Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!! Να κατευθυνουν την Εκκλησια οι θηλυπρεπεις. Ελεγε ο Ρωμανιδης: Η ενωσι θα υπογραφη στο κρεβατι της ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.

ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ 
Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ 
ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΖΗΖΙΟΥΛΑ

Η συζητησι γινεται απο Αγιορειτες


Στὸ βίντεο πιο κατω ἀκούγονται καὶ οἱ παρακάτω θέσεις:

   Ὁ Ζηζιούλας ἔχει προσχωρήσει σὲ μιὰ Εὐνομιανική θεολογία. Δηλ. ἔχουμε μὰ ἐπαναφορὰ τῆς αἱρέσεως τοῦ Εὐνομίου, ὁ ὁποῖος ἦταν Ἀρειανιστής. Καὶ τί λέει αὐτὴ ἡ νέα θεολογία; Ὅτι στὴν πραγματικότητα τὸ κάθε Ἅγιο Πρόσωπο δρᾶ ἀνεξάρτητα, ἐνῶ ὁ ἅγιος Γρηγόριος ὁ Παλαμᾶς λέει: Ὅπου λέμε Ἅγιο Πνεῦμα, ἐννοοῦμε τὴν κοινὴ Ἁγιοτριαδικὴ ἐνέργεια. Ἄρα ἐδῶ ἔχουμε αἱρετικὴ Τριαδολογία.
   Καὶ δυστυχῶς ἡ Ζηζιουλικὴ "θεολογία" διδάσκεται σὲ ὅλες τὶς θεολογικὲς σχολές, σὰν ὀρθόδοξη ἐκκλησιολογία! Καὶ ἄρα, ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς Οἰκουμενιστές, παραδόξως, σὲ κοινὸ κείμενο τῶν Γ.Ο.Χ. συναντᾶται πλήρη Ζηζιουλικὴ θεολογία! Γιατί; Γιατὶ αὐτοὶ ποὺ συγγράψανε τὸ κείμενο, εἶναι παιδιὰ αὐτῶν τῶν θεολογικῶν σχολῶν. Γιὰ νὰ καταλάβουμε πόσο ἔχει βαθύνει τὸ πρόβλημα καὶ σ' αὐτούς, ποὺ εἶναι ἀντι-Οἰκουμενιστές.

9 σχόλια:


  1. "παραδόξως, σὲ κοινὸ κείμενο τῶν Γ.Ο.Χ. συναντᾶται πλήρη Ζηζιουλικὴ θεολογία!"

    Μπορεί κάποιος να μας υποδείξει το ανάλογο κείμενο;
    Μας ενδιαφέρει για να τους το κολλήσουμε στα μούτρα.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμίδη, για να μπορείς να το κολλήσεις στα μούτρα (αν βεβαίως καταφέρεις να ανακαλύψεις τίποτα "ζηζιούλειο" στο κείμενο των ΓΟΧ, όπως εσφαλμένως αναφέρουν οι Αγιορείτες), πρέπει πρώτα να βγάλεις το ροζ φουστανάκι σου και να φορέσεις τα παντελόνια της επωνυμίας.
      Κωνσταντίνος Σιδέρης
      Λάρισα

      Διαγραφή
    2. Προς 3.30

      Επειδή έχεις μακριά γλώσσα σου απαντώ:
      Επίτιδες δεν εγραψα όνομα για πολλούς λόγους... και ο σημαντικότερος είναι για να έχω αντικειμενική απάντηση.
      Στο γράφω τώρα το όνομά μου και
      Σου επιστρέφω στα μούτρα τους χαρακτηρισμούς.
      Και με ποιο δικαίωμα απαντάς σε κάποιον επι προσωπικού, απο την στιγμή που δεν απευθυνόμαστε σε λόγου σου;

      Τωρα θα υποστείς την απάντηση φίλε.
      +Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος
      αποτειχισμένος απο τους θεομπαίχτες ΓΟΧριστέμπορους που κοροιδεύουν τον κόσμο, καθως υιοθετούν ενα λογότυπο που ουδεμια σχεση εχει με τους ίδιους.

      Και επειδή με ανάγκασες σε ενημερώνω ότι τους έχω τρίψει στα μούτρα ( στην Σύνοδο) αρκετές αναφορές όπως:

      Μασονική εικόνα στον ημεροδείκτη του 2013
      Εισήγηση επειδή δεν μυρώνουν τα εισερχόμενα μέλη
      Εισήγηση περί Βαπτίσματος ( το ράντισμα δεν είναι βάπτισμα - μπορείς να το δεις στο σαιτ Μαρτυρική Εκκλησία στην ετικέτα Βάπτισμα )
      Για τους παρδαλούς που κοινωνούν Ν/τες οικουμενιστές
      Για τις αγιοποιήσεις αιρετικών Σεργιανιστών
      Για την αιρετική διδασκαλία ότι μπορεί κάποιος να αγιάσει στους αιρετικούς ( εχει να κάνει με το προηγούμενο)
      Για το μνημόσυνο στον Ειρηναίο Ιεροσολύμων
      Για το μνημόσυνο στην κυβέρνηση στις ευχές της Λειτουργίας, εν προκειμένω και επίσημα άθεους
      και επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, δες στο σαιτ Μαρτυρική Εκκλησία την ανοιχτή επιστολή σε ΓΟΧ κυβέρνηση κλπ που ανέβηκε όλως τυχαίως σήμερα αναδημοσιευμένη

      Φθάνουν αυτά φίλε η να συνεχίσω;;;;
      Κοίταξε να ενημερωθείς για τους θεομπαίχτες που ανήκεις και πρόσεχε άλλη φορά.
      Καλά Χριστούγεννα σε όλους





      Διαγραφή
    3. Προς 3.30

      Περαιτέρω επισυνάπτω:
      Για τους παρδαλούς που κοινωνούν Ν/τες: είναι σχεδόν όλοι οι επίσκοποι και σχεδόν όλοι οι Παπάδες τους. Ως κληρικός των ΓΟΧ κάτι θα ξέρω παραπάνω φίλε, οκ;;;

      Περαιτέρω τους έστειλα αναφορά για την σιωπή τους αναφορικά με την Ληστρική στο Κολυμπάρι
      ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
      Οτι τους εγραψα ευθέως αιρετικούς κρυπτονοματιστές

      Και επειδή με ερέθισες σου γράφω ότι όσα δεν έκαναν κάποιοι άλλοι Μεγαλοπαπάδες στον κόσμο και κάποιοι αγιορείτες παγκοίνως γνωστοί, τα έκανε με την βοήθεια του Θεού, ο +Ι.Γ.Ζ. και ο Γέροντάς του ο Ιερομ. Κάλλιστος Τζουλακίντζε ( Γεωργιανός )
      Το κατάλαβες φίλε;

      Διαγραφή
    4. Προς 3.30
      Ενα ένα τα θυμάμαι,
      Εκτός απο τα παραπάνω... περαιτέρω είναι και βλάσφημοι για την υπαγωγή τους στο θρησκευτικό νομοσχέδιο
      Αυτό φίλε σημαίνει ότι με την υπογραφή τους έγιναν θρησκευτική κοινότητα κάτω απο την ίδια ομπρέλα με ΄΄ολους τους αιρετικούς και τις Σέκτες της Ελλάδος.
      Συνεπώς ΔΕΝ είναι η συνέχεια της αποστολικής Εκκλησίας, αλλά μια Σέκτα αναγνωρισμένη απο το κράτος, μιας και εκει πιστεύουν.
      Οι αντιοικουμενιστές προσπάθησαν στο Κολυμπάρι να αναγνωριστούν οι αιρετικοί ως θρησκευτικές κοινότητες που θεολογικά σημαίνει ΣΕΚΤΕΣ ( άλλο το τι έγινε )
      Οι ΓΟΧ λοιπόν τους έβγαλαν όλους απο την δύσκολη θεση και το υπέγραψαν μόνοι τους.
      Διάβασε και το αρθρο 16 οπου υπογράφουν οτι η μοναδική ορθόδοξη Εκκλησία είναι το Πατριαρχείο του Βαρθολομαίου και οι εκκλησίες συν αυτώ
      Τούτο σημαίνει οτι υπογράφουν ότι ΔΕΝ είναι εκκλησία φίλε, τόσο απλά.
      Και γιατί μπήκαν εκει μέσα, θα σου λυθεί η απορία στο αρθρο 7 νομίζω η 10 όπου γράφει για επιχορηγήσεις δάνεια κλπ
      Είναι πολλά τα λεφτά Αρη.
      Φίλε επειδή έχω και δουλειές.. νομίζω ότι τα παραπανω σε καλυψαν γενικώς

      Διαγραφή
  2. Ποιά είναι η Ζηζιούλιος θεολογία σε αδρές γραμμές;

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ακούσετε όλη την ομιλία και όχι μόνο το 7λεπτο θα δείτε ότι γίνεται αναφορά σε δύο ακόμα πολύ σημαντικά στοιχεία που παραλήφθηκαν. Καταρχήν τονίζεται ότι ο 31ος Αποστολικός Κανόνας, τον οποίο απειχεί ο 15ος της ΑΒ, ορίζει όταν υπάρχει αίρεση να γίνεται διακοπή μνημοσύνου δηλαδή διακοπή της κοινωνίας με τον αιρετίζοντα επίσκοπο και όχι ΑΛΛΑΓΗ μνημοσύνου!!! Όχι δηλαδή να βρούμε Ορθόδοξο επίσκοπο και να αλλάξουμε το μνημόσυνο. Αυτό λέει ο Κανόνας και σε αυτό κάνουν λάθος οι ΓΟΧ! Και δεύτερον αναφέρεται ότι είναι λάθος με βάση τους κανόνες να μνημονευεται οπουδήποτε ένας τοπικός Ορθόδοξος επίσκοπος καθότι θεωρείται υπερόριος και διότι η έννοια του επισκόπου είναι στενά συνδεδεμένη με την έννοια της τοπικότητας. Μόνο στον παπισμό αναφέρει ότι υπάρχει η Παγκοσμιότητα ενός επισκόπου που είναι ο πάπας και από τον παπισμό εισήλθε και στην Ορθοδοξία αυτή η διαστρεβλωμένη θεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +I.Γ.Ζ. Α’μέρος

    ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - Νόμου 4301
    Άρθρο 7 / Περιουσία νομικού προσώπου
    1. Η περιουσία του θρησκευτικού νομικού προσώπου προέρχεται από τακτικές ή έκτακτες εκούσιες εισφορές των μελών του, δωρεές ή κληρονομίες, από ενισχύσεις συνδεδεμένων με αυτό ημεδαπών νομικών προσώπων της αυτής εκκλησίας ή θρησκείας και από τις προσόδους αυτής της περιουσίας. Δύναται να λαμβάνει δάνεια από νομίμως λειτουργούντα τραπεζικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής,καθώς επίσης και να διενεργεί εράνους, κατά τις κείμενες διατάξεις, για συγκεκριμένους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν δύναται να κατέχει εταιρικές μερίδες σε προσωπικές εταιρίες, δύναται όμως να κατέχει μετοχές σε κεφαλαιουχικές εταιρίες, εισηγμένες ή μη, σε ποσοστό, το οποίο δεν υπερβαίνει το εκάστοτε ποσοστό της μεγάλης μειοψηφίας, χωρίς δικαίωμα διορισμού ή ειδικότερου ελέγχου των μελών της διοίκησής του.

    ( σ.σ. είναι πολλά τα λεφτά Αρη )

    2. Η περιουσία του θρησκευτικού νομικού προσώπου ούτε διανέμεται ούτε μεταβιβάζεται στα μέλη του για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση διάλυσής του, η περιουσία του μπορεί να περιέρχεται σε άλλο θρησκευτικό νομικό πρόσωπο της αυτής Ομολογίας ή σε συνεστημένη Εκκλησία της αυτής θρησκείας ή Ομολογίας, εφόσον αυτό προβλέπεται ρητά στον κανονισμό του. Άλλως, περιέρχεται στο Δημόσιο και διατίθεται κατά τις διατάξεις περί εθνικών κληροδοτημάτων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην περιοχή όπου το νομικό πρόσωπο είχε την έδρα του.

    ( σ.σ. κλοπή Μοναστηριών και ενοριών με την υπογραφή σου )

    Άρθρο 10 / Διάλυση θρησκευτικού νομικού προσώπου
    1. Το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο διαλύεται στις περιπτώσεις που προβλέπει ο κανονισμός του και σε περίπτωση που τα μέλη του μείνουν λιγότερα από εκατό. Με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου, το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο μπορεί να διαλυθεί αν το ζητήσει η διοίκησή του για οποιονδήποτε λόγο και αν το ζητήσει η εποπτεύουσα αρχή ή ο αρμόδιος εισαγγελέας:
    α) αν δεν έχει τουλάχιστον έναν θρησκευτικό λειτουργό για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών,
    β) αν στην πραγματικότητα επιδιώκει σκοπό διαφορετικό από αυτόν που ορίζει ο νόμος και
    γ) αν η λειτουργία του έχει καταστεί παράνομη ή ανήθικη ή αντίθετη προς τη δημόσια τάξη. Η αίτηση εκδικάζεται κατά την εκούσια δικαιοδοσία.
    Η εποπτεύουσα αρχή μπορεί να προβαίνει σε τακτικούς ή έκτακτους ελέγχους για τη διακρίβωση της νόμιμης λειτουργίας του νομικού πρόσωπου, οι οποίοι περιορίζονται αποκλειστικά στη συνδρομή ή μη των λόγω διάλυσής του.

    (σ.σ. Υπέγραψαν την φίμωση της Εκκλησίας πουλώντας εκδούλευση στην Ν.Τ.Π.
    Τα στόματά μας θα είναι ερμητικά κλειστά, προς όλες τις κατευθύνσεις, διότι δεν θα πρέπει να εναντιωνόμαστε στον πολιτισμό, τις αιρέσεις,την Δημόσια τάξη του Καίσαρος, την κουλτούρα με τους γάμους ομοφυλοφίλων, ενώ ακολουθεί η υιοθεσία παιδιών)

    Άρθρο 16 / Διατήρηση ειδικότερων νομικών καθεστώτων
    Οι διατάξεις του παρόντος δεν εφαρμόζονται:
    (α) για τους θρησκευτικούς λειτουργούς και την οργάνωση των θρησκευτικών κοινοτήτων, που ανήκουν στην κανονική δικαιοδοσία και κλίμα της κατά το άρθρο 3 του Συντάγματος Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος ή των λοιπών, εντός ή εκτός Ελλάδος, ομόδοξων Εκκλησιών του Χριστού, Πατριαρχείων, Μητροπόλεων ή Μονών, που είναι ενωμένες δογματικώς με τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως και τηρούν, όπως και εκείνη, απαρασαλεύτως τους Ιερούς Αποστολικούς και Συνοδικούς Κανόνες και τις Ιερές Παραδόσεις…



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +Ι.Γ.Ζ. Β’μέρος

    (σ.σ. Εν συμπεράσματι το άρθρο 16 Δηλώνει κατηγορηματικά ότι η αλήθεια της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού, που τηρεί απαρασαλεύτως τους Ιερούς κανόνες είναι η κρατούσα και Οικουμενιστική Εκκλησία των Νεοημερολογιτών και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Απ’ εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι θρησκευόμενοι πολίτες υπάγονται κάτω από την ίδια ομπρέλα στο θρησκευτικό νομοσχέδιο.
    Με δυό λόγια η Εκκλησία του Χριστού γίνεται ένα Θρησκευτικό Νομικό Πρόσωπο, από τα πολλά που υπάγονται στο εν λόγω Νομοσχέδιο, βλασφημώντας έτσι τον Θεανθρώπινο και θεοσύστατον οργανισμό της Εκκλησίας του Χριστού.

    Οι θρησκευτικές κοινότητες του εν λόγω νομοσχεδίου , είναι η μία αίρεση δίπλα στην άλλη αίρεση καθώς και η νομιμοποίησή των. Σ’ αυτόν τον αχταρμά εισχώρησαν οι ΓΟΧ. Από πότε η Εκκλησία του Χριστού συναθροίζεται με αιρέσεις και αλλόδοξους;
    H Εκκλησία του Χριστού, είναι η αλήθεια και η αποκάλυψη και όχι μια Σέκτα που περιμένει ανυπερθέτως, την αναγνώριση από τον Καίσαρα.

    Δεν θα μπορίτε πλέον να μιλάτε για Ορθοδοξία, διότι δυστυχώς θα θεωρείστε υπό πάντων σχισματικοί και αιρετικοί και μάλιστα με την υπογραφή σας.

    Με την υπεύθυνη δήλωση, ομολογείς ενυπόγραφα, ότι πιστεύεις τ’ απροσδιόριστα και βλάσφημα κατασκευάσματα που προσδιορίζει ο νόμος στην ερμηνεία του, εφόσον στη δήλωση είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιείς τον
    προσδιορισμό θρησκευτική κοινότητα.

    Η βλάσφημη ομολογία ότι ο Πιστός ανήκει στην εκ του νόμου ορισθείσα Θρησκεία, αντικρούεται στην Δεσποτική εντολή:
    “Οὐδεὶς δύναται, δυσὶ κυρίοις δουλεύειν” άρα ουδείς δύναται να έχει και δύο ομολογίες Πίστεως. Μία για τον Νόμο και μια για τον εαυτόν του.

    Η Εκκλησία ΓΟΧ στην Ελλάδα, τυγχάνει απόλυτης νομιμότητας, και είναι διοικητικά ανεξάρτητη και κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα. ( απόφαση του ΣΤΕ 493/1997 )

    Η Ορθόδοξη θεολογία κηρύττει ότι η Εκκλησία σώζει τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος την Εκκλησία.

    Οσο για τους Ναούς που χάσαμε από τους οικουμενιστάς, αυτό οφείλεται σε ιδιοτελείς συμφωνίες κάποιων, που πέρασαν καλά και ακίνδυνα με αντάλλαγμα την διαθήκη…

    Αυτό το Νομοσχέδιο συγκαλύπτει τον αυριανό Διωγμό και θα οδηγήσει την Εκκλησία με μαθηματική ακρίβεια στην σκλαβιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δημιουργήθηκε για να υποτάξει άνευ όρων την Εκκλησία και να την δέσει στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης μέσω Τραπεζικών Δανείων και μη κυβερνητικών οργανώσεων ( βλέπε άρθρα 7 – 9 – 10 ).

    Διακηρύσει ότι ο Χριστιανσμός είναι θρησκεία, ομοία με τις άλλες θρησκείες και έτσι υποβιβάζει ανεπίτρεπτα την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού στην τάξη θρησκευμάτων – Σεκτών τα οποία «ως έργα χειρών ανθρώπων», δεν μπορούν να συγκριθούν με το αποκαλυπτικό και αγιοπνευματικό χαρακτήρα της ιδρύσεως της Εκκλησίας κατά την αγία ημέρα της Πεντηκοστής.
    Κάθε άνθρωπος μιας μέσης μορφώσεως γνωρίζει ότι ο όρος «θρησκεία» δηλώνει ανθρώπινο δημιούργημα! Ομαδοποιεί θρησκειακώς την Εκκλησία του Χριστού με «εταίρους», δηλ. θρησκείες Σέκτες που έχουν έντονο και πολλές φορές καταστροφικό δαιμονικό χαρακτήρα, ενώ συγχρόνως βάζει τον Χριστιανισμό, δηλ. την αγία Ορθοδοξία, στο ίδιο διαθρησκειακό καλάθι με όλες τις άλλες θρησκείες- Σέκτες του κόσμου!


    Η Εκκλησία ΔΕΝ υποβαθμίζεται ως σωματείο ούτε αναβαθμίζεται ως θρησκευτική κοινότητα, αυτό είναι βλασφημία.
    Θρησκευτική κοινότητα σημαίνει Σέκτα και είναι ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ
    Κατόπιν όλων των ανωτέρων, συμπεραίνω ότι ο οποιοσδήποτε που ανήκει στο Θρησκευτικό νομικό πρόσωπο κατά τις αυστηρές επιταγές του Νόμου 4301, θεωρώ ότι είναι άρνηση της Αγίας Ορθοδόξου Πίστεως.

    Αυτό ακριβώς το επιχείρημα είχαν οι αντιοικουμενιστές στο Κολυμπάρι, να αναγνωριστούν οι αιρετικοί ως θρησκευτικές κοινότητες = Σέκτες
    Οι ΓΟΧ λοιπόν τους έβγαλαν όλους από την δύσκολη θέση
    και το υπέγραψαν από μόνοι τους )


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου