Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Το ιστολογιο ΟΜΟΛΟΓΙΑ απετρεψε το μεγαλυτερο κακο στην Αξιουπολι του Κιλκις. Μετα απο την ενημερωσι μας, αρνηθηκε ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος να μεταβη και να εγκαινιαση τον ναο Αξιον Εστι οπου διαζωγραφιζονται ασεβειες και ασεβεις καρικατουρες σαν ...αγιογραφιες. Ο διαβοητος Μπεκιαρης καλεσε και παρεστησαν, τρεις μητροπολιτες γυρολογους των πανηγυριων, τον Σερρων, τον Ιλιου και ...το νεο φρουτο τον Ελασσωνος!!!! Ιδου τι πηγαν και εγκαινιασαν... Απολαυστε τις ...αγιογραφιες...μαζι και τον ΓΑΝΙΜΥΔΗ.... Ο αρχικτητορας ομολογει οτι εμπνευστηκε απο τον ....Ζηζιουλα!!!!

Το ιστολογιο ΟΜΟΛΟΓΙΑ απετρεψε το μεγαλυτερο κακο στην Αξιουπολι του Κιλκις.
Μετα απο την ενημερωσι μας, (στειλαμε εμειλ στον αρχιεπισκοπο και στους επιτελεις του)αρνηθηκε ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος να μεταβη και να εγκαινιαση τον ναο Αξιον Εστι οπου διαζωγραφιζονται ασεβειες και ασεβεις καρικατουρες σαν ...αγιογραφιες.
Απο πισω αναμετεδιδε και η "δεσποτικη και πατριαρχικη" "ΛΥΔΙΑ" 4ε με τον νεο ..προϊσταμενο της...ευλαβεστατα!!!!!  Να πουμε ....ντροπη;
Ο διαβοητος Μπεκιαρης καλεσε και παρεστησαν, τρεις μητροπολιτες γυρολογοι των πανηγυριων, τον Σερρων, τον Ιλιου και ...το νεο φρουτο τον Ελασσωνος!!!!
Ιδου τι πηγαν και εγκαινιασαν...
Απολαυστε τις ...αγιογραφιες...μαζι και τον ΓΑΝΙΜΥΔΗ....
Ο αρχικτητορας ομολογει οτι εμπνευστηκε απο τον ....Ζηζιουλα!!!!





















Θελετε και αλλες; 
Θα τριβετε τα ματια σας.....

10 σχόλια:

  1. Το θέμα δεν είναι γιατί δεν παρέστη ο Ιερώνυμος, αλλά γιατί έγιναν τελικά αυτές οι σκατογραφίες. Μήπως ο Μπεκιάρης πάει να δημιουργήσει Παράδοση στην Εκκλησία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αισχος δια τοις γελειογραφιες αισχος δια τονπροεξαρχοντα στα
    πανηγυρια των μητροπολεων χαριτωνα
    ποτε καθεται στο ποιμνιο του ντροπη και αισχοσ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που να καταλάβουμε τι υπαινίσσεσθε! Τι υποκρύπτει και υποννοεί η ασεβής "αγιογραφία" μέσα σε Ναό του Χριστού! Είδαμε τα παιδικά οπίσθια και τις πρόστυχες απεικονίσεις, είδαμε τις ομοφυλικές περιπτύξεις αλλά .... που να καραλάβουμε περί τίνος πρόκειται !!! Μας υποψίασε ο πρώτος σχολιαστής που την χαρακτήρισε ... σκατογραφία. Μας βάλατε σε υποψία, αναφέροντας από ποιον εμπνεύστηκε ο δημιουργός, διαβάσαμε και ότι αγιο(πουστοκαλό είναι η "αγιο"γραφία)γραφείται η αρπαγή του... Γανυμήδη, αλλά ... δεν μας έμαθαν στα σχολεία και στα πανεπιστήμια όλη την αλήθεια για τους ειδωλολάτρες προγόνους μας!

    Βλέπουμε λοιπόν, μπροστά στον Κύριο Ιησού Χριστό και στην μητέρα Του, μια άσεμνη αναπαράσταση, τον Δία μεταμορφωμένο σε πουλί να αγκαλιάζει και σαν να "βατεύει" έναν νέο!!! Μα τι είναι αυτό και τα άλλα που εμπνεύστηκε από ... ποιον είπατε;;; Από το διαδίκτυο διαβάζουμε: http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos23/231-2008-08-15-14-00-01.html

    "Εκτός από λίκνο του πολιτισμού, η Ελλάδα ήταν επίσης λίκνο του... πυσ_ισμού. Μόνο εδώ εκθειάστηκε τόσο ο ομοφυλοφιλικός έρωτας. Κυριολεκτικά. Το ότι η ομοφυλοφιλία ήταν απολύτως ανεκτή στην αρχαία Ελλάδα είναι κοινός τόπος...
    Γκέι θεοί και θεϊκά τεκνά. Όπως συμβαίνει σε κάθε ισορροπημένη θρησκεία, ως επί γης, έτσι και εν ουρανώ: οι αρχαίοι θεοί και ημίθεοι είχαν ανάλογες ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Όχι μεταξύ τους, αλλά με ωραίους θνητούς. Συνήθως οι θεοί καλοπερνούσαν και οι θνητοί πλήρωναν τα σπασμένα... Ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην μυθολογία: Ο Γανυμήδης ήταν ένα βοσκόπουλο από την Τρωάδα, τόσο όμορφο που ο Δίας έχασε τα μυαλά του. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και, αντίθετα με τις διάφορες θνητές ερωμένες του (Ιώ, Δανάη, Λήδα) τις οποίες άφηνε στη Γη, τον Γανυμήδη τον μετέφερε στον Όλυμπο για να σερβίρει τους θεούς αμβροσία. Μεταμορφώθηκε σε αετό και τον απήγαγε[1]. Εννοείται ότι η Ήρα έβγαλε φλύκταινες: «Από τότε που μας κουβάλησες αυτό το μικρό από τη Φρυγία, εμένα δεν με προσέχεις καθόλου κτλ.»[2].

    [1] Όμηρος Ιλιάδα Ε'. .265, Πλάτων Φαίδρος 255, Παυσανίας V.24.5; V.26.2-3
    [2] Λουκιανός Θεών Διάλογοι, Διός και Ήρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αρχαιοειδωλολάτρες, αποδεχόμενοι κάποιοι ότι στην αρχαιότητα επικρατούσε η παιδεραστεία αλλά όχι και η ομοφυλοφιλία, θα διαμαρτυρηθούν υποστηρίζοντας ότι έρωτας, εραστής, και παιδεραστεία στην αρχαιότητα δεν σήμαινε ολοκληρωμένη συνουσία, δηλαδή ο Δίας ηδονίζονταν απολαμβάνοντας οπτικά και μόνον τα σωματικά κάλλη του Γανυμήδη (ψυχικά κάλλη δεν διέθετε διότι ως βοσκός είχε το μυαλό του στα κατσίκια και στα γάλατα τόσο που έπρηξε την Ήρα). Ως προς ομοφυλοφιλοφιλικές σεξουαλικές αναπαραστάσεις σε αρχαία αγγεία κ.α. οι αρχαιοειδωλολάτρες υποστηρίζουν ότι, σε αυτές "δεν εικονίζεται η καθ’ εαυτό πράξις της συνουσίας, δεν επρόκειτο για πρωκτική συνουσία αλλά για αθώο θα λέγαμε σεξουαλικό ερωτικό παιχνίδι επαφής του πέους του νεαρού με τους μηρούς του ανδρός)"...

    Δεν είναι του παρόντος και ημών να διεξάγουμε τέτοιο διάλογο, υπάρχουν ειδικοί. Εμείς ως Χριστιανοί απορούμε και διαμαρτυρόμαστε μετά του κου Οδυσσέα, γιατί σε χριστιανικό Ορθόδοξο ναό σπατογράφησαν τέτοιες ασεβείς, ειδωλολατρικές και με παιδεραστικά ή ομοφυλοφιλικά υποννοούμενα σχατογραφίες. Ζεύς και Γανυμήδης είναι ένα αμφιλεγόμενο παιδεραστικό ζευγάρι, που δεν άρμοζε σε αγιογραφία εντός ναού. Στην ιστοσελίδα oode.gr υπάρχουν δυο αρχαίες αναπαραστάσεις με υποτίτλους α) Ο Ζευς κυνηγά τον Γανυμήδη που παίζει με ένα στεφάνι (παιδικό παιχνίδι). Ερυθρόμορφος κάνθαρος του ζωγράφου του Βρύγου (περ. 490 πΧ). Βοστόνη, Museum of Fine Arts.
    β) Ο Ζευς έχοντας παρατήσει καταγής το σκήπτρο του ακινητοποιεί τον νεαρό Γανυμήδη, ο οποίος κρατά πετεινό (ερωτικό σύμβολο), και ετοιμάζεται να τον βιάσει. Εσωτερικό ερυθρόμορφης κύλικας (περ. 460 πΧ). Φερράρα, Museo Archeologico di Spina.

    Έστω ότι δεν ήθελε να τον βιάσει αλλά, κατά τους αρχαιοειδωλολάτρες να ... παίξουν τα... τους!!! Τι δουλειά έχει ο Γανυμήδης και το πουλί του σε Ναό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπεσαν σε αρχιεπίσκοπο Αρχαιολόγο... οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι είναι καθηγητής αρχαιολογίας. Αν μάλιστα του αναφέρατε στο μέιλ την λέξη "Γανυμήδης"... ότι ο κίναιδος ή κατ΄άλλους το "τεκνό" του αμφιφυλόφιλου Δία αναπαριστάνεται στις αγιογραφίες, ήταν αναμενόμενο το όπου φύγει φύγει... Τουλάχιστον ενδιαφέρθηκε για την καλή φήμη του... οι δε άλλοι, ποιοι είπαμε, οι Σερρών, Ιλιου κι Ελασσώνος δεν ήξεραν δεν ρώταγαν; Δεν πιστεύουμε ότι τους ικανοποίησε το θέαμα... Θα έπρεπε να σηκωθούν και να φύγουν επιδεικτικά. Και τώρα δεν είναι αργά, οι Συνοδικές επιτροπές και συνεδριάσεις που γνωρίζουν καλά να αφορίζουν Ορθοδόξους, να ασχολούνται και με κάρτες Πολίτη, οφείλουν να διατάξουν άμεση καταστροφή των ασεβών εσχατογραφιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβαζω και θαυμάζω ! : "Και τώρα δεν είναι αργά, οι Συνοδικές επιτροπές και συνεδριάσεις που γνωρίζουν καλά να αφορίζουν Ορθοδόξους, να ασχολούνται και με κάρτες Πολίτη, οφείλουν να διατάξουν άμεση καταστροφή των ασεβών εσχατογραφιών...."

      Μα οι συνοδικές επιτροπές αφορίζουν τους Ορθοδόξους γιατί άλλος ο θεός που πιστεύουν οι συνοδικές επιτροπές και Αλλος ο Θεός των αφοριζομένων Ορθοδόξων .

      Οι εν λόγω σατανογραφίες είναι ότι πρέπει για τις εκκλησίες τους . Είναι ασορτί .... Να στείλουν κανένα βραβείο είναι μάλλον ποιό πιθανό από το να τραβήξουν κανένα αυτί ....

      Αυτοί ήδη αναφέρουν σαν " αδελφές εκκλησίες " εκκλησίες της Χριστα δες το https://katanixis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_14.html Ένας σταυρός που απεικονίζει τον Χριστό με την εικόνα μιας γυναίκας τοποθετήθηκε στον Επισκοπικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη.

      Η τράβα στην Ρώμη , στην στην Καπέλα σιχτινα του Παπα να δείς τον καλλίπυγο θεό τους να δημιουργεί τάχα τα φυτά

      Πάντως θαυμάζω με την αισιοδοξία σας ! λέτε " Και τώρα δεν είναι αργά ..." Μα άνθρωπε μου πως να γίνει κάτι τέτοιο από τους πρωτότοκους του σατανά ?

      Διαγραφή
    2. Είτε τις περισσότερες φορές συμφωνούμε είτε κάποιες όχι απόλυτα, η γραφίδα του sotirio (μάλλον το πληκτρολόγιο) είναι το κάτι άλλο!!!

      . Είναι ασορτί .... Να στείλουν κανένα βραβείο είναι μάλλον ποιό πιθανό από το να τραβήξουν κανένα αυτί .

      !!!! ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!!

      Διαγραφή
  6. ο ιλιου αθηναγορας και πασης μυκονου γιατι να αντιδρασει
    ειναι συνηθισμενος απο παρεκτροπες και κουσουρια
    νακαι ο χαριτων ο μαιντανος,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι ρόλο παίζει αυτός ο ....αχαρίτωτος και γυρνάει στα πανηγύρια;
    Παράτησε τους χριστιανούς και τρέχει και δεν φτάνεται;
    Και η Ελασσόνα, τι γίνεται, εγκαταλείφθηκε;
    Τί τους ...μπολιάζουν ρέ παιδιά, γιά πείτε μας.
    Μόλις γίνουν δεσποτάδες καί ηστρινιάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα... κρίμα στα γένεια τους... τουλάχιστον οι παπικοί τα ξυρίζουν, είναι γυναικοπρόσωποι. Γανυμήδη λοιπόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου