Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Aρχισε σημερα 27κ Οκτωβριου στην Ασίζη

η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ συνάντησι




Παρόντες στην Σατανιστική αυτη συγκέντρωσι με παρόντα τον ιδιο τον Αρχισατανα,

θα είναι,

ο διαβόητος Βαρθολομαιος με την εγκρισι και ευλογια των Αγιορειτων Πατερων,

ο Πανθρησκειαστης Αλβανιας Αναστασιος Γιαννουλατος,

ο Αγγλικανός Δρυϊρης παρδαλος Ρομπερτ Γουίλιαμς,

Βουδισταί,

Ζωροαστριτες,

Ειδωλολατρες,

και πολλοι αλλοι Διαβολοι

και Σαταναδες,

πασης Συνομοταξιας

και παντος Χρωματος.

6 σχόλια:

  1. Τέτοια ξετσιπωσιά,παχυδερμισμός και αναισθησία απ τους ηγέτες των ορθοδόξων Εκκλησιών!Κατηγορούμε μετά τους πολιτικάντηδες ότι γράφουν το λαό στα παλιά τους τα παπούτσια!Οι εκκλησιαστικοί τι κάνουν δηλαδή;Από πού αντλούν τη νομιμοποίηση για συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες;Ποιος τους έχει εξουσιοδοτήσει;Καλά ο Βαρθολομαίος.Είναι γνωστή η εξουσιαστική του νοοτροπία.Αλλά ο πολύς Γιαννουλάτος δεν ντρέπεται να σκανδαλίζει το λαό του Θεού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλος αυτός ο συμφερτός των μαυροφορεμένων ή μη υπόδουλων θρησκευτικών ηγετών υποκλίνεται μπροστά στον "άγιο πατέρα", που φέρει την λευκή στολή της ψευτο-Κωνσταντίνειας δωρεάς, την οποίαν κοκορεύονται, ότι παρέλαβαν και οι ημέτεροι Ορθόδοξοι Ρώσοι εκκλησιαστικοί ηγέτες.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που λαμβάνουν χώρα τέτοιες Θεόθεν ευλογημένες συναντήσεις, οι οποίες αποτελούν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, ειρηνικό και με σεβασμό στα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου.
    Εσείς οι δεινόσαυροι του μεσαιωνικού σκοταδισμού, του ρατσισμού, του εθνικισμού και του μίσους, καλά θα κάνετε να επιστρέψετε στο μουσείο Γουλανδρή, παρέα με τα άλλα απολιθώματα του παρελθόντος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανώνυμος των 8:30 μας ψυχαγώγησε με τις αρλούμπες του!Το Θεόθεν ήταν όλα τα λεφτά!Φαίνεται ότι έχει ανοιχτή γραμμή με τον Ουρανό και διερμηνεύει το θέλημα του Θεού.Και φυσικά μετά το Θεόθεν αρχίζει το διαβολόθεν υβρεολόγιό του κατά των αντιφρονούντων.Από ουσιαστικά επιχειρήματα βέβαια ένα πελώριο ΜΗΔΕΝ!Η γνωστή ξύλινη και πολυκαιρισμένη γλώσσα που μιλά για ρατσισμό,σκοταδισμό,εθνικισμό.Σαν να ακούω τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα του ροζουλί συνοθυλεύματος!ΠΟυ φυσικά εξυμνεί τον Αρχοντώνη και το Γιαννουλάτο!Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:17 και λίγα του σέρνεις τούτου του ανεγκέφαλου του 8:30. Διαφωνώ μόνο ότι αναφέρεις Αλαβάνο και Τσίπρα βάλε και βάλε και τελειωμό δεν θα έχει. Προβλέπω σύντομα διωγμούς κατά των αντιστεκουμένων και πιστευόντων Ορθοδόξων Χριστιανών, αλλά τούτος ο στέφανος της δόξης Καλώς να έρθει!
    ΒΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρίξτε και καμιά ματιά στο Βόλο βρε αδελφοί. Έρχεται για να τιμηθεί από την περιβόητη Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών ο μέγας θεολόγος Περγάμου Ζηζιούλας.....για την προσφορά του στην Εκκλησία και στην θεολογία. Μάθατε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου