Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ( ΠΑΜ ), Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 ώρα 17:00 μ.μ στο Ξενοδοχείο PRESIDENT

Φίλοι και φίλες, πολίτες της Ελλάδας,

Το μαύρο σάβανο του φασισμού, απλώνεται πλέον βαρύ πάνω από την πατρίδα μας.

Ο λαός μας, δεν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κυβέρνηση που απλώς απέτυχε να διαχειριστεί τις υποθέσεις του τόπου μας, και οδηγεί την πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία και τον αφανισμό.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα σύστημα εξουσίας που μισεί την Ελληνική κοινωνία και οδηγεί συνειδητά και σχεδιασμένα τον τόπο μας στην καταστροφή, τον Ελληνικό λαό στην απόγνωση και στην απόλυτη δυστυχία, και γράφει για ολόκληρο τον Ελληνισμό τις πιο μαύρες σελίδες στη μακραίωνη πολιτική του ιστορία.

Στοχοποιούνται οι αξίες μας, δολοφονούνται τα όνειρά μας, ακυρώνονται οι ελπίδες της νέας γενιάς, η πολιτισμική φυσιογνωμία του λαού μας διαβρώνεται επικίνδυνα, επιχειρούν να αποσυνθέσουν την ταυτότητα του κοινωνικού μας ιστού.

Εθνική κυριαρχία πλέον δεν υφίσταται. Δρομολογείται συστηματικά η εκτεταμένη αμφισβήτηση της ίδιας της εδαφικής μας ακεραιότητας, και ξένα κέντρα «ξαπλώνουν» μεθοδικά τη χώρα μας στο κρεβάτι του Προκρούστη με συνέπειες απρόβλεπτες για το μέλλον. Το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων βρίσκεται κυριολεκτικά «στον αέρα». Το Αιγαίο γκριζάρεται επικίνδυνα, στη Θράκη αλωνίζουν ανεξέλεγκτα, ανθέλληνες και πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Στο στόχαστρο μπήκε η ίδια η προσωπική και εθνική μας αξιοπρέπεια. Επιχειρείται μια δραστική θεσμική ανασύνταξη που αποσκοπεί στο απόλυτο «στέγνωμα» της δημοκρατίας, στην ενίσχυση του αυταρχισμού και του κατευθυνόμενου παρακράτους.

Το Σύνταγμα της χώρας έχει ήδη καταλυθεί. Και μια κυβέρνηση ουσιαστικά έκπτωτη και τυπικά παράνομη προετοιμάζει - συν τοις άλλοις – μια βαθειά αντιδραστική και εθνικά αποχρωματισμένη τροποποίησή του στο άμεσο μέλλον. Δεκάδες αντεθνικοί και εθνοκτόνοι νόμοι έχουν ψηφιστεί, και η άμεση κατάργησή τους αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας.

Στον ορυμαγδό της κατευθυνόμενης - από το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο που έχει πλέον αυτονομηθεί – οικονομικής κρίσης, μέσα από τις αλλεπάλληλες συμπληγάδες που επιφυλάσσουν για το λαό, προσβλέπουν στη γενικευμένη κοινωνική κατάθλιψη και στην καθολική κοινωνική δυστυχία, αποσκοπώντας στον παροπλισμό του, στην παραίτησή του από κάθε δυνατότητα στοχευόμενης και αποτελεσματικής αντίστασης ικανής να ακυρώσει στην πράξη τις πολιτικές τους επιλογές και να ανακόψει τον κατήφορο στον οποίο έχουν καταδικάσει τον τόπο.

Απέναντι σ αυτή την κατάσταση, το σύνολο του πολιτικού συστήματος αμήχανο ή συνένοχο, παρατηρεί και εν πολλοίς νομιμοποιεί με την «αντιπολιτευτική» του στάση την κατευθυνόμενη αποδόμηση πατρίδας και κοινωνίας.

Το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» κρατώντας ψηλά της σημαία της εθνικής αξιοπρέπειας, όχι μόνο αρνείται να συμβιβαστεί, αλλά έδωσε όρκο τιμής να πρωτοστατήσει με όλες του τις δυνάμεις στη στοχευμένη αντίσταση της Ελληνικής κοινωνίας με πρώτο στόχο την άμεση ανατροπή αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης, την άμεση ανακοπή του εφιαλτικού της σχεδίου, και τη δρομολόγηση μιας διαφορετικής πορείας για τον τόπο μας, με το λαό πρωταγωνιστή, καταλύτη και εγγυητή των πολιτικών εξελίξεων.

Η Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» που θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο PRESIDENT…

Δεν θα είναι μια μέρα γιορτής.

Θα είναι η μέρα που θα δρομολογήσουμε το γενικευμένο λαϊκό ξεσηκωμό με στόχο την ανατροπή των αχυρανθρώπων και την τελική νίκη του λαού μας.

Καλούμε, κάθε Έλληνα πατριώτη, κάθε έντιμο αγωνιστή, όλους εσάς που πονάτε και νοιάζεστε για το μέλλον αυτού του τόπου. Καλούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, τα πρωτοπόρα κομμάτια του λαού μας να παρευρεθούν στην Α΄ Πανελλαδική συνδιάσκεψη για να συζητήσουμε:

Το πολιτικό πρόγραμμα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ των δυναστών, αλλά και τις βασικές κατευθύνσεις της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που έχει ανάγκη ο τόπος.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε με θάρρος και αποφασιστικότητα τις γραμμές του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» για πάλη αποφασιστική μέχρι την τελική νίκη.

Σ αυτή τη μάχη, αυτό που κρίνεται δεν είναι το αυριανό κοινωνικοπολιτικό σύστημα του τόπου. Είναι η ύπαρξη της ίδιας μας της πατρίδας.

Και αυτή τη μάχη οφείλουμε να την κερδίσουμε και θα την κερδίσουμε.

Μη τους φοβάστε. Είναι θρασύδειλοι, σάπιοι και διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο. Και οι μηχανισμοί καταστολής που σήμερα χρησιμοποιούν αδίστακτα σε βάρος της μαχόμενης Ελληνικής κοινωνίας, αύριο θα στραφούν εναντίον τους εμπνεόμενοι από την πολιτική δυναμική της κοινωνικής αντίστασης.

Οπλισμένοι με αποφασιστικότητα, με αγάπη για την πατρίδα μας που ξεπουλάνε, με πίστη αταλάντευτη στα ιδανικά της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε την ημέρα της Α΄ Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ», σε γενικό προσκλητήριο για την οριστική τους ανατροπή και την παραδειγματική τους τιμωρία.

Ελάτε να δώσουμε όλοι μας το παρόν στο γενικό προσκλητήριο του ξεσηκωμού, για να μην είμαστε αύριο στο προσκλητήριο της ζωής εμείς οι απόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου