Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ....ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, 
               ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,    
                                   ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ 

ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΙ ΔΥΟ 

....ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ 

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ παπα Μεταλληνος

Kαι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ
και οραματολατρης Τσελεγγιδης.

Και οι δυο ηταν βαλτοι .....
Καιρος ηταν να παρουν τον δρομο ον ηγαπησαν, δηλαδη την συμμαχια τους με ολη την εκκλησιαστικη ....σαββουρα!!!! των Αιρετικων.
Ρωτουσε ο Ιησους τους επαμφοτεριζοντες: Μη και υμεις θελετε υπαγειν;
Ετσι και εδω βλεπουμε να τoυς ακολουθησαν και οι γνωστοι και μη εξαιρετεοι Σαραντηδες και Μετεωριτες...Μα εμεις δεν εκπλαγηκαμε καθολου αφου παντοτε ενισταμεθα με την συμμετοχη τους.
Και παντοτε γραφαμε: Πως ηταν δυνατον ρασοφοροι που συμμαχουν και κοινωνουν με ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ να ορθοδοξουν στην Πιστι;
Ναι, παντοτε τα γραφαμε και ειμασταν επιφυλακτικοι μαζι τους και διαπορουσαμε και ενισταμεθα, αλλα καποιοι μας ...μαλωναν οτι δεν ειχαμε δικηο. Να ομως που και εδω επαληθευτηκαμε.
Θα αρχισουμε τελικα να το πιστευουμε αν ειμαστε ...μαγοι!!!!
Ολους αυτους ο Αιρεσιαρχης Βαρθολομαιος τους υποσχεθηκε παρασημα!!!
Και δεν μας τα λεγατε πιο μπροστα κυριοι λιποτακτες και ριψασπιδες;




.φυσικός αυτουργός και αδίστακτος εκτελεστής"Π.Π".:  ..."Ευτυχώς"! π. Γ. Μεταλληνός καικ. Δημ. Τσελεγγίδης, μόλις χθές,

διεχώρησαν ...εγκαίρως την θέση τους!!!

16 σχόλια:

  1. ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΝΤΟ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοι φιλοι
      δεν ειμαστε μεσα στην λεγομενη συναξι, αλλοι μας εδωσαν τις πληροφοριες.
      Οταν μαθουμε περισσοτερα θα τα ανακοινωσουμε.

      Παντως σπευδω και παλι να ΠΡΟανακοινωσω και παλι και να εκφρασω τις επιφυλαξεις μου για ολους.
      Θα αποτειχισθουν αραγε ποτε απο την Παναιρεσι ή οχι;
      Ιδου το δυσαλυτο ....αινιγμα.
      Κρατω μικρο καλαθι αδελφοι μου.
      Σε καποιο μοναστηρι που μνημονευει Βαρθολομαιο και τους απασχολει εντονα το προβλημα, αλλα ποτε δεν αποφασιζουν, τους γραψαμε:

      Βαρεια η καλογηρικη της ...Ορθοδοξιας.
      Ναι αφου ολο και κατι σκεφτονται, ολο και κατι ανευρισκουν και αναβαλουν τα παντα, τελικα παραμενουν εκει που παντοτε ηταν.
      Πως λεει η παροιμια;
      Οποιος δεν θελει να ζυμωση πεντε μηνες κοσκινιζει;
      Κρατω ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ, φιλοι μου.
      Να με θυμηθειτε, παρακαλω.
      Ακομα και για τον π. Μανωλη.

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ .

      Διαγραφή
  2. για τον π.Αθανασιο απο τη Μονη Μετεωρων.....ο οποιος κρατησε ιδια θεση με τους ΠΡΟΔΟΤΗ παπαμεταλληνο και 'τριζοκαρεκλακια΄ τσελεγγιδη....τιποτα....????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχως δεν συμπεριελαβαν και τον πειραιως μαζι με τον μεταλληνο και τσελλεγιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θελετε να σας πω αυτα που ξερω για να ενημερωθει ο κοσμος.....???απο αγκυροτατη πηγη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ΘΕΟΣ ας με συγχωρησει αλλα δεν ειναι σοβαρα αυτα που συμβαινουν!!!!προκειτα για θεομπαιχτες οι οποιοι μαλλον μας δουλευουν ψιλο γαζι...!!!λοιπον...η πηγη μου ειναι ανθρωπος που βρισκοταν μεσα στη Γατζεα....και οχι ενας αλλα 2....ο ενας ειναι ο πνευματικος μου...οι πληροφοριες που μου εδωσαν ειναι οι εξης:ο π.θεοδωρος ζησης τους ειπε να κοψουν το μνημοσυνο, ο π.μεταλληνος,ο π.αθανασιος μετεωρων,ο τσελεγγιδης...και αρκετοι ακομη...διεφωνησαν!!!!μονο ξυλο που δεν επεσε εκει μεσα!!!οι περισσοτεροι αρχισαν να φωναζουν ΝΤΡΟΠΗ!!! επικρατησε μεγαλη ενταση....ο π. ζησης ειπε πως θα το κανει...τοτε ολοι οσοι ηταν υπερ της διακοπης, του ειπαν να μη βγει μονος του αλλα και για να μην υπαρξει διχασμος μεταξυ τους, του ειπαν να περιμενουν ολοι μαζι την αποφαση της εκκλησιας της ελλαδος. Αν δεν αποκυρηξει η εκκλησια της ελλαδος τα του κολυμβαριου...τοτε θα κοψουν ολοι μαζι,εκτος απο τιυς προαναφερομενους, αφου πρωτα κανουν μια συνεδριαση το φεβρουαριο.....τι εχουν να περιμενουν απο αυτη την εκκλησια, πραγματικα δεν το καταλαβα!!!
      οσο για τον π. μανωλη...στην προηγουμενη συναξη της γατζεας ειπε κατηγορηματικα: εγω δεν μπορω να αφησω την ενορια μου!το ποιμνιο μου!δε μπορω να φυγω απο την ενορια μου!δεν ηθελε με τιποτα να συνεργαστει με τους αντιοικουμενιστες...οταν το συζητησα λοιπον με τον πνευματικο μου ,μου ειπε πως απλως κανει τη φιεστα του στο διαδικτυο και να μην του δινω ιδιαιτερη σημασια!!!καμμια σχεση δεν εχει αυτο που προβαλει στο διαδικτυο με αυτα που πρατει ενωπιον συναξεων!!!
      απ οτι καταλαβατε δεν προκειτε να κοψει μνημοσυνο απο τους αιρετικους μητροπολιτες κανενας...προς το παρον τουλαχιστον....θα περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν το φεβρουαριο....

      Διαγραφή
    2. Ο αντιοικουμενισμός δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Μερικοί στις απόλυτα προσωπικές κρίσεις χρησιμοποιούμε κι άλλη κρισάρα.
      Και το κόσκινο, η προσωπική μας κρισάρα είναι η στάση εκάστου ως προς τον σεβασμό του αιωνίου και αναλλοίωτου Συντάγματος της Πίστεως και της Εκκλησίας, της Αγίας Γραφής. Όταν κάποιος "διδάσκαλος", αποδεικνύει πως δεν σέβεται την Καινή Διαθἠκη, ερμηνεύοντας π.χ. όπως "γουστάρει" την Αποκάλυψη, και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις νουνεχών αδελφών επιμένει αμετανόητα πλανώμενος και πλανών, μάλιστα ως ομιλητής σε συγκεντρώσεις που "εκφράζουν την Ορθοδοξία" ... τότε, με συγχωρείτε, αργά ή γρἠγορα πιθανώς θα εκκλίνει και παρεκκλίνει και προδώσει όλα τα υπόλοιπα όσια και ιερά της Πίστεως. Γι΄αυτό ενώ εσείς εκπλήσσεσθε με κάποιους εκ των "γκεσεμιών" του αντιοικουμενισμού, εμείς οι προσεκτικότεροι κἀποιους τους είχαμε "μετρήσει" ως τουλάχιστον μη σοβαρούς ερμηνευτές των Γραφών κι άρα ακατάλληλους ως καθοδηγητές μας.

      Διαγραφή
    3. Τον Φεβρουαριο...;;συζητησεις επι των συζητησεων,θρησκευτικος χαβαλες ενα πραγμα...στεναχωρεθηκα με οσα μας εγραψες και ειδικα οσα ειπες για τον π.Μανωλη,μα τετοια διπροσωπια και αυτος..;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 17 Δεκεμβρίου 2016 - 9:49 μ.μ.
      εγω που τα εγραψα αυτα στενοχωρεθηκα ποιο πολυ απ ολυς σας...γιατι ο πνευματικος μου δεν τολμησε ουτε αυτη τη φορα να αποτειχιστει απο την αιρεση! ο δευτερος που μου εδωσε τις πληροφοριες ειναι ηδη αποτειχισμενος....γνωστος σε ολους μας μεσα απο το διαδικτυο...για ευνοητους λογους δεν αναφερω ονοματα...

      Διαγραφή
  5. ο π μανωλης δεν θα αποτειχισθη διοτι ειναι οικογενειαρχης σε καλη ενορια ειναι κανει τον αντιοκουμενιστη μεχρι σημειον
    που ναμη του στοιχισει............
    κ οδυσσεα σελιγο θα δειτε τον πειραιως να επανερχεται ως ο ασωτος υιος στο πατριαρχειο απο το οποιο ελαβε και την επισκοπικη τιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού πρώτα έπεσαν τα όβολα, όπως λέει ο μακαριστός Νικόδημος και εκεί και εδώ.

      Διαγραφή
  6. ΟΣΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ
    ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΚΛ. ΑΡΧΕΣ
    ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    στο επιτιμιο της ακοινωνησιας
    που σημαινει οτι δεν θα μπορει να συλλειτουργησει με αρχιερεις που ανηκουν στο οικυμενικον πατριαρχειον και των νεων χωρων με απλα λογια τζαμπα μαγκας δηλ οχι λεων αλλα λαγωος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ἐάν πιστεύουμε δηλαδή ἐμπιστευόμαστε τούς Ἁγίους Πατέρας μας τότε θά δεχθοῦμε τό λεγόμενο ὑπό τοῦ Ἁγίου Μακαρίου τοῦ Αἰγυπτίου ὅτι ἡ μόνη ἀσφαλής ἀπόδειξη τῆς γνησιότητος τῆς εὐσεβείας μας εἶναι ὁ διωγμός! Τουτέστιν, μέ ἁπλά λόγια καί ἐπικαιροποιημένα ὅσοι ἐκ τῶν ἐμφανιζομένων ὡς ἀντι-οἰκουμενιστῶν δέν ἐννοοῦν νά γίνουν πραγματικοί ὀρθόδοξοι καί ἐνεργοῦν ὡς μυξορθόδοξοι, ὁ ὅρος ἀπό τούς Πατέρες καί σημαίνει τό ἐξ ἡμισείας εὐσεβεῖν, δηλαδή ὅσοι ἀρνοῦνται τήν ἐπιβαλομένη εἰδικῶς μετά τήν σύνοδο τοῦ Κολυμπαρίου διακοπή κοινωνίας μετά τῶν αἱρετιζόντων ἐπισκόπων (καί τέτοιοι εἶναι ὄχι μόνον ὅσοι ὑπερασπίζονται τήν ληστρική σύνοδο τῆς Κρήτης ἀλλά καί ὅσοι δέν τήν ἀπορρίπτουν) αὐτοί φοβοῦνται τόν διωγμό, ὁ ὁποῖος ὅμως εἶναι κατά τούς Πατέρας ἡ σκιά τῆς Ὀρθοδοξίας! Ἑπομένως φοβούμενοι τόν διωγμό ἐπί τῆς οὐσίας ἀρνοῦνται νά ὁμολογήσουν τήν Πίστη τῶν Πατέρων μας ἔργω! Τά πράγματα εἶναι ξεκάθαρα. Μέση λύση καί εὔκολος δρόμος δέν ὑπάρχει. Ὅποιος πιστεύει ὅτι ὑπάρχει θεωρεῖ ὅπως καί οἱ Οἰκουμενιστές ὡς πλανηθέντας καί ματαιοπονήσαντας καί ἀφελῶς καί περιττῶς ἐνεργήσαντας τούς Ἁγίους Πατέρας καί ὁμολογητάς τῆς Πίστεώς μας, πολλοί τῶν ὁποίων γιά μικρότερα ζητήματα θυσίασαν ὄχι ἁπλῶς καρέκλες ἐξουσίας καί τιμές κοσμικές, ἀλλά τήν ἴδια τήν ζωή των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου