Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

"Αυτος ο οποιος ειναι μεγαλυτερος Αρχιοικουμενιστης και αρχιπροδοτης της Πιστεως, ειναι αυτος που ειναι στο Φαναρι, στο Εσβεσμενο Φαναρι". Για να αναμνησθουμε τον - κατα τον παρουσιαστη πρωην Μαγο της Λευκης Μαγειας αλλα σημερα Πιστοτατο χριστιανο Ευαγγελο Κουτρουμπελη Αποστολο Παυλο της εποχης μας - Μεγαλο Θεολογο, Αγωνιστη και Ομολογητη Νικολαο Σωτηροπουλο που ηταν, κατα την του Θεου παραχωρησι και ακρα Φιλανθρωπια Του μαζι μας, σαν ενας απο τους τελευταιους των ...Μοϊκανων. Απο εκει και περα επικρατει πλεον στον εκκλησιαστικο χωρο, εγκαταλειψι Θεου, ερημια λογου Θεου και πρωτοφανης λειψανδρια. Και ο ...σωζων εαυτον, σωθειτω....

"Αυτος ο οποιος ειναι μεγαλυτερος Αρχιοικουμενιστης και αρχιπροδοτης της Πιστεως, ειναι αυτος που ειναι στο Φαναρι, στο Εσβεσμενο Φαναρι".

Για να αναμνησθουμε τον - κατα τον παρουσιαστη πρωην Μαγο της Λευκης Μαγειας αλλα σημερα Πιστοτατο χριστιανο Ευαγγελο Κουτρουμπελη  Αποστολο Παυλο της εποχης μας - Μεγαλο Θεολογο, Αγωνιστη και Ομολογητη Νικολαο Σωτηροπουλο που ηταν, κατα την του Θεου παραχωρησι και ακρα Φιλανθρωπια Του μαζι μας σαν ενας απο τους τελευταιους των ...Μοϊκανων. 
Απο εκει και περα επικρατει πλεον στον εκκλησιαστικο χωρο, εγκαταλειψι Θεου,  ερημια λογου Θεου και πρωτοφανης λειψανδρια.
Και ο ...σωζων εαυτον, σωθειτω....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου