Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τα σχεδια των ιλουμινατι για το 2012κ


6 σχόλια:

  1. Πολυ ωραία παραμυθάκια, για άτομα (όχι πρόσωπα), κατώτερου πνευματικού επιπέδου, όπως είναι οι Αμερικανοί, πάσης φύσεως αιρετικοί.

    Πιστεύουμε, ότι όλα αυτά μοιάζουν κινέζικα και αδιάφορα, για έναν πιστό Ορθόδοξο χριστιανό, που ζει τη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας και ο οποίος αναμένει τη μερική κρίση ανά πάσα στιγμή και είναι προετοιμασμένος, για "τον κλέπτη εν νυκτί".

    Γι' αυτόν δεν υπάρχουν μασόνοι, ιλουμινάτι, Πρωτόκολλα, ΑΤΙΑ, δαίμονες ένσαρκοι, εξωγήινοι, 2012 και άλλες τέτοιες αηδίες.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. ΙΚ

    το ιδιο ακριβως σκεφτομαι και εγω!

    Αν ειναι δυνατον, τα Αμερικανάκια και οι Σκοτεινοι "Ιλουμινάτι" να κατάφεραν δηλ να ερμηνέψουνε την Αποκάλυψη - αν το πράγμα δεν ητανε τοσο σοβαρό θα ήτανε για 'γέλια'!

    Εδω οι Γεροντες και οι Πατέρες και παλι δεν ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΝΕ, δεν ΕΡΜΗΝΕΨΑΝΕ - και ηρθανε οι πάσης φυσεως Αιρετικοι και Μασώνοι και ξερουνε τι εννοει ο Ιω στην Αποκάλυψη;

    Αν ειναι δυνατον - ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ - εμεις τους δινουμε το δικαιωμα!

    Αλλά ετσι !

    Ξερετε κ. ΙΚ γιατι εμεις οι χριστιανοι υποκύπτουμε σε τετοιες συνομωσιολογιες;

    ΔΙΟΤΙ η θρησκεια του Κατηχητικου και του κάθε Τρεμπέλα ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ - με μαθηματική ακρίβεια!

    Στερούμενη των Δώρων της Θείας Χάριτος δεν βλέπει άλλο νοημα να θρησκευει, περαν απο την α' ανταμοιβή που θα εχει στον Πάραδεισο..
    ..και πέρα απο διαφορα σενάρια της Νεας Τάξης Πραγματων, με κορυφαιο γεγονος βεβαια την μάχη στον Αρμαγεδδώνα, στον οποιον θα νικησουνε οι Ορθόδοξοι Ρώσοι, διοτι θα εχουνε πυραύλους μεγαλυτερου βεληνεκους!

    Ακούτε κ. ΙΚ τι σας γραφω;

    (Επιτρεψτε μου να εκφρασω και εγω το 'παραπονο μου')!

    Μυρμιδόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και είναι έτσι.

      Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια της ερμηνείας της Αποκάλυψης, από που έχουν έρθει; Μα, από την Αμερική, την πηγή των πάσης φύσεως αιρέσων. Και εμείς τα αποίμαντα πρόβατα αποχαυνονώμαστε από τις πολύμορφες αηδίες που μας σερβίρουν. Για σκέψου: Ex occidente lux (Εκ Δυσμών το φως)! Από τη Δύση θα φωτιστούμε. Από εκεί που δύει ο Ήλιος, ο Ήλιος της Δικαιοσύνης και όχι από την Ανατολή!

      ΙΚ

      Διαγραφή
  3. Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος - συνεδρίαση της 7 Οκτωβρίου 1933 - ειδική Πράξη.

    Σύμφωνα με το κείμενο γίνεται λόγος περί "διεθνούς μυητικού οργανισμού" και "μυσταγωγικού συστήματος, όπερ υπομιμνήσκει τας παλαιάς εθνικάς μυστηριακάς θρησκείας ή λατρείας, από των οποίων κατάγεται και των οποίων συνέχειαν και αναβίωσιν αποτελεί". Η Μασωνία αναφέρεται αποδεδειγμένως τυνχάνει θρησκεία μυστηριακή, όλως διάφορος χωρισμένη και ξένη της Χριστιανικής Θρησκείας". Έχει θρησκευτικές τελετές, όπως το τεκτονικό βάπτισμα, ο τεκτονικός γάμος, το τεκτονικό μνημόσυνο, τα εγκαίνια του τεκτονικού ναού, έχει μυήσεις, τελετουργικά τυπικά, ιεραρχική τάξη, θρησκευτικά συμπόσια και μπορεί να καταταχθεί στο χώρο της θρησκευτικής φυσιολατρείας. Με τη μασονική μύηση ο χριστιανός γίνεται αδελφός του μυημένου οθωμανού ή βουδιστή ή οποιουδήποτε ορθολογιστή, ενώ ο χριστιανός που δεν έχει μυηθεί στη μασονία λογίζεται γι' αυτόν βέβηλος.

    Κατά τη θέση που πήρε τότε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος κληρικού που μετέχουν της μασονίας είναι άξιοι καθαιρέσεως.

    Η απόφαση αυτή ανανεώθηκε με μια νέα, που ελήφθη κατά την 28ην Νοεμβρίου 1972 και χαρακτηρίσθηκε "αυθεντικό κείμενο αυτής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Καντιώτης και ένας Νικόλαος Ψαρουδάκης τόλμησαν και παλληκαρίσια υπερασπίσθηκαν τον αδικούμενο λαό. Τώρα; Ουδείς, πλην του Πειραιώς. Η σιωπή ή και σύμπλευση της Εκκλησίας και των Ιεραρχών -πλην εξαιρέσεων- και όλων μας, απέναντι σε μυστικιστικές οργανώσεις που αλληλοϋποστηρίζουν τα μέλη τους, συνεπώς αδικώντας τους μη μυημένους, είναι εφάμαρτη. Η δε προσπάθειά μας να θολώσουμε τα νερά, αναφέροντας παράλληλα και τα ...ατια, και τους εξωγήινους, δεν πείθει απολύτως κανέναν, όχι μόνο χριστιανούς επιστήμονες, όχι μόνο πνευματικούς ολιγογράμματους πιστούς, αλλά ούτε άτομα κατώτερου πνευματικού επιπέδου. Αν δε τα μέλη των οργανώσεων, καθοδηγούνται ή παρέχουν πληροφορίες από και σε διεθνή ξένα κέντρα, τότε προς τι η στάχτη στα μάτια;

    Ιδίως στις τάξεις των χριστιανών υπαλλήλων και δη υπαλλήλων επιστημόνων, βιώνεται η αδικία, αφού, ο χριστιανός πολλαπλώς πιθανώς μπορεί να αδικηθεί, από τον μη διορισμό σε μια δημόσια θέση, ή, αν μετά από πολλές προσπάθειες διοριστεί, πιθανώς να αδικηθεί από τον παραγκωνισμό του στην ιεραρχική εξέλιξη, τον παραγκωνισμό του στις μεταθέσεις και την δια βίου παραμονή του σε κάποιο χωριό μακρυά από το σπίτι του, αφού στις προαγωγές, στις πανεπιστημιακές έδρες, στις μεταθέσεις κ.λπ. μἀλλον αλληλοϋποστηρίζονται τα μέλη των οργανώσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. ΙΚ

    λανθασμενα πιστεύουμε οι πιθικίζοντες πια Νεοέλληνες οτι Ex occidente lux .

    Μάλλον το 'αντίστροφο' συμβαινει:
    Ex oriente lux!

    Γιαυτο εξάλλου μας μισούνε, γιαυτο οι Γερμανοί θέλουνε να μας αφανίσουνε σαν Έθνος!

    Μυρμιδόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου