Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ




Αδελφοι και φιλοι αυτου του blogs.



Ένας ανωνυμος χρηστης, ειχε μαζι με τον μητροπολιτη Καλαβρυτων και Αιγιαλειας κυριο ΑΜΒΡΟΣΙΟ στην ιστοσελιδα του, έναν διαλογο. Εκανε συζητησι για το πρόβλημα των μεταμοσχευσεων.
Και αποδειχθηκαν τα εξης πραγματικα περιστατικα: Ότι ο μητροπολιτης ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ή είναι πολύ αφελης ή είναι τελείως απληροφορητος.
Είναι, εγραψε ο ίδιος, δωρητης οργανων. Είναι 70 χρονων. Δεν το γνωριζει ότι από 60 χρονων και επανω τα οργανα είναι αχρηστα; Και δεν μεταμοσχευωνται; Αν το γνωριζει αυτό, τοτε γιατι αυτοεπαινειται, ότι είναι δωρητης οργανων; Για λογους εσωτερικης και εξωτερικης καταναλωσης ή εξαπατησης;

Τον ρωτησε να του πη από ποτε είναι δωρητης οργανων. Δεν του απαντησε. Για να μην μαθουμε ποσα χρονια παιζει ….θεατρο προσφορας και αλτρουϊσμου. Και τι έκανε; Ελακισε. Και αλλαξε αμεσως θέμα στην ιστοσελιδα του.
Όταν ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ αλλαζει θέμα. «Αλλά λογια να αγαπιωμαστε».

Δευτερον: Χρησιμοποιησε το επιχειρημα ότι αν χρειαζονταν το παιδί σας ένα νεφρο δεν θα του το δινατε, ειτε εν ζωή, ειτε μετα θανατον;
Ο χρηστης του απαντησε ότι, τα διπλα οργανα δινονται, αλλά όχι μετα θανατον, γιατι μετα θανατον αυτά είναι ΣΑΠΙΑ. Μετά θανατον δινονται μόνον οι οφθαλμοι, που διατηρουνται.
Τα οργανα για τις μεταμοσχευσεις, τους τα παιρνουν όταν βρισκονται οι άνθρωποι εν ζωή. Όταν είναι Φρεσκοι και ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Τους ναρκωνουν και τους ξεριζωνουν τα πάντα για να τους στειλουν στον άλλο κοσμο το ταχυτερο δυνατον, βιαια και κατασπαρακτικα.
Και ξερετε γιατι τους ναρκωνουν ; Μα απλουστατα, γιατί είναι ακομα….ζωντανοι. Τους νεκρους θα ναρκωσουν; Γιατι αμα δεν τους ναρκωσουν, οι ζωντανοι αυτοί άνθρωποι ΣΠΑΡΤΑΡΟΥΝ.
Ακουτε τι κανουν οι εγκληματιαι οι ΓΙΑΤΡΟΙ; Ωμα και απροκαλυπτα, φρικτα και αποτροπαια εγκληματα. Πραγματικο ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ!!! Και με την ευλογια καποιων εκκλησιαστικων ΥΠΕΥΘΥΝΟ-ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ !!!
Και δεν βγαινουν να πουν την αληθεια στον κοσμο. Την κρυβουν.
Δυστυχως: Λένε όλοι τους ΨΕΜΜΑΤΑ.


Και να σας πω ακόμα κατι, αδελφοι και φιλοι; Έτσι για να ανησυχισουμε λιγο, γιατι είναι κατι που αφορα όλους μας.

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.

Εντος των ημερών, ψηφιζεται νομος που θα καθιστα υποχρεωτικα και επιτακτικα όλους τους Έλληνες ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΔΟΤΕΣ.
Το ακουσατε καλα ; Το κατανοησατε σωστα ; Το καταλαβατε αληθινα ;
Θα μας καμουν όλους υποχρεωτικους δοτες. Έτσι απλά. Με εγκληματικο θρασος!!!
Με ποιο δικαιωμα, αληθεια;
Ποιος τους εδωσε αυτό το δικαιωμα; Τους το δωσατε εσεις;
Εδώ δεν παραβιαζονται τα στοιχειωδη ανθρωπινα δικαιώματα ; Τι πανε να μας κανουν; Για, τι μας πέρασαν; Για γιδια και για προβατα ;

Αληθεια, ποτε θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;;;;;

16 σχόλια:

  1. Όντως, η πολυδιαφημιζόμενη μεταμόσχευση οργάνων αποτελεί εγκληματική πράξη, στην οποίαν συμμετέχουν δωρητές, δωρεοδόχοι και συνεργούντες στην πράξη αυτή, ιατροί.
    Και τούτο, καθότι κατά τους Πατέρες της Εκκλησίας, ο εγκεφαλικά νεκρός δεν είναι ολικά νεκρός. Μπορεί ο εγκέφαλός του να είναι νεκρός και επομένως άνευ ψυχής, αλλά στο υπόλοιπο σώμα ενυπάρχει η ψυχή, οπότε κάθε ενέργεια στο σώμα, που έχει σαν αποτέλεσμα την παύση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, είναι ενέργεια που έχει ΤΟΤΕ σαν συνέπεια την αποχώρηση της ψυχής από το σώμα.
    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αΦΉΣΤΕ τα αυτά εδώ δείτε τι λέει ο σεβαστός γέροντας http://mkka.blogspot.com/2009/01/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου Ανώνυμε,

    Όταν καταγγέλουμε κάποιον, η καταγγελία μας μας έχει αξία εάν και εφ' όσον είναι επώνυμη. Αλλοιώς δεν έχει αξία. Τότε η καταγγελία είναι λασπολογία.

    Και τώρα στο θέμα μας. Είσθε εναντίον των μεταμοσχεύσεων. Δικαίωμά σας είναι. Ζητούσατε την άποψή μου. Σας έδωσα εμμέσως την απάντηση με την γνωστοποίηση ότι είμαι Δωρητής Οργάνων.
    Τά υπόλοιπα δεν έχουν αξία. Αποδεικνύουν μόνον την στρεψοδικία σας. Είσθε μια αρρωστημένη προσωπικότης. Ψάχτε το και φροντίστε την ψυχική σας υγεία.
    Τέλος είμαι από πολύ παληά γραμμένος στους Δωρητές Οργάνων. Δεν ενθυμούμαι από πότε. Έψαξα να βρώ μια κάρτα, την οποία έχω λάβει. Αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να την βρώ.
    Τελικά αυτή η λετπτομέρεια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΚΑΡΔΙΟΓΝΩΣΤΗς ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗς ΜΟΥ.
    Τελεία καί παύλα. Λυπούμαι για το κατάντημά σας.
    Με αγάπη και εντιμότητα.
    Τα υπόλοιπα, μόνο αν βγήτε από την ανωνυμία. Σας προκαλώ και σας προσκαλώ, αγαπητέ υβριστά μου.
    Με αγάπη και εντιμότητα
    + Ο Κ & Αι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. parapliroforeis ton kosmo....arage den exeis alli douleia; otan kaneis einai eksw apo tis efthines opws esi mporei efkola na katigorei tous pantes kai ta panta......ola osa les einai apotelesma tis sintiritikotitas kai tou egwismou sou na deis tin alitheia.....twn gegonotvn......to na krineis kai malista naq katakrineis kapoious anthrwpous einai efkola....diladi esi eisai agios;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. akou agapite mas ...

    malon sou lipi i paidia pros to pnevma tou ihsou mas tou xristou kai tis ekklisias tou...
    o pistos pou laveni to soma kai to aima tou ihsou mas tou xristou...
    den diatrexi kindino amartias dioti i ierosini einai tou arxiepiskopou imon ihsou xristou kai oxi tou ...papa i, tou despoti.


    oso gia tous latinous ierarxes 8a prepei emeis o laos na apofasisoume kai na epidioksoume...
    oti onomazete os 8riskia ''xristianosini'' kai den krata tous nomous tous vizantiou na min feri ton titlo tou os ''xristianiki ''

    edw 8eli ka8arsi ...

    oso gia to 8ema ton metamosxefsewn...
    den mporo na exw gnosei ma exete dikeo sto oti afora to ''anagkastika''.
    dioti exo paradigmata pola pou o as8enis tin teleftea stigmi ksanazontanepse...

    kai episis mia pateriki simvouli...

    o satanas na eisai...
    kai na epikalestis ''to onoma tou patros tou ihou kai tou agiou pnevmatos''.
    kai zitisis..afto 8a se do8ei...

    zita apo ton 8eo to xarisma tis agapis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Οδυσσεα
    εισασταν καταπελτης για το ζήτημα των εγκληματικων μεταμοσχευσεων.
    Ο Αμβροσιος μασαει τα λογια του.
    Σας πληροφορουμε ότι «μπουκαρε» στην ιστοσελιδα σας ολη η …φαρα του, τα φερεφωνα του.
    Μην τους φοβαστε, εχετε με το μερος σας το δικαιο.
    Οι μεταμοσχευσεις είναι καθαρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
    Και τα ευλογει ο Αμβροσιος. Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός που γραφει με λατινικους χαρακτηρες πρέπει να είναι ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ στο ΜΥΑΛΟ. Έχει και το ονομα Βασιλιας του δασους. Ποιου δασους; Των τρελλων και ανισσοροπων; Παντως είναι τεκνο του Αμβροσιου. Να τους χαιρεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωταμε τον Αμβροσιο:
    Δηλαδη όλοι αυτοί οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ που σας επαινουν και σας κολακευουν
    δεν εχουν καμμιά αξια για Σας ;
    Τοτε γιατι ευχαριστα δημοσιευετε τις κολακειεςτους;
    Ενώ τους αντιθετους σας τους κακολογειτε και τους συκοφαντειτε;
    Μάλλον δεν ανεχεσθε τον ελεγχο. Ειστε πολύ …λιγος, πατερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδελφε ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ σας γραφει τα παρακάτω. Απολογηθητε.
    Μπορειτε;

    ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ και ΓΡΑΦΩ...... είπε...
    KAI ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ

    * Η Εκκλησία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, δια της οποίας καταδικάζεται η μεταμόσχευση. Αντίθετα 'εχει συστήσει την Επιτροπή ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ.
    * Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μετέβη στο ΜΙΑΜΙ των ΗΠΑ για μεταμόσχευση.
    * Η Ιατρική ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ.
    * Συνεπώς όλα τα άλλα είναι απόψεις, χρήσιμες ίσως στο να ακουωνται, όχι όμως αυθεντικές.

    * Υπόσχομαι να θέσω το ζήτημα υπό την κρίση της Ιεράς Συνόδου.

    * Οσο για την κατηγορία, ότι "λάκισα" από τισ μεταμοσχεύσεις και άλλαξα θέμα στο μπλόκ, αυτό κι αν είναι ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ. Εξέλιπεν και η εντιμότης από μερικούς φανατισμένους.
    + Ο Κ & Αι Α
    24/1/2009 7:39 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αμβροσιος αφηνιασε εναντιον σας. Μην σιωπατε.

    Ο/Η ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ και ΓΡΑΦΩ...... είπε...
    ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΙΝΑ

    Αγαπητή Ντίνα,
    Μη πτοείσθε. ¨Ο,τι έχει κανείς στην ψυχή του, αυτό και εξωτερικεύει! ¨Οσοι έχουν κακία, τι άλλο θα μπορούσαν να βγάλουν; Ό,τι έχει κανείς, αυτό καί πουλάει. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    + Ο Κ & Αι Α
    23/1/2009 11:41 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    γέροντα πάλι σας κατηγορούν δείτε εδώ http://apotixisi.blogspot.com/2009/01/blogs.html?showComment=1232766000000#c6821010488107822145

    και δώστε μας μια ξεκάθαρη απάντηση

    φιλοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ αδελφέ Αμβρόσιε
    Μην παραστοχάζεσαι και προσγειώσου:
    1.- Πρέπει να ξέρεις καλύτερα από εμάς, ότι άλλο Εκκλησία του Χριστού (Σώμα των Αγίων) και άλλο Εκκλησία της Ελλάδος (Σώμα των Αρχιερέων). Η δεύτερη είναι ΝΠΔΔ και υπάγεται στους πολιτικούς νόμους, κάτι που απαγορεύουν Οι Γ΄& Δ΄Οικουμενικές Σύνοδοι και οι Πατέρες της Εκκλησίας (Δαμασκηνός κ.ά.). Αυτή η τελευταία δεν έχει βγάλει απόφαση, η πρώτη όμως, δια των Αγίων της, έχει βγάλει και θα έπρεπε να την ξέρεις. Η Επιτροπή Βιοηθικής έχει συσταθεί για να συμφωνήσει με την 1η ή τη 2η Εκκλησία ή κάπου στη μέση;
    2.- Το παράδειγμα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου δίνεται ως παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή και ποιός μας εγγυάται, ότι ο μακαριστός ακολουθούσε τους Κανόνες της Εκκλησίας; Θα μου πείς, τώρα τι λες εσύ, αφού ο Θεός του είχε "δώσει την εντολή να ποιμάνει αυτό το λαό".
    3.- Η Ιατρική είναι θεόσδοτος οργανισμός και δεν το ξέραμε; Από πότε η ψυχή ανήκει στο πεδίο έρευνας της Ιατρικής και των άλλων πρακτικών Επιστημών; Αν δεν είναι έτσι, τότε ας μας δοθεί μια ακτινογραφία ή ένας υπέρηχος της ψυχής, για να τα μελετήσουμε.
    4.- Μήπως οι απόψεις των Αγίων μας δεν είναι και θέσεις της Εκκλησίας ή δεν είναι αυθεντικές; Αμφισβητούνται π.χ. ότι η ψυχή ευρίσκεται σε όλα τα όργανα του σώματος (Γρηγόριος Νύσσης, 12, PG 44, 156 CD, Γρηγόριος Παλαμάς, κ.ά.); ή ότι η ψυχή "συστέλλεται" στα υπόλοιπα υγιή όργανα, όταν νεκρωθεί ένα όργανο (Μ. Βασίλειος, Β.Ε.Π. τ. 54, σελ. 36); ή ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα η θυσία του Χριστού (Ιω. 10. 17) με την "υποτιθέμενη" θυσία των ανθρώπων;
    5.- Δηλαδή η Ι. Σύνοδος θα πάει κόντρα στο Μ. Βασίλειο και θα αποφασίσει, ότι όταν νεκρωθεί ένα όργανο (π.χ. ο εγκέφαλος), τότε η ψυχή αποσύρεται και από ολόκληρο το σώμα; Για να το δούμε.
    Αυτά τα ολίγα "άγιε" Κ. & Αι και αναμένομεν.
    Αιρετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. anaroti8ikate pios sta ali8ia eimai???

    o xristos se satana ntimenos...eseis afto to nero pou kouvalo...
    xriste pou me estiles emena klai ton despoti sou ston diolo ...oste na di o kosmos tin agiosini sas...
    to dexome...kai os diaolos tin parousia ton ouranon stin kolasi tis planis mou zw.

    ioannis ieromonaxos laikos kai vasileas twn mpastardwn paidiwn twn uewn sas.

    agapi esti o 8eos kai oxi o anamartitos varava fonazeto...
    uee tou ouranou...
    tora katalqaves giati aparnoyme ton paradiso sou???
    aftoi an ixan tin fotia sou...tora 8a kegane akoma kai tous despotades tous kai oxi mono ta dasoi pou ego eimai vasilias...ton kopranon tou evreou 8eou san kai ton xristo afton ton tiflon...
    teteleste iereis...
    etoume iera sinodo me etima oti san kai esas fitebi to misos kai to antixristo pnevma na ...ka8ere8i dio den exei 8eia xaris sinxoriseos..
    evraioi...
    ego ime o satanas kai oxi tou anvrosiou..ma tou xristou pou eseis stayrosate..
    poytanes alites piadofiloi sas ipa kai den metanoisate...ta mousia sas einai agia apo ton ourano..kai ksena apo tin agapi tou ierou evaggeliou..me voi8isate poli sta na apodikso pos stin ekklisia iparxoun apateones pseftodidaskaloi planemenoi san kai esas...
    8a giriso tin gh anapoda os igoumenos ton aoraton monaxon tou agiou orous...

    kai ana8ematizo tin ekklisia tou geronta egialias sto onoma tou patros tou ihou kai tou agiou pnevmatos...an den ka8arisi apo tourkosporous san kai esas antiellinistes.evraious ...pou katigorate tin 8eia xaris...

    sas orkizome sta kokala tou papou mou konstantinou ton nomon tis vizantinis aftokratorias pou eseis peneveste pos iperetite...
    pos oute ixnos 8a mini apo didaskalous san ton var8olomaio kai esas,
    ioannis o malakas tou 8aou sas kai mpastardo sdas p[ou eseis kinonisate..
    pornoi gramatois...
    min fovaste ton egialias..alla emena..tin ora POU 8A SIKOSETE AGIO AIMA KAI SOMA IHSOU XRISTO 8A FONAKSO MPROSTA STO POIMNIO SAS...
    ANAKSIOS NA TO DOSIS STON LAO TIS AGAPIS TOU XRISTOU..DIOTI EISTAI...ANTI-TOU-XRITOU O NOMOS...SI IPAS.
    IOANNIS O SATANAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην ιστοσελιδα του Αμβροσιου
    ο βασιλιας του δασους
    γραφει στα ελληνικα.
    Εδώ γιατι γραφει στα αλαμπουρνεζικα
    και αδυνατουμε να τον διαβασουμε;
    Ο Αμβροσιος τον λεει να το παιζει εδώ μέσα ΤΡΕΛΛΟΣ;
    Αει παρατα μας, ρε βλαμενε.
    Δεν μπορουμε να σε διαβασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε φιλε
    Ένα τσιρακι του Αμβροσιου απαντάει για το ωμο εγκλημα των μεταμοσχευσεων και λεει ότι υπαρχει αποφασι της συνοδου για το ΝΑΙ στις μεταμοσχευσεις και σε υβριζει ότι ασεβησες στον σεβασμιωτατο Αμβροσιο που αμφισβητεις τις προθεσεις του.. Μεταφερω την επιστολη του και εσυ σχολιασε την.


    Ο/Η press είπε...
    Πρέπει να ήταν το 2003 ή το 2004 αν δεν με απατά η μνήμη μου, επί αρχιεπισκοπίας μακαριστού Χριστοδούλου, όταν ολα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, ενεγράφησαν στον κατάλογο των δωρητών οργάνων (καποιοι Ιεράρχες ήταν ήδη μέλη αναγεγραμμένα προ ετών όπως ο Σεβασμιώτατος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας), και εξέλδωσαν ειδικό ανακοινωθέν σε μας τους δημοσιογράφους, βάσει του οποίου έδιναν οι Αρχιερείς πρώτοι το παράδειγμα, της έμπρακτης φιλανθρωπίας παροτρύνοντας τους πιστούς να μη φοβηθούν να γίνουν δωρητές και να μην παραπλώνται από τους Χιλιαστές και λοιπούς που δεν εννοούν να κατανοήσουν ότι η κατάκτηση της Βασιλείας των Ουρανών έρχεται μόνο απο την ανιδιοτελή προσφορά προς τον ΑΝΘΡΩΠΟ και για να επιτευχθεί αυτό προυποτίθεται ο αλτρουισμός που πρώτος δίδαξε ο Χριστός!

    Τα λοιπά περί " μεταμοσχεύσεων=εγκληματικών πράξεων", και "οτι μην ακούτε την επιστήμη"!!!!! που ισχυρίζεται ο ...κατ επίφαση "χριστιανός"- ανώνυμος, που τολμά να έχει την εικόνα του Χριστού ως έμβλημα στην ιστοσελίδα του, και υβρίζει τον Σεβασμιώτατο εδώ σκαιότατα επειδή ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ προσπαθώντας ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤαΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ, για να διαφημίσει την ιστοσελίδα του αποσπώντας μια απάντησή του Σεβασμιωτάτου, (ιστοσελίδα που περισσότερο θα ταίριαζε σε ΙΑΧΩΒΑ) αποτελεί κραυγαλέα αντίφαση!!!!!

    Καμία σχέση δεν έχουν τέτοιες αντιλήψεις με το σεβασμό στο υπέρτατο αγαθό της ζωής, (κι όχι μόνο της δικής μας), της φιλανθρωπίας και εν τέλει σε αυτόν καθευατόν τον Χριστό και την διδασκαλία του" διότι
    αγαπητέ Α-ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, σύμφωνα με την ΆΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με βάση το "τί έπραξες προς όφελος για τον πλησίον σου" και όχι με το πόσους σταυρούς κάνεις για το θεαθήναι, ή το κατα πόσον μάθημα κάνεις σε επισκόπους και μη...περί ΟΥΣΙΑΣ της πιστης από την οποία μάλλον απέχεις παρα πολύ"

    Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Το κριτήριο που ο ίδιος ο Κύριος έθεσε στην μελλοντική αξιολόγηση μας για την κατάκτηση της επουράνιας βασιλείας, ειναι το κατα πόσον πραγματικά φιλάνθρωποι υπήρξαμε εν ζωή και κατα πόσο συνδράμαμε τον έχοντα χρείαν συνάνθρωπο, κατα πόσο παρήχαμε την βοήθειά μας στον πασχοντα συνάνθρωπό μας, ή σε αυτόν που έχει την ανάγκη μας. Το να βοηθήσεις λοιπόν τον συνάνθρωπο σου ΝΑ ΖΗΣΕΙ με την δωρέα οργάνων ή μεταμόσχευση κάνοντας ορθή χρήση της επιστήμης ή με τη μετάγγιση είναι η υπέρτατη απόδειξη της Ανθρωπιάς και σεβασμού στο κατ εικόνα και καθ ομοίωσιν πρόσωπο του πλησίον μας, που είναι του Θεού ...

    Διότι υπάρχουν και μερικοί πλανημένοι που νομίζουν και δυστυχώς παραπλανούν και άλλους, ότι επειδή "προσδοκουμε Αναστάση Νεκρών και ζωήν του μέλλοντος" πως αυτό δεν θα επιτευχθει στην περίπτωση που το φθαρτό-γήινο σώμα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΕΣ προτου ωστόσο ταφεί και... λιώσει!!! στο χώμα!!!, εξαιτίας του ότι θα έχει γίνει δωρεά Οργάνου!!!!!

    Κι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Σεβασμιώτατος...Οσο για το πότε και τι έλεγε ακριβώς το ανακοινωθέν της Ι.Συνόδου για τις μεταμοσχεύσεις δώστε μου λίγο χρόνο και θα το βρώ ...
    25/1/2009 10:39 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γέροντα Αμβρόσιε μετανοήστε και μεταστραφείτε στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ γιατί θα καήτε στο ΠΥΡ ΤΟ ΑΣΒΗΣΤΟ.Να μιλάτε και να πράτεται ορθόδοξα

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
    http://agiooros.freeforums.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

    ΑΙΣΧΟΣ!
    ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΑΣΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου