Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

ΜΟΝΟ στην "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ".

(Γιατι οι ...αλλοι, ειναι ...σποροτσουφλα...)




17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΙ ΤΟΥ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ,

ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ, 

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

ΚΑΙ ΑΝΗΛΕΟΥΣ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥΣ.
 






Οι παραπανω φωτογραφιες, ειναι απο την φετεινη (προ μηνος) γιορτη του Αγιου Αχιλειου στη Λαρισα, οπου οι γενναιοι και ηρωϊκοι και μαρτυρικοι χριστιανοι της Λαρισας - πλην των δειλων και ανεκδιηγητων Ζωϊκων και Σωτηρικων ψευτοχριστιανων των νοσηρων πνευματικων τους και των νοσηρων γερονταδων τους - συνεχιζουν τον αγωνα τους, για να φυγη ο επικαθημενος, που κατελαβε τον θρονον του Αγιωτατου ΘΕΟΛΟΓΟΥ, οπως τον κατελαβε, δηλαδη με τα ΜΑΤ και τα ροπαλα του ...χριστιανουλη Νερωνος Παπαθεμελη και εχυσε αιμα χριστιανικο και να ελθη ενας Επισκοπος του Θεου, που δεν θα μοιαζη με τον Αρσακιο και με τον Αττικο.


Οταν προπερσυ, πλησιασαμε τον κ. Ιγνατιο μεσα στον ναο του αγιου Γρηγοριου του Παλαμα της Θεσσαλονικης και τον μιλησαμε για την Λαρισα, του ειπαμε να ανεβη στον αμβωνα του Αγιου Αχιλλειου και να ζητηση συγγνωμη απο τον απορφανισμενο και κακοπαθησαντα απο τον ιδιο λαο της Λαρισας, και θα δη οτι ....θα αλλαξουν αρδην τα πραγματα.



Και μετα απο λιγο του στειλαμε και μια ανοικτη επιστολη και του καναμε ΕΚΚΛΗΣΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΩΣ, για να συγκινηση τους ηρωϊκους και αγιους χριστιανους της Λαρισας και αυτο γιατι γνωριζουμε οτι η αγαπη ραγιζει και ....τους βραχους.



Ξερετε, ποια ηταν η απαντησι; 



Απειληθηκαμε με μηνυσι.



Καναμε τον σταυρο μας και ζητησαμε απο τον Θεο των Χριστιανων, να ελεηση αυτον τον ανθρωπο, για να μην παη στην Κολασι.



Και ενω αυτα συμβαινουν στη Λαρισα και οι ανα την Ελλαδα χριστιανοι της γνησιας Ορθοδοξιας αγωνιζονται για την Πιστι και για την Δικαιοσυνη, οι ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ερωτοτροπουν με τους Οικουμενιστες και με τους Μοιχεπιβατες και ετσι αυτο αποτελει και την τρανοτερη αποδειξι οτι χωλαινουν περι την Ορθοδοξον Πιστιν και το Ορθοδοξο Ηθος και ειναι τελειως ανικανοι και τελειως ακαταλληλοι για να βοηθησουν τον αγωνα περι την Πατρωαν Πιστιν και την Ευσεβειαν.



Μιλουμε ασφαλως, για τους πρωτοκλασσατους π. Ζηση, που μολις προχθες μετεβη και συνελειτουργησε με τον ανεκδιηγητο ΔΕΥΤΕΡΟ μοιχεπιβατη της πολυπαθης Λαρισας τον αχαρακτηριστο Δημητριο Μπεκιαρη, που εχυσε ποταμηδον αιμα χριστιανικο στη Λαρισα. 







Ο δε δευτερος, ο π. Μεταλληνος, συνεχιζει να συλλειτουργει με τον Αιρετικοτατο Ζηζιουλα, το κακο αυτο συναπαντημα της εποχης μας, τον Νεο Βησαριωνα της σημερινης Εκκλησιας.


Ω ΤΛΗΜΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!! 

Και για να αποδειξουμε του λογου μας το αληθες, μεχρι το μεσημερι θα αναρτησουμε ηχητικο βιντεο της χειροτονιας του Μπεκιαρη, για να δητε αν αυτο το ηχητικο κολαστηριο που θα ακουσετε, εκφραζει την Εκκλησια ή την ....ΖΟΥΓΚΛΑ του Αμαζονιου!!!

Και για να καταλαβετε επιπλεον, με ποιους συμμαχουσαν τοτε οι ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ και βοηθουσαν με τον τροπο τους στην ανατροπη των παντων μεσα στην Εκκλησια και στην επαληθευσι του οραματος του Μεγαλου Αντωνιου, οτι τα ιερα της Εκκλησιας θα γεμισουν με ....ρασοφορα διποδα κτηνη....



Τετοιες ηταν οι μερες διοικησεως του αρχιεπισκοπου των ΤΑΝΚΣ Σεραφειμ Τικα του αθυροστομου και των τοτε και νυν Μπεκιαρηδων που κατεκλυσαν την Εκκλησια και την απειλουν και σημερα, με θανατηφορο αποπνιγμο, ισως και με παντελη αφανισμο, οπως συνεβη και με τις Εκκλησιες της Μικρας Ασιας...που χαθηκαν απο τον χαρτη....


Γενου ιλεως ΗΜΙΝ Κυριε....και τη Αγια Εκκλησια Σου...

9 σχόλια:

  1. Ψωμοτύρι έχει τις μηνύσεις καθώς φαίνεται ο μοιχεπιβάτης της Λάρισας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ δεν είναι οι μηνύσεις αλλά οι αγωγές χιλιάδων ευρώ που επιδικάστηκαν σε βάρος οικογενειαρχών ,κατά συντριπτική πλειοψηφία, πολυτέκνων ,.γιατί έθιξαν την τιμή και την υπόλληψη του δεσπότη βήχωντας και γυρνώντας την πλάτη τους όταν πήγαινε γιά επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώον. Προς ενημέρωση, υπάρχει δικαστική απόφαση "όποιος τον προσβάλλει με οποιονδήποτε(;) τρόπο από τους 32 διωκώμενους χριστιανούς, θα πληρώνει 1000 ευρώ. Μιλάμε γιά σκοτεινά κυκλώματα μασσωνίας ,δικαιοσύνης...και βάλε. Ο νομικός σύμβουλος του δεσπότη ανέλαβε να καθοδηγεί νομικά και τον Ιερόθεο Ναυπάκτου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. κ. Οδυσσέα και αγαπητοί φίλοι Λαρισαίοι,
    οι πιστοί φίλοι και πνευματικοί αδελφοί του διωκώμενου Μοναστηριού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου είμαστε μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σποροτσουφλα ειστε εσεις που εχετε επικοινωνια με τους οικουμενιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. /Συνεχίστε τον αγώνα σας ηρωϊκοί αδελφοί της Λάρισας. Όπως βλεπουμε και στις φωτογραφίες έχετε μαζί σας και τον ηρωϊκό π. Ευθύμιο Τρικαμηνά που ακόμη στηρίζει τον αγώνα σας, μετα τα όσα έπαθε από τον μοιχεπιβάτη επίσκοπό σας. Ο Θεός μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύτιμο το ηχητικό ντοκουμέντο της αλήστου μνήμης χειροτονίας όχι μόνο για τον ιστορικό του μέλλοντος αλλά και για κάθε μέλος της Εκκλησίας που επιθυμεί να εγκύψει στα διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα. Βγάζουμε πολύτιμα συμπεράσματα για την κατάντια του επάρατου σεραφειμισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΣΠΟΡΟΤΣΟΥΦΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορώ! Ενας δεν βρίσκεται να κλάψει για όσους αμάρτησαν τόσο πολύ στα μυστήρια της Εκκλησίας; Τόσο πολύ χάθηκε το φιλότιμο και η ευσέβεια;
    Λυπάμαι!
    ενας αναξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι γκρινιάζετε για τη Μητρόπολη Λαρίσης;Μια χαρά είναι.Διακόσιες αρχιερατικές στολές ποιος άλλος έχει;Αραχνοϋφαντα ράσα;Τόσες μεγαλειώδεις εκδρομές;Τι θέλετε δηλαδή;Να αφήσουμε τις ανέσεις μας και να βοηθάμε τους φτωχούς;Μήπως να είμαστε ταπεινοί και να ζούμε κατά τους Πατέρες;Σε λίγο θα μας ζητήσετε να ακολουθούμε και το Ευαγγέλιο!Μια χαρά βιτρίνα χωρίς περιεχόμενο έχουμε!Αχάριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου