Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος συνεχίζει την εμπέδωση του Οικουμενισμού, αφού Συνοδικοί και αντι-Οικουμενιστές τον καλύπτουν παρά τις διαμαρτυρίες των πιστών!

Ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος συνεχίζει την εμπέδωση του Οικουμενισμού, αφού Συνοδικοί και αντι-Οικουμενιστές τον καλύπτουν παρά τις διαμαρτυρίες των πιστών!

Σχόλιο Κατάνυξης: Σε μια συνηθισμένη για τον ίδιο ενέργεια,ο σεβ. Σύρου κ. Δωρόθεος, ρίχνει και άλλο νερό, στο μύλο του οικουμενισμού. Είναι εκ των Ιεραρχών που φαίνεται πως θεωρεί την ένωση με τους ρωμαιοκαθολικούς μονόδρομο και δε χάνει ευκαιρία να το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο άλλοτε μόνος και για πολλούς φιλενωτικός Ιεράρχης, τώρα που ο οικουμενισμός έχει διαβρώσει τα υψηλότερα κλιμάκια στη διοίκηση της Εκκλησίας, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.  Παραθέτουμε την θλιβερή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου χωρίς περαιτέρω σχολιασμό.  
      
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄  και ο Σεβ. Επίσκοπος των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος Στεφάνου, συνοδευόμενοι από επιτελείς τους, επεσκέφθησαν σήμερα το πρωί τα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος στην Ερμούπολη, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην παραθεριστική περιοχή των Ταλάντων και  διένειμαν γλυκίσματα και αναμνηστικές ευλογίες τους τροφίμους τους, προς τους οποίους και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ενώ συνεχάρησαν τους υπευθύνους και τους εργαζομένους σ' αυτά.
Εν συνεχεία, επισκέφθησαν τους Νοσηλευομένους στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, προς τους οποίους διένειμαν, ωσαύτως, γλυκίσματα και ευλογίες, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, και συνεχάρησαν τον εκτελούντα χρέη Διοικητού του Νοσοκομείου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, καθώς και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.
Μετά το πέρας του οδοιπορικού αυτού της αγάπης, οι δύο Επίσκοποι σε κοινή τους δήλωση τόνισαν ότι η αγάπη και η μέριμνά τους  προς τους γέροντες και τους ασθενείς είναι διαρκής, όπως και οι υπέρ αυτών ευχές και προσευχές τους κατά τη Θ. Λειτουργία, συνεχάρησαν όλους όσοι εργάζονται στους θύλακες αυτούς της κοινωνικής μέριμνας και ευποιῒας  Ερμούπολης και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που τους συνόδευσαν κατά την τετράωρης διάρκειας περιοδείας  τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου