Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Δύο τρομερές προφητείες του Αγίου Λαυρέντιου του Τσέρνιγκωφ που εκπληρώνονται σήμερα στην Ουκρανία.

Ο Αρχιμανδρίτης Λαυρέντιος του Τσέρνιγκωφ γεννήθηκε το 1868 στην περιοχή Τσέρνιγκωφ (βόρεια Ουκρανία). Κοιμήθηκε την ημέρα των Αγίων Θεοφανείων το 1950. Τα λείψανά του βρέθηκαν άφθαρτα. Αγιοκατατάχθηκε από την Εκκλησία της Ρωσίας το 1993. Εκτός από το ιαματικό χάρισμα ο Άγιος Λαυρέντιος είχε και το προφητικό. Μίλησε ιδιαιτέρως για τα γεγονότα γύρω από το τέλος του κόσμου και τον ερχομό του Αντιχρίστου. Επέλεξα δύο προφητείες του από ΕΔΩ οι οποίες, αν μη τι άλλο, φαίνεται να μιλάνε για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ουκρανία. Μεταφράζω το κείμενο όπως το βλέπω, με τις παρενθέσεις, δίχως να γνωρίζω αν αυτές υπάρχουν στο αυθεντικό.
Περί αιρέσεων και σχισμάτων στην Ουκρανική Εκκλησία.
Πρώτη προφητεία.
Ο Μπάτουσκα -τόσο αγαπητός- μας είπε:
«Όταν εμφανιστεί μια μικρή ελευθερίαόταν οι εκκλησίες και τα μοναστήρια ανοίξουν και ανακαινιστούν, τότε θα βγει όλη η ψεύτικη διδασκαλία και οι δαίμονες και οι κρυφο-αθεϊστές (Παπικοί, Ουνίτες, Ουκρανοί αυτοχειροτόνητοι και άλλοι), και θα πάρουν μανιωδώς τα όπλα εναντίον της Ορθόδοξης Ρωσικής Εκκλησίαςενάντια στην ενότητά της και τον συνοδικό* της χαρακτήρα5. Μια άθεη εξουσία θα υποστηρίξει αυτούς τους αιρετικούς κι έτσι θα πάρουν τις εκκλησίες μακριά από τους Ορθοδόξους και θα σφαγιάσουν τους πιστούς.

«Τότε ο Μητροπολίτης του Κιέβου (ανάξιος του ονόματος) μαζί με τους ομοϊδεάτες του ιεράρχες και ιερείς θα κλονίσουν δυνατά την Ρωσική Εκκλησία. Όλος ο κόσμος θα εκπλαγεί από την ανομία του και θα φοβηθεί. Ο ίδιος θα πάει σε αιώνια καταδίκη, όπως ο Ιούδας.6
«Όλες όμως αυτές οι διαβολές του κακού και οι ψεύτικες διδασκαλίες θα εξαφανιστούν στην Ρωσία και θα υπάρξει Μια Ορθόδοξη Ρωσική Εκκλησία».
Δεύτερη προφητεία:
«Δεν υπήρξε ποτέ Πατριάρχης στην πόλη του Κιέβου – οι Πατριάρχες ήταν στην Μόσχα και ζούσαν στην Μόσχα. Να προσέχετε τις ομάδες (εκκλησίες) των Ουκρανών σαμοσφιάτων και την Ουνία.»15.
Τότε ο τοποτηρητής της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, ο π. Kronid, διαφώνησε με τα λόγια του Μπάτουσκα, επειδή οι σαμοσφιάτοι και οι Ουνίτες είχαν ήδη εξαφανιστεί στην Ουκρανία.
Ο Μπάτουσκα απάντησε θλιμμένος:
«Ένας δαίμονας θα εισέλθει σε αυτούς και θα πάρουν τα όπλα με σατανική μοχθηρία εναντίον της Ορθοδόξου Πίστεως και της Εκκλησίας, αλλά θα έχουν ένα ελεεινό τέλος, ενώ οι οπαδοί τους θα υποστούν την ουράνια καταδίκη από τον Κύριο, Βασιλέα των Επουρανίων Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου