Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Φατε την Ορθοδοξοι, μπας και ξυπνησετε γιατι παθατε ανιατη υπνηλια, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙΛΥΚΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.


Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ 
MAΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΟΛΑΤΙΝΩΝ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, Zηζιουλα, 
Κ. Σιας.



ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, σαν υπνωτισμενοι.



Μας το λεει τρανταχτα και αποφασιστικα για να το χωνεψουμε: Θα ενωθουμε με τους Ορθοδοξους και ταυτοχρονα ο καθενας θα κρατηση  την διαφορετικοτητα του.(αμε;;;!!!)
(ειδατε τις επιτυχιες του ...διαφορετικου Ζηζιουλα; Ξερει αυτος απο ...διαφορετικοτητες και ιδιομορφιες!!!! ταμαθε απο την επιθετικη ....γιαγια!!!).
 Οι "δικοι μας' δεν μας τα λενε γιατι ξερουμε την γλωσσα και θα τους καταλαβουμε και θα παθουν οσα επαθαν οι ομοιοι τους μετα την Φλωρεντια και εν ολιγοις και στην ημεριδα της Θεσσαλονικης).
Ενω ο Παπας μας τα λεει καταμουτρα τα οσα συμφωνησαν.
Αυτοι θα μεινουν με τις Αιρεσεις τους και εμεις με τα ....δικα μας και τους φτανουν οι μεχρι τωρα υπογραφες και υποχωρησεις μας.
Και θα ενωθουμε και λειτουργικα.
Τι ωραια, τι καλα!!!
Ειδατε που ο Πατερουλης τους  τους εκφραζει και αυτους;
Παει με το μαλακο χαπι για να το χαψουν και οι λιγοι αντιδρωντες γιατι οι πολλοι οι κοσμικοι, σαν δαιμονοκρατουμενοι, το αποδεχονται και το επικροτουν (Γιατι κακο ειναι; μας απαντουν).



«Η ενότητα των χριστιανών είναι βασικής σημασίας, διότι αυτή είναι η εντολή του ίδιου του Ιησού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πάπας Φραγκίσκος κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη της Καζέρτα, κοντά στην Νάπολη.

Ο ποντίφικας ανέφερε επίσης ότι «πρέπει να ξεπερασθούν οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις διάφορες χριστιανικές εκκλησίες, οι οποίες δεν γεννήθηκαν χωρισμένες», προσθέτοντας πως για να επιτευχθεί ο κύριος, αυτός στόχος «πρέπει να αναζητηθεί κάποιος καινούριος τρόπος».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «το Άγιο Πνεύμα εμπνέει την διαφορετικότητα στην Εκκλησία. Η διαφορετικότητα είναι ωραία αλλά, παράλληλα, το Άγιο Πνεύμα εμπνέει και την ενότητα. Και έτσι η Εκκλησία είναι μία, ενωμένη. Για να χρησιμοποιήσουμε έναν ωραίο όρο, πρόκειται για μια συμφιλιωτική διαφορετικότητα».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
17:50 28/07/2014

3 σχόλια:

  1. Ξύπνιοι είμαστε Οδυσσεάκο.
    Απλά περιμένουμε να φθάσουν στο απροχώρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, ετσι εκαμναν οι Αγιοι Πατερες σαν εσας;
    Περιμεναν να φθασουν τα πραγματα στο απροχωρητο;
    Ποιοι επλασαν αυτην την θεωρια;
    Οι στρατηγοι σας, οι Σιγονταροοικουμενιστες;
    Για φερτε μας καποια ιστορικα παραδειγματα;
    Δεν εχετε.
    Ο Βαρθολομαιος τριβει τα χερια του που σας χαυνωσε και σας κατευθυνει.
    Μας πεταει τις αιρεσεις του και ταυτοχρονα και οτι "Εχουν γνωσιν οι φυλακες" και αυτο το υποκριτικο και ΓΕΛΟΙΟ το χαυτετε σαν ....βλαμμενοι.
    Τι ωραιοι που ειστε για τον Διαβολο.
    Σας χαιρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οδυσσεάκο δεν μας χαίρεται ο Διάβολος. Ο Διάβολος χαίρεται τους οικουμενιστές. Εμείς δεν χάψαμε αυτό που είπε ο Βαρθολομαίος ότι "έχουν γνώσιν οι φύλακες". Δεν εμπιστευόμαστε τον Βαρθολομαίο και δεν μας κατευθύνει ο Βαρθολομαίος.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου