι "προφητείες" της Επιστήμης οδηγούν στην απαισιοδοξία. Οι εκ Θεοῦ προφητείες της "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" στην Μετάνοια!



Συναγερμό «χτυπούν» οι επιστήμονες!
Η ανθρωπότητα οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό...
Ανάλογο «φαινόμενο» με εκείνο που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους από τη Γη, προβλέπουν οι ερευνητές...Πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια ο πλανήτης μας βίωσε ένα γεγονός μαζικού αφανισμού, με έναν τεράστιο αστεροειδή να χτυπά τη Γη και να σκοτώνει την ζωή, στην προκειμένη περίπτωση τους δεινόσαυρους.
Σήμερα οι επιστήμονες χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου προειδοποιώντας πως ο κόσμος μας διανύει αυτή την στιγμή
τις πρώτες ημέρες ενός ανάλογου φαινομένου που θα οδηγήσει και πάλι στον αφανισμό της ζωής. Μόνο που τώρα διακυβεύεται η εξαφάνιση την ανθρωπότητας και ο «φονιάς» δεν θα έρθει από τα αστέρια αλλά από τη Γη.
Μέσα σε λίγες μόνο δεκαετίες η ανθρώπινη συμπεριφορά και η μόλυνση του περιβάλλοντος έχουν οδηγήσει στην εξαφάνιση εκατοντάδων ειδών της γήινης πανίδας και χλωρίδας και σύμφωνα με μελέτη ο πλανήτης διανύει την αυγή μιας περιόδου που θα λήξει με την εξαφάνιση της ζωής στη Γη.
Αναλύοντας προηγούμενα επιστημονικά δεδομένα και μελέτες, οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Stanford καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο πλανήτης μας ξεπέρασε πλέον το κρίσιμο σημείο και η υπερεκμετάλλευσης πηγών και πόρων μαζί με τον υπερπληθυσμό οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση του ανθρώπου.
«Πιστεύουμε πως έχει ξεκινήσει η εξαφάνιση πολλών ειδών από προσώπου γης και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το οικοσύστημα μας έχει διαταραχτεί ανεπανόρθωτα με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει η ισορροπία της τροφικής αλυσίδας» δηλώνουν οι επιστήμονες και περιγράφουν ένα δυσοίωνο μέλλον. «Όπου υπάρχει έντονη η ανθρώπινη παρουσία, μειώνεται δραματικά η χλωρίδα και η πανίδα και αυξάνοντα οι πιθανότητες για μετάδοση ασθενειών».
Βιολόγοι στο Πανεπιστήμιο Duke καταλήγουν και εκείνοι στο συμπέρασμα πως πλέον η ζωή στον πλανήτη οδεύει προς εξαφάνιση 1000 φορές γρηγορότερα από όσο στο πρόσφατο παρελθόν.
Οι ερευνητές περιγράφουν το μέλλον του ανθρώπου ως «αυτοκτονία». Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον μελλοντικό αφανισμό της ανθρωπότητας ωστόσο όπως εκτιμούν υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της HuffingtonPost έχουμε μπροστά μας μόλις 2 αιώνες για να αλλάξουμε συνήθειες αν θέλουμε να διατηρήσουμε την ζωή στη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου