Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Πηδηματα ΑΡΚΤΟΥ, τα πηδηματα του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου και των Οικουμενιστων, που επιστρατευτηκαν, ελαχιστων τη οικεια βουλησει και των αλλων βια και τρομοκρατια, για να συμβαλουν ολοι τους στην κατασκευη και ολοκληρωσι της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. Ειναι αδυνατον να τους παρακολουθησουμε πλεον ολους στις καθημερινες σχεδον επιστρατευμενες Πανθρησκειακες εργασιες και συνεργασιες τους για την ΤΑΧΥΤΑΤΗ ολοκληρωσι του Σατανικου εργου τους. Επαναλαμβανουμε, τα βηματα τους, δεν ειναι απλα βηματα, αλλα ΠΗΔΗΜΑΤΑ και μαλιστα ΑΡΚΤΟΥ, πρωτα του Αρχιαιρεσιαρχου αρχηγου τους, αλλα και ολων των ακολουθουντων με θρησκευτικη ευλαβεια και αφοσιωσι. Επισημαινουμε ιδιαιτερα τον πρωτον και πρωτευοντα ρολον, του γνωστοτατου των γνωστων κατευθυνσεων της διαφορετικοτητας (τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται), δεξιον βραχιονα της ....Μεγαλης Αρκτου, τον ....σκερτσωζο ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΖΙΟΥΛΑ.

Η προώθηση της Πανθρησκείας με κάθε μέσο! Με Ημερίδες, Διάπλους, Διαλόγους, Συμπροσευχές και ... Εκθέσεις!


Ο Οικ. Πατριάρχης σε  διαθρησκευτική  έκθεση φωτογραφίας στο Σισμανόγλειο  (ΦΩΤΟ)

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέστη χθες, 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.
Μια έκθεση με 5 φωτογράφους από διαφορετικές θρησκείες και δόγματα, που μιλάνε για τον άλλο. Οι 5 φωτογράφοι που έχουν σκοπό να εξηγήσουν τη συμβίωση με αγάπη, με σεβασμό και την κατανόηση και την εισαγωγή του Άλλου στους αντίστοιχους πολιτισμούς τους, συνεργάζονται για να ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων μέσα από φωτογραφίες - ντοκιμαντέρ του ύφους τους.

Οι θρησκείες είναι τόσο παλιές όσο και η ύπαρξη της ανθρωπότητας και όπως σε όλο τον κόσμο είναι μια από τις πηγές της διαφορετικότητας. Οι θρησκείες, ακόμη και αν έχουν διαφορετικές πρακτικές, έθιμα και παραδόσεις, έχουν ένα κοινό μήνυμα συντροφικότητας, να αγαπά ο ένας τον άλλο, να γνωρίσει και να σέβεται τον άλλο. Ίχνη πολλών πολιτισμών που έχουν περάσει από αυτά τα εδάφη εξαφανίζονται με γρήγορη ταχύτητα. Αυτή η αποδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των ανθρώπων που ζουν στην Κωνσταντινούπολη εδώ και αιώνες είναι τραγική σε πολιτιστικό επίπεδο.


Alberto Μοδιάνο, Berge Αραβίας, Emine Ülkerim, Mıgırdiç Arzivyan και Νίκος Μαγγίνας, στην έκθεση τους με τίτλο "Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή", προσπαθούν να εισαγάγουν την πίστη, τον άλλο, την αγάπη, το σεβασμό και την κατανόηση, μοιράζονται τις φωτογραφίες - ντοκιμαντέρ τους με το κοινό.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 31 Δεκεμβρίου 2015.



       


Σχόλιο:  Κα γι ν μν κατηγορηθομε τι δι τς δημοσιεύσεως φωτογραφιν συμβάλλουμε κι μες στν ξοικείωση μ τν Πανθρησκεία,  παναλαμβάνουμε  τι ξοικείωση πραγματοποιεται κυρίως, ταν βλέπουμε τς εκόνες κα παραμένουμε  σ  κοινωνία  μ τν αρεση·  ταν δν πομακρύνομαστε μ γανάκτηση π τ "νέα κκλησία" τν αρετικν Οκουμενιστν, ατν πο πρέπει  ν ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ς ὄντες σήμερα  (διὰ τῆς κηρυσσομένης αἱρέσεως)  κτς τῆς ρθοδοξίας, κατ τν π. Νικόλαο Μανώλη (ἐδῶ).

1 σχόλιο:

  1. Ο Νίκος Μαγγίνας που αναφέρεται στην ανάρτηση είναι εκείνος ο οποίος είπε ότι ρώτησε τον Γέροντα Παΐσιο το 1992 τι διέβλεπε με την εκλογή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και ανέφερε την απάντηση "ότι ο Θεός οικονόμησε αυτά τα δύσκολα χρόνια τον καλύτερο Πατριάρχη";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου