Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ απο την ΠΑΝΑΓΙΑ 

η πυρκαϊα στο Αγιον Ορος


Ο ηγουμενος της Χιλανδαριου, μεγας Οικουμενιστης και Λατινοφρονας, σαν τους βρωμερους Τροϊκανους ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΑΣ Γιεφτις, Μπουλοβιτς, Ραντοβιτς, που ΕΣΧΙΣΑΝ την Σερβικη Εκκλησια και κατακρεουργησαν τον Αγιωτατο ΑΡΤΕΜΙΟ, οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ μαυροι ογκοι.



Μετά τη μεγάλη φωτιά του καλοκαιριού στο Άγιον Όρος, είχα πάει να δω το γέροντα. 
Ήταν «θυμωμένος» και φώναζε.
«Σκαμπίλι από την Παναγία ήταν. 
Άρχισε την πρώτη μέρα της νηστείας και τελείωσε την τελευταία (με το παλιό εορτολόγιο που γιορτάζει το Όρος). 
 Λέγανε ότι θα σβήσει πιο μπροστά, γιατί δε φυσούσε και όμως έσβησε την τελευταία μέρα κι ας είχε αέρα. 
Λες και την οδηγούσε ένα χέρι, πήγαινε γύρω - γύρω από ‘κει που δεν την περιμένανε και παρέκαμπτε τις ζώνες ασφαλείας.
Κάηκαν τα δάση! 
Κάηκε το κοσμικό φρόνημα;
- ένα μοναστήρι ζητούσε ενίσχυση.
- Αυτοί πάλι δεν κατάλαβαν τίποτα πνευματικό. 
Μια κοσμική εξυπνάδα έχουν. (Θύμωσε). 
Γίνονται αιτία να βλασφημείται το όνομα του Θεού. 


Παντού έβρεχε, σ’ όλη την Ελλάδα!! 
Μόνο στο άγιον Όρος δεν έβρεχε!! 
Για να λέει ο κόσμος που είναι η Παναγία τους;
Γιατί δεν τους βοηθάει; 
Που να γνωρίζει ο κόσμος ότι αυτό είναι χαστούκι της Παναγίας; 
Είναι μερικοί άνθρωποι που συμφωνούν με την οργή του Θεού και δεν κάνουν ούτε ένα κομποσχοίνι για τη φωτιά (εννοούσε τον εαυτό του).
- Γέροντα, φοβάμαι, πώς τα λέτε έτσι!
- Τι, θα μου κάνουν πόλεμο και οι καλόγεροι;
- Ναι, γέροντα!
- Εμ, ας μου κάνουν… Εγώ από αγάπη τα λέω. 
Ξέρεις τι είπε ο π. Ηρωδίωνας, όταν του είπαν να κάνει προσευχή για τη φωτιά;
- Τι είπε;
- Όχι προσευχή για τη φωτιά. Πολύ πράσινο, πολύ καλαμπαλίκι οι καλόγεροι. Λίγο πράσινο, όχι καλαμπαλίκι (= αργολογία).


Αυτοί τόχουν σχέδιο να κάνουν δρόμους, νάρχονται τουρίστες, θα κουράζονται οι καλόγεροι απ’ τη φιλοξενία, μετά θα πουν 
«Να σας κάνουμε κανένα ξενοδοχείο, για να μην κουράζεστε και σεις». 
«Ναι, θα πουν, σωστά». 
Μετά θα δώσουν χρήμα για συντήρηση των ναών. 
Μετά θα πουν «Κοίτα δεν κάνει να καις κεριά και λιβάνι· τόσα χρήματα δώσαμε για συντήρηση. Διάλεξε που θες στην περιοχή του μοναστηριού να σας κτίσουμε μια Εκκλησία». 
Μετά θα βάλουν κανένα φύλακα με γένια και ράσα νάχει τη γυναίκα του στην Ουρανούπολη… θα μας κάνουν Μουσείο…
Δε λέω ότι θα το επιτρέψει αυτό η Παναγία, αλλά αυτό είναι το σχέδιό τους. 
Και είναι και μερικοί που το θέλουν κιόλας… καλόγεροι, ακούς!… τον τελευταίο λόγο τον έχει η Παναγία.  
Αν δε συνέλθουν, θα φάνε κι άλλο χαστούκι.


Αποτειχισι:


Εμεις πιστευουμε οτι τα ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ της Παναγιας προερχονται και απο αλλους λογους, εκτος απο αυτους που επισημαινει ο γεροντας.



Πρωτα και κυρια για την μαγαριστικη μνημονευσι, απο τους περισσοτερους Αγιορειτες, του ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.


Η μη συμπαραστασι των Αγιορειτων προς τους ΟΜΟΛΟΓΗΤΑΣ και στους ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ, οπως π.χ. τους Ομολογητας Θεολογους Νικολαο Σωτηροπουλο και Παναγιωτη Σηματη, τον λεβεντη ιερομοναχο Ευθυμιο Τρικαμηνα και τον ευλαβεστατο Πρωτοπρεσβυτερο  Σταυρο Βαϊο.


Η αδιαφορια των Αγιορειτων για την προμελετημενη και προσχεδιασμενη και βαναυση κατακρεουργησι του  Αγιωτατου μητροπολιτη Ρασκας και Πριζρενης ΑΡΤΕΜΙΟΥ του απλου και ανυποδητου.


Η αδιαφορια τους για τους μοναδικους και παραδειγματικους αγωνιστας της Πιστεως και του Ηθους της Εκκλησιας, τους Αγωνιζομενους Γενναιους Λαρισαιους Ιωαννιτας Χριστιανους που θα μεινουν στην Ιστορια φωτεινα παραδειγματα της γνησιας Εκκλησιαστικης Αγωνιστικοτητας.

Στο παρελθον, οταν βλεπαμε καποιον αγωνιστη επισκοπο τον επαινουσαμε και τον εγκωμιαζαμε και χαιρομασταν και πανηγυριζαμε γιατι στο προσωπο του βλεπαμε τον επιλεγμενο δουλο του Θεου, για την ενισχυτικη ρωμαλεοποιησι του λαου Του.

Σημερα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο Αντιοικουμενιστης και Αντιλατινος και Αντιπανθρησκειαστης, δεν επαινειται απο τους Αγιορειτες παραμικρως, φοβουμενοι οι δειλοι και αναδροι και αξιοθρηνητοι Αγιορειτες τον θυμο του ουτιδανου προϊσταμενου τους Βαρθολομαιου του Αρχοντοχωριατη κατοικου του Βοσπορου.


Αλλα και για την απαραδεκτη συμπαραστασι τους στον ...Αχρειο Αχριδος Ιωαννη Βρανισκοβσκυ, τον θεατρινο Οικουμενιστη και Λατινοφρονα, που ΕΣΧΙΣΕ την Εκκλησια της Σερβιας, μαζι με την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΗ Τρόϊκα, Μπουλοβιτς, Ραντοβιτς, Γιεφτιτς.


Αλλα και για κατι ακομα: Για την ντολτσε βιτα των Αγιορειτων.
Ενα ζητημα που υποσχομαστε λιαν συντομως να το αναλυσουμε.

5 σχόλια:

  1. αδελφε και εκ πιστεως αντιδρων δια τα κακως κειμενα, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω δια τους εγκωμιαστικους λογους δια τον πειραιως σεραφειμ ο οποιος μεχρι της εκλογης του ητο αφωνος δεν εγνωριζε ως κληρικος τον αφορισμο του σωτηροπουλου γιατι δεν διεμαρτυρηθηκε οταν ως γραμματευς των συνοδικων δικαστηριων συμμετειχε στις δικες των12 αρχιερεων η οταν πηγαινε τις αποφασεις σττο τοπο διαμονης γιατι δεν δια μαρτυρηθηκε ρωτηστε τον σταγων και μετεωρων δια τα δικογραφα ποιος τα επηγαινε ρωτηστε τον δικηγορο κ παπουτσιδακη οταν πηγε στην αθστραλια και εγινε επισκοπος δεν εγνωριζε τα της αυστραλιας με τον κ. σωτηροπουλο δεν διαμαρτυρηθηκε οταν επεστρεψε στην ελλαδα δεν εγκωμιαζε τον πατριαρχη και τον χριστοδουλο εως οτου τακτοποιηθηκε και τωρα εκ του ασφαλους ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ π. χυσοστομος καρυαι αγιου ορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι Διωκώμενοι εκτός των Σχισματικών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου....

    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ....

    ΒΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος, αδελφε Οδυσσεα, Ε λ ε ο ς

    Ολοι μα ολοι διωκωμενοι!!!!! που ειναι τα παληκαρια της Ι. Μ. Εσφιγμενου, τα ξεχασες 130 ειναι, εχουν κυνηγηθη & κυνηγιουντε, παντου καθε τοσο δικαστηρια επι δικαστηριων & εσυ μου λες για τον μνηνονευτη Πειραιως Σεραφειμ, θα μας δη η Παναγια μας & θα μειδιαση.
    Με τετοιες αντιληψεις δεν θα μεινη τιποτε στο Αγιο ορος ολα θα καουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Οδυσσέα μη βάζετε στο ίδιο τσουβάλι τους αγωνιστές με τους καιροσκόπους! Τί έκανε ο Πειραιώς για τον κ. Σωτηρόπουλο, για τον σεβ. Αρτέμιο και τον διωκώμενο ακόμη Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Ράσκας και Πριζρένης π. Συμεών Βιλόφσκι, για τον π. Ευθύμιο Τρικαμηνά που στα δικαστήριά του έπαιζε τον ρόλο του κομπάρσου νομικού συμβούλου και ήταν στα μέσα και στα έξω παρασκηνιακά,κλπ.κλπ.κλπ. Αν τολμάει ας ακολουθήσει τον σεβ. Αρτέμιο στην πορεία του και τότε να τον επαινέσουμε. Για όλα τα άλλα που γράφετε για τη φωτιά και το σκαμπίλι (παιδαγωγική τιμωρία) προς τους Αγιορείτες έχετε απόλυτο δίκηο. Έλεος πια δεν αντέχουμε την σιωπή και την αδιαφορία για τα τεκταινόμενα από το υποτιθέμενο κάστρο της Ορθοδοξίας. Καλή μετάνοια σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ο Κ. Σωτηρόπουλος ή ο Κ. Τρικαμηνάς δεν είνε Καιροσκόποι;;;
    Ανώνυμε ξεχνάς τους πραγματικούς αγωνιστές.... Η περίπτωση του Μητροπολίτη Αρτέμιου είνε ομοία με των πραγματικών Ομολογητών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου και όλων των Ζηλωτών που δεν έσκυψαν το γόνυ τους στους Μνημονευτές του Πάππα...Για να μην αμαυρώνουμε και ξεχνάμε ποιοί δεν σταμάτησαν να αγωνίζοντε από το 1920 εώς σήμερα Κύριοι βολεμένοι....

    ΒΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου