Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (“ΝΕΩΚΟΡΟΥ”)


ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (“ΝΕΩΚΟΡΟΥ”)

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”:

“ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

……..στις 21 Μαρτίου είχε έρθει στην Ρώμη ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, για να εξεταστούν και να αποφασιστούν, σε απόλυτη εχεμύθεια, οι λεπτομέρειες του ταξιδίου του Αργεντινού Ποντίφικα.”

«Μετά τη Λαμπεντούζα, ο Πάπας Φραγκίσκος επιστρέφει στην καρδιά της Μεσογείου, για να πορευθεί προς τις ροές ανθρώπων, παιδιών και γυναικών, οι οποίες, από την Μέση Ανατολή προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη διαμέσου της Ελλάδας», γράφει η ιταλική εφημερίδα La Stampa.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι στις 21 Μαρτίου είχε έρθει στην Ρώμη ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, για να εξεταστούν και να αποφασιστούν, σε απόλυτη εχεμύθεια, οι λεπτομέρειες του ταξιδίου του Αργεντινού Ποντίφικα.

«Ο Πάπας Φραγκίσκος θα μεταβεί στη Λέσβο για να συναντήσει, μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τους πρόσφυγες και μετανάστες», γράφει στην έκδοσή της στο διαδίκτυο η εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero, προσθέτοντας ότι «οι δυο θρησκευτικοί ηγέτες θα συνοδεύονται από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο».

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, επίσης, αναφέρεται σε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Βατικανού, ο οποίος περιορίστηκε να τονίσει ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές και πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο γίνεται αναφορά».

Πολύ θλιβερές ειδήσεις. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ -το alter ego του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου- γνωστός Παγκοσμιοσυμβουλίτης έπαιξε κατ’ εντολήν το δικό του βρώμικο ρόλο για να επισκεφθεί ο Πάπας Φραγκίσκος την Ελλάδα.

Ως “Νεωκόρος” παριστάνει τον κλόουν αλλά στα μουλωχτά ή στα φανερά παίζει πολύ βρώμικο οικουμενιστικό ρόλο.

Τα δημοσιεύματα ξεκαθαρίζουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι ο υπεύθυνος για την πρόσκληση του Πάπα όσο κι αν προσπάθησαν να την καπελλώσουν οι Φαναριώτες.

Ντροπή σε όλους όσους συνήργησαν για να προστεθεί κι αυτό το έγκλημα σε βάρος της πίστης και της πατρίδας μας.

4 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙ ΤΟΥ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΙΔΕΤΕ KATIXISIS GR ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είπε στον Τελεβάντο ότι ο "Νεωκόρος" είναι ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ; Από πού το ξέρει;
    Και εσείς γιατί αναπαράγετε αυτές τις ιδέες του Τελεβάντου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ρόλο βαράει αυτός ρε παιδιά; http://amethystosbooks.blogspot.gr/2016/04/blog-post_64.html
    Μα καλά δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετος με τα θέματα της ίστεως ώστε να διαφημίζει τον αποκρυφιστή νεοεποχίτη Γκουρτζίεφ! Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Ο κάθε άσχετος φτιάχνει μια ιστοσελίδα, αυτοχαρακτηρίζεται ορθόδοξος και όποιον πάρει ο χάρος!!! Ας τους μαζέψει κάποιος γιατί κάνουν ζημιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαβασα στισ αναρτησεισ κατηχισισ γρ δια τον σεβ γαβριηλ
    και εφριξα πως αδιαντρπα εμφανιζεται στους ναους και κυριως
    τελει την θεια λειτουργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου