Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Οι εχθροι της Πιστεως με την βια, τα ΜΑΤ και τα ΡΟΠΑΛΑ κατελαβαν ενα κονακι της Κανονικης Μονης Εσφιγμενου


ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΟΝ ΤΟΥΣ, ος εστιν ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ 



O AΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΡΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ,
ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ.


Εγκατεστεισε κατι ξενοφερτους απο το πουθενα σε ενα κπονακιτων Καρυων και τους ονομασε πραξικοπηματικα "μονη Εσφιγμενου". 
Και τα τσιρακια του οι ηγουμενοι και τα κοπελια του της Κοινοτητας του ποτε Αγιου Ορους, εκλιναν την κεφαλη και εκυψαν την μεση τους και το αποδεχθηκαν δουλικα και υποτακτικα, χωρις καμμια αντιλογια.
Τι αισχος, τι υποταγη στον Νεοβεκκο της ΕΡκκλησιας.
Οτι κατασκευαζει και οτι διατασσει το αρρωστο μυαλο του Αβδουλ Χαμιτ των Θεραπιων της Πολης, εστω και μεσα απο την Τουρκιά, γινεται αναντιλλεκτα αποδεκτο.


Και σημερα το πρωϊ με τα ΜΑΤ και με τα ΡΟΠΑΛΑ καταφερε να εξωπεταξη τους πατερες της Κανονικης Ιερας Μονης Εσφιγμενου και ομαδα λαϊκων απο το Κονακι της Μονης που βρισκεται στην οδο Βενιζελου της Θεσσαλονικης αφου αποκλεισθηκε ολοκληρο το τετραγωνο της κεντρικης οδου.
Οτι θελει και οτι επιθυμει ο Πατερουλης "ο παμπτωχος και ρακενδυτος πενης των του Χριστου πενητων" Βαρθολομαιος ο Αιρεσιαρχης, που εισπραττει αφθονον αργυριον και χρυσιον απο μυριες πηγες, που απλωνονται σε ολο τον Πλανητη, γινεται αποδεκτο και υποχρεωτικα εκτελεστο.


Ετσι λοιπον, αφου εχει μαζι του την Κυβερνησι Τσολακογλου την ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ που κυβερναει με τη ΒΙΑ και με το ΣΤΑΝΙΟ τους καταθλιμμενους και καταβεβλημενους ψυχικα Ελληνες, εκεινος εκμεταλευεται τα παντα και κανει οτι θελει, κυριολεκτικα ΑΛΩΝΙΖΕΙ μεσα στην Ελλαδα.
Απο την αλλη πλευρα η Εκκλησιαστικη και Προσκυνημενη ...Αχυρενια διοικησι, του προσφερει γην και υδωρ και ετσι εκεινος αποθρασυνομενος συμπεριφερεται ως ο Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπης.
Ειναι να ντρεπεται κανεις και να θλιβεται για την καταντια μας.


Δημοσιοποιουμε το υποκριτικο κειμενο των ΨΕΥΔΟΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ που υπακουει ως μουζικοκλαδιο στις επιταγες του υπουλου και βυθιου και υπογειου ρασοφορου και το κειμενο διαμαρτυριας της Κανονικης και Νομιμης Ιερας Μονης Εσφιγμενου.
Το υποκριτικο κειμενο της "μονης Εσφιγμενου" των Παρεισακτων Καταληψιων που δεν μυριζουν θυμιαμα αλλα κατι αλλα .... αρωματα!!! εχει ως εξης. 
Παρτε μαντηλακια για να σκουπισετε τα δακρυα σας απο την συγκινησι που θα σας καταλαβη.....

Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου ανακοινώνει, ότι σήμερα το πρωί, 31.10.2014,  υλοποιήθηκε δικαστική απόφαση που αφορά το κατειλημμένο ακίνητό της στη Θεσσαλονίκη, με απομάκρυνση των καταληψιών και απόδοση του χώρου στην ίδια.
Καθώς οι ηγέτες της καταλήψεως αρνήθηκαν να παραδώσουν το ακίνητο, η εκτέλεση της αποφάσεως έγινε με τον ασφαλή τρόπο που μπορούν να εγγυηθούν μόνη η νόμιμη διαδικασία και η άψογη λειτουργία της δημοσίας δυνάμεως.
Η Ιερά Μονή απευθύνει σήμερα, προς όσους συμμετέχουν στην κατάληψη των κτηρίων της εντός και εκτός Αγίου Όρους, μήνυμα συνεννοήσεως και καταλαγής.
Τους καλούμε να αντιληφθούν, ότι η κατάληψη είναι αδιέξοδη και έχει ημερομηνία λήξεως, εξυπηρετεί δε μόνο τις φιλοδοξίες των ηγετών τους.
Τους δηλώνουμε, ότι η Μονή, όπως πάντα, έχει τη διάθεση να τους δεχθεί για να αναζητήσουν από κοινού τρόπους διεξόδου από το αδιέξοδο.

Ιδου και το κειμενο διαμαρτυριας της Κανονικης και Νομιμης Ιερας Μονης Εσφιγμενου που μαχεται με νυχια και με δοντια τον ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. 




ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ                                                        Άγιο Όρος, 31/10/14 (ν.ημ.)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι σήμερα στις επτά το πρωί εκκενώθηκε το κονάκι μας στην οδό Βενιζέλου της Θεσσαλονίκης από μεγάλη αστυνομική δύναμη παρουσία δικαστικού επιμελητή. Αποκλεισμός της περιοχής και ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση εναντίον του μοναδικού μοναχού μας που διέμενε εκεί , ο οποίος και προσήχθη στο οικείο αστυνομικό τμήμα.


Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που έδωσαν το πράσινο φως για την εκκένωση, πήραν ένα ακόμα ακίνητο από την Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου των 125 μοναχών. Ακίνητο που ανήκε εδώ και χρόνια στην αδελφότητα νόμιμα και το παρέδωσαν σε μια αδελφότητα 5 μοναχών που εν μία νυκτί και παράνομα βάσει Κ.Χ.Α.Ο. «βαπτίστηκαν» Ιερά Μονή Εσφιγμένου. Αλλά ενώ δεν υπάρχει κάποιο δικαστήριο που να δηλώνει αρμόδιο να ελέγξει την νομιμότητα αυτής της διοικητικής απόφασης, όλα τα δικαστήρια βάσει αυτής της διοικητικής απόφασης παραχωρούν περιουσιακά στοιχεία της Ιστορικής μας μονής στην νέα ψευδοεσφιγμένου. Τα συμπεράσματα δικά σας … και η πολιτεία όχι απλά τους αφήνει αλλά τους συνδράμει κιόλας με αστυνομική παρουσία.


Ενώ η δικαιοσύνη, θα έπρεπε να αναλώνεται στο να κυνηγάει όσους τόσα χρόνια έχουν κατακλέψει την Ελλάδα και την έφεραν ως εδώ. Όχι να υποστηρίζει το «νομιμοφανή» δίκαιο των ισχυρών εναντίον των αδυνάμων, δεν θα έπρεπε να είναι αυτός ο θεσμικός της ρόλος.

Το κονάκι αυτό το χρησιμοποιούσαν οι μοναχοί μας για την διανυκτέρευση τους πριν ή μετά από νοσηλείες, ή για την διανυκτέρευση τους όταν το  ιερατικό τους  έργο ήταν εκτός Μονής. Μην ξεχνάτε μιλάμε για μια αδελφότητα 125 μοναχών. Τόσα περιουσιακά που ανήθικα και νομιμοφανώς, μας έχει πάρει η ψευδοεσφιγμένου των 5 μοναχών, τι τα κάνει? 


Μπορείτε να μας πάρετε ότι υλικό μας ανήκει … την πίστη μας όμως όχι. Πια τα ίδια μας τα περιουσιακά στοιχεία χρηματοδοτούν τον ανηλεή πόλεμο εναντίον μας. Αλλά πάντα στην ιστορία της εκκλησίας μας, οι προδότες της πίστης «έπαιρναν» την θέση που τους αξίζει … και ως πιο πλούσιοι … η θέση ήταν ίδια. Το Φανάρι ακούει…


Γραφείο Τύπου,

Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

8 σχόλια:

  1. Το Αγιον Ορος εξαρτάται πνευματικώς, εδώ και χίλια χρόνια, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, πράγμα που γνωρίζουν οι πάντες.
    Εάν μερικοί θέλουν να εξαρτώνται πνευματικώς από "αρχιεπίσκοπο" μιάς σχισματικής παρατάξεως των Αθηνών, να κατοικήσουν σε μονή κοντα στην Αθήνα, για να έχουν τον πνευματικό τους κοντά, και να ωφελούνται περισσότερο.
    Αφού δεν θέλουν τον Πατριάρχη, γιατί να κάθωνται στο Αγιον Ορος και να ταλαιπωρούνται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραιος που εισαι.
    Ναι το Οικουμενικο Πατριαρχειο εχει εξαρτησι και οχι τον Αιρεσιαρχη Πατριαρχη.
    Ο σημερινος ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ του πατριαρχικου θρονου που ανηκει;
    Σε ποια ΦΑΤΡΙΑ ΟΥΝΙΤΙΚΗ του Παπα ανηκει;
    Μπορεις να μας πης εσυ ο υπακουος και πειθαρχικος ...γατος του Αρχιαιρεσιαρχου;
    Και απο ποιον κανονα της Εκκλησιας ενας Αιρεσιαρχης παριστανει τον Οικουμενικο πατριαρχη των ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ;
    Και εσυ υποστηριζεις μια τετοια καταστασι και εχεις ηρεμη συνειδησι οτι εισαι ορθοδοξος ή κοπελι του Αιρετικου πατριαρχου του χειροτερου απο κτισεως κοσμου;
    Και χωρις ντροπη και τσιπα ανθρωπολατρη ερχεσαι και μας γραφεις αυτες τις αηδιες;
    Εμεις γνωριζουμε οτι δεν ανηκει σε σχισματικη παραταξι η μονη Εσφιγμενου.
    Δεν μνημονευει κανενα αρχιεπισκοπο.
    Εισαι και επιπλεον συκοφαντης ...γατε.
    Εκει ωρκιστηκαν ισοβια διαμονη και εκει θα μεινουν. Και αν τολμουν ας πανε να τους πευαξουν απο το μοναστρηρι.
    Θα γινη νεο Κουγκι.
    Εκεινοι ειναι παλληκαρια εσυ τι εισαι;
    Ενα φαντασμα ...γατος, αθλιος πατριαρχικογατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμεις οι Αποτειχισμενοι απο τους ΟΙκουμενιστες δεν θελουμε τον Αιρεσιαρχη γιατι ειναι Αιρεσιαρχης.
    Αν ηταν ορθοδοξος δεν θαχαμε τιποτα μαζι του.
    Τι πρεπει λοιπον να κανουμε.
    Να φυγουμε απο τα σπιτια μας και να παμε στην κατω Ελλαδα που δεν μνημονευεται αμεσα ο Αιρεσιαρχης και δεν αποτελουν Νεες Χωρες;
    Και γιατι δεν μας αφηνει αυτος να παη στον παπα του που τοσο τον λατρευει και να παρη μαζι του ΟΛΑ τα κοπελια του, αν θελεις και εσενα;
    Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα;
    Ηρθαν οι Αιρετικοι και τα κοπελια τους, να διωξουν τους Ορθοδοξους απο τι εστιες τους;
    Αει να χαθητε ρε απο κει.
    Γουρουνοπουλα του Παπα και του Νεοπαπα Βαρθολομαιου του Βεκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω:
    Καλείται η Πολιτεία να μην εφαρμόσει δικαστική απόφαση, επειδή καταληψίες κτηρίου δεν μνημονεύουν Βαρθολομαίο;

    Δηλαδή οι αποτειχισμένοι επιβραβεύουν παράνομες πράξεις και θεωρούν εαυτούς υπεράνω του Νόμου;

    Αυτά προβλέπει ο ιε΄ της ΑΒ΄;

    Προβλέπει, εκτός από διακοπή μνημοσύνου και ανυπακοή σε δικαστικές αποφάσεις;
    ===========================
    Koψαμε το υπολοιπο κειμενο σου γιατι ειναι βλακωδες και δεν εχουμε ορεξι να πανταμε συνεχεια τα ιδια.

    Δικαστικες αποφασεις ε;
    Καταφερε ο Αρχιαιρεσιαρχης μεσα σε ενα ΑΘΕΟ και ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΔΙΚΟ Κρατος της πρεμουρας και της κραιπαλης να βγαλη αποφασεις εναντιον της Μονης Εσφιγμενου με Ψευτικα στοιχεια οτι ειναι πατριαρχης των Ορθοδοξων Χωρων ο Νεοβεκος αυτος και αυτο το λες αποφασεις δικαστηριων;
    Και οι δικαστες ανθρωποι ειναι και πολλακις πλανωνται.
    Αν δεν υπαρχουν και αλλα κολπα του Αρχιαιρεσιαρχου τονιζω ενα παληο κολπο που τους καλει τους δικαστες στο Φαναρι και τους δινει οφιτσια και τιτλους και αυτοι υποδουλωνονται σαν χανακια.
    Τα βλεπουμε στις ειδησεις και οργιζομαστε και αηδιαζουμε.
    Εσυ γιατι δεν αηδιαζεις σαν εμας τους νομοταγεις Ελληνες πολιτες;
    Εισαι αλλης ποιοτητας Βαρθολομαιικης παστας κρεας και δεν εχεις τα ιδια με εμας αισθηματα;
    Ποιες αποφασεις δικαστηριων;
    Ειναι αποφασεις αυτες μεσα σε ενα Αγιορειτικο διεφθαρμενο καθεστως δουλων και υποδουλων καλογηρων;
    Ποιους νομους του Θεου εφαρμοζουν ολοι αυτοι οι ΜΟΥΖΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΚΑΛΟΓΗΡΟΙ προσκυνημενοι ενος Αιρετικου πατριαρχου;
    ΠΟυ τον συμπαριστανται και τον εγκωμιαζουν αντι να τον αποδοκιμαζουν και να τον απεχθανονται ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ, οπως επιτασσουν ολοι οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ;;
    Ποια βηματα Πατερων ακολουθουν αυτοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ και καταφεραν να νομιμοποιηθουν παρανομες πραξεις και παρανομα ψευδεπιγραφα χαρτια και να παραπλανηθη και η Ελληνικη Δικαιοσυνη;
    Και ερχεσαι και εσυ να υπερθεματισης αθλιε τετοιες αποφασεις Κυκλωπειες και Μαϊμου;
    ΝΑΙ, ο ΙΕ Κανονας της Συνοδου θετει τους Αποτειχισθεντες υπερανω των αλλων κανονων και τους διδει το δικαιωμα να αποτειχιζονται απο τους Αιρετικους και μαλιστα τους θεωρει ΤΙΜΗΣ και ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΞΙΟΥΣ.
    Δεν τον ξερεις τον Κανονα;\

    Και καλα εσυ δεν τον εφαρμοζεις αφου εισαι τσανακι του Αιρετικου, αλλα τον κατακρινεις κιολας;

    Οσον αφορα τις αδικες και τρελλες αποφασεις των δικαστηριων ναι ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΝ ΘΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ή ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ή ΑΙΡΕΤΙΚΟΙΣ, προσθετω εγω.
    ΟΙ Εσφιγμενιται ακλα κανουν και αντιδρουν στις αποφασεις να βγουν απο το σπιτι τους.
    Αυτα τα εγκρινουν και καποιοι Αγιοι Πατερες και τα εγραψε σε αρθρο του συμβουλευτικο προς τους Εσφιγμενιτες ο πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας.
    Το Ευαγγελιο ειναι μια τρελλα ανωνυμε νομοταγη της ανομιας.
    Και εχει την διθκη του λογικη, την λογικη του Θεου.
    Το νομιμο κατα κοσμον μπορει ναναι παρανομο για τον Θεο.
    Το πολυ θεωρειται λιγο και το λιγο για το Θεο ειναι ΑΠΕΙΡΟ.
    Αλλαζουν οι νομοι στα ματρια του Θεου και αυτους ακολουθουν οι Εσφιγμενιτες ηρωϊκοι πατερες που παλευουν και αγωνιζονται σαν λιονταρια πολλα χρονια και με την εξελιξι των πραγματων ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.
    Θα επρεπε οπλα τα μοναστηρια του Αγιου Ορους να γινουν σαν την Εσφιγμενου.
    Αλλα τα 19 μοναστηρια αποδειχθηκαν ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.
    Μνημονευουν σημερα εναν Αιρετικο δυναμει ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟ πατριαρχη.
    ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθρωπε,αυτος που απευθυνεσαι δεν εχει δυσλεξια.
      Ελεος πια! Ουτε εμεις οι δυσλεξικοι δεν μπορουμε να διαβασουμε τι γραφετε.π

      Διαγραφή
    2. Να πας σε γιατρο για να σου βγαλη την στραβομαρα που κουβαλας φιλε.
      Αλλοιως θα φυγης ΣΤΡΑΒΟΣ και ειναι κριμα γιατι εχεις αθανατη ψυχη.
      Και εσυ την προοριζεις για την Κολασι.

      Διαγραφή
  5. Για σκεφθείτε μήπως η σημερινή εντολή κατάληψης του Κονακίου από την Αστυνομία τελικά έχει πολλούς αποδέκτες και όχι μόνο τους αληθινούς Εσφιγμενίτες; Μήπως εκτός από αυτούς, που ξέρουν να αγωνίζονται και το γιατί αγωνίζονται, αποτελεί μία έμμεση, αλλά δυναμική και έμπρακτη προειδοποίηση σε όλους όσους διανοηθούν να αντιδράσουν ουσιαστικά στα όσα έχουν προσχεδιάσει να πράξουν Πάπας και Φανάρι στην θρονική εορτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANΩΝΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. Η Πρωτη παραγραφος σου ειναι απαραδεκτη.Βαζω τα παρακατω και χαρι σου κανω γιατι εισαι ανωνυμος και εχεις θρασος.Ενας ανωνυμος προσπαθει ναναι ευγενης σε αυτον που τον φιλοξενει τουλαχιστον. Εσυ εισαι αγενης και θρασυς απεναντι στο ιστολογιο. Η ευγενεια η δικη σου ειναι φτιαχτη και υποκριτικη.Αν ξαναγραψης οπως στην πρωτη παραγραφω θα ΒΓΗΣ.ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

    ==================================================




    2. Έχω πει επανειλημένως και με στεντόρεια φωνή ότι ο Ελλαδικός χώρος ΟΦΕΙΛΕΙ
    και ΠΡΕΠΕΙ να ενωθεί και εκκλησιαστικά κάτω από μια ενιαία διοίκηση την των Αθη-
    νών και να ΑΠΟΚΟΠΕΙ εντελώς από το-κατά τα άλλα-σεβαστό Οικουμενικό Πατριαρ-
    χείο που εδρεύει στην αλλοδαπή και δη σε ΗΜΙΕΧΘΡΙΚΗ χώρα προς τη δική μας!
    3.Πιστεύω ότι μετά από ένα αιώνα ελληνικής κατοχής είναι ΑΙΣΧΟΣ να αποκαλούνται
    οι περιοχές του "κλίματος" του πατριαρχείου ως νέες χώρες και να ΑΠΕΙΛΕΙ μόνο ο
    Βαρθολομαίος ότι θα τις πάρει ΠΙΣΩ!!Μήπως θέλει να τις πάρει πίσω και η Τουρκία;;
    Να μας το ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,για να ξέρουμε τι μας γίνεται.....!!!!!!
    4.Και τώρα η περίφημη μονή Εσφιγμένου!Αν ήμουν εγώ Βαρθολομαίος,θα τους τηλεφωνούσα και θα πήγαινα ΧΩΡΙΣ καμιά συνοδεία να τους συναντήσω με πνεύμα
    καταλλαγής και ΚΥΡΙΩΣ ταπεινώσεως να καθίσω και να συζητήσω μαζί τους σαν
    τον τελευταίο λαικό επισκέπτη!Να δω ΤΙ λένε και ΤΙ θέλουν κι αν δεν τους έπειθα,
    τότε θα τους άφηνα στην ησυχία τους!!Όλα όσα γίνονται ΔΕΝ εκθέτουν τους "καταλη
    ψίες",αλλά αυτόν που τα κάνει και είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!
    5.Μου άρεσε η αποστροφή του άρθρου"περί επιδείξεως δυνάμεως και επιβολής",
    γιατί σε τελευταία ανάλυση ΙΣΧΥΕΙ στους χαλεπούς καιρούς,που ζούμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου