Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ - ανφας και προφιλ - η "εξυπνη" ΚΥΡΑ Ελισαβετ της CIA, τουνομα Προδρομου, η ...εκλεκτη ..φωτοδοτης της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ του Κολυμπαριου, που επελεγη ως αντιπροσωπος του Αρχιαιρεσιαρχου. Πως την βλεπετε την ΚΥΡΑ;;; παρακαλουμε, καντε τους σχολιασμους σας, πητε μας....-Ιδου η εκλεκτη μου....Οτι ειναι την CIA ειναι και δικο μου.

Πραγματι, αυτη ειναι - ανφας και προφιλ - η ΚΥΡΑ Ελισαβετ της CIA, τουνομα Προδρομου, η ...εκλεκτη ..φωτοδοτης της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ του Κολυμπαριου, που επελεγη ως αντιπροσωπος του Αρχιαιρεσιαρχου.
Πως την βλεπετε την ΚΥΡΑ;;;
Τους σχολιασμους σας, παρακαλουμε, μην το αμελησετε....

================================
Σε ευχαριστουμε υπερμετρα , παναγριε!!!! για την μοναδικη και ανεπαναληπτη στην δισχιλιετη ιστορια, επιλογη σου!!!! 
Πραγματικη ...αμμας (κατα το αββας), της Ορθοδοξιας !!!
2 σχόλια:

  1. Εις την Χαλκηδόνα συνήλθαν οι 630 θεοφόροι Πατέρες το έ­τος 451 συγκροτήσαντες την Αγίαν Τετάρτην Οικου­μενικήν Σύνοδον, επί των ευσεβεστάτων Βασιλέων Μαρκιανού και Πουλχερίας Η Αγία Ευφημία με θαύμα ... επεκύρωσε και υπέγραψε τον ορθόδοξον Τόμον και διεσάλπισε το Χριστολογικόν δόγμα περί των δύο φύσεων του Χρι­στού μας εις τα πέρατα της οικουμένης
    Ε ... αυτή η αμμας της λυστρικής φίλτατε Οδυσσέα δεν είναι η Δυσφημία προδρόμου του Αντιχρίστου όπως έχω ακουστά ... αλλά της CIA ? Ε ... έσφαλα . Ζητώ συγνώμη για το σφάλμα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο για την άλλη την ξένη στο Θεό της πηγής του Χρυσού https://katanixis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_76.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου