Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΝΟΜΙΜΟΝ ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΝΟΜΙΜΟΝ 
ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ :
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύνδεσμος

Εθεσε ρολοϊ που μετραει και γραφει αυτος ο νοσηρος:
Έως την Β΄ Παρουσία 8/4/2018 απομένουν:
2 χρ. 5 μήν. 6 ημ. 14 ώ. 9 λ. και 59 δ.
------------------------------------



 ο αγιος Ειρηναιος επισκοπος Λουγδουνου


Γεμισε ο τοπος και παλι απο δαυτους.
Αιτια η καρτα του πολιτη.
Καποιοι διαμενουν στο Αγιον Ορος. 
Αλλοι στα μοναστηρια της επικρατειας. 
Αλλοι λαϊκοι προφητολογοι εν μεσω του κοσμου με αποκλειστικοτητα στην προφητολογια.
Καποιοι απο αυτους τρεμουν ακομα και την σκια τους γιατι εχουν πολλα, αλλα κυριως .... μαυρο και παρανομο χρημα και φοβουνται οτι θα τους το ανακαλυψουν. 
Αλλοι δρεπουν ικανο αργυριο και χρυσιο με τα προφητολαγνικα βιβλια που εδω και χρονια εκδιδουν.
Και, οπως ειναι ευνοητον, αυτα κυκλοφορουν κατα χιλιαδες και κατα εκαττομυρια.
Και εισπραττουν αυτοι οι τυποι, χιλιαδες και εκαττομυρια ευρω.
Ισως και χωρις αποδειξεις και αρα αφορολογητα.
Και θησαυριζουν, εις υγειαν των κοροϊδων, τα ρασοφορολαμογια αυτα της Σατανικης αγιογδυσιας.
Και ολοι αυτοι οι διασπαρτοι και πολλαπλοι ανεγκεφαλοι τρομολαγνοι δημιουργουν γυρω μας μια Αντιευαγγελικη αποπνικτικη καταστασι ταραχης, ανασφαλειας και τρομου.
Ιδιαιτερα στους ευαισθητους και ταλαιπωρημενους ανθρωπους.
Η Οικουμενιστικη και Αιρετικη, κατα πατερα Ζησην, Εκκλησια της Ελλαδος, "εκκλησια" κρατικοδιαιτος και συμμαχος των οποιων διεφθαρμενων, ειναι τελειως ανικανη να αντιμετωπιση τετοιες ή παρομοιες καταστασεις αφου τα αρχιερατικα ποστα ανατεθηκαν σε φθορους ή ανικανους ανθρωπους, και αυτοι ειτε ατομικα, ειτε συλλογικα, αδυνατουν να λαβουν θεσι και επιμελως ....σιωπουν και ...αναπαυονται!!!
Και ετσι επιτεινεται η παναθλια αυτη καταστασι και αποθρασυνονται και αφηνιαζουν οι τρομολαγνοι προφητορολογοι των ημερων μας.
Που την καθε ανακαλυψι την θεωρουν ως ανακαλυψεις του Αντιχριστου και οχι του Χριστου.
Τι δεον γενεσθαι, λοιπον;
Συνετα και θαρραλεα να μελετησουμε τους Αγιους μας τι λενε και αν λενε καποια πραγματα για οσα η εποχη μας ανακαλυπτει και χρησιμοποιει.
Αλλως να σιωπησουμε οπως αρμοζει σε χριστιανους, 'ιματισμενους και σωφρονουντες".
Οι περισσοτεροι Πατερες, οπως δειχνουν τα κειμενα τους, δεν ασχοληθηκαν με τετοια ζητηματα.
Ο Μεγαλυτερος ερμηνευτης των Γραφων, ο την 13ην Νοεμβριου εορταζων Μεγαλομαρτυς Ιωαννης Χρυσοστομος, δεν ασχοληθηκε ποτε με προφητολογιες και τα παρομοια. 
Δεν ερμηνευσε το βιβλιο της Ιερας Αποκαλυψεως.
Καποιοι μεμονωμενοι που ασχοληθηκαν ειναι συγκρατημενοι και δεν δημιουργουν παραφιλολογιες και συγχυσεις.
Προς τι λοιπον, καποιοι σημερινοι κακουργουν ασεβεστατα την Ιερα Αποκαλυψι συγχεοντες διαφορες επεμβασεις της νομιμης Πολιτειας με τα συμβολικα εσχατολογικα κειμενα της Γραφης;
Και δημιουργουν και επιτεινουν ασκοπες ανησυχιες και ταραχες και τρικυμιες στα μυαλα και στις ψυχες των σημερινων ανθρωπων;
Εχουμε τετοιους πολλους.
Ολοι τους βαδιζουν στην ιδια γραμμη.
Την Συνωμοσιολογικη γραμμη.
Εαν δεν προκληθουμε, δεν θα αναφερουμε τα ονοματα τους;
Τα αποκρυπτουμε προς το παρον.
Μονο εναν περιγραφικα ζωγραφιζουμε, γιατι αυτος υπερεβη ολους σε εσχατολογικο θρασος και σε εσχατολογικη αναιδεια και σε πρωτοφανη τρολαγνια.
Υπερεβη καθε προφητολογικη ΑΝΑΙΔΕΙΑ και καθε φαντασια.
Θετουμε πιο πανω την προμετωπιδα του περιοδικου του και φωτογραφις του ρολογιου που μετραει συνεχεια τον ακριβεστατο (παρακαλω!!) και στο δευτερολεπτο χρονο της Β΄Παρουσιας του Κυριου μας.
Δηλωνει φανερα και απροκαλυπτα οτι η Δευτερα Παρουσια του Κυριου μας θα γινη ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ το 2018, την ταδε μερα και την ταδε ωρα και το ταδε δευτερολεπτο.
Μπητε για να το δητε και πητε μου αν ειδατε ποτε και πουθενα τετοια ...τρελλα!!
Μαλλον ειδαμε τους Χιλιαστες που περιμεναν στην εξοχη με κελεμπιες το 1917 την ελευσι του Χριστου και μετα (αφου, κατ' αυτους, δεν ηρθε) ελεγαν οτι ...ειχε ερθει!!!
Και ο Αντιχριστος τι γινεται;
Ποτε θα συμπληρωση την επταετια του;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.
ΑΜΕΣΑ.



Ομως καποιος παρομοιος του, μας προκαλεσε με προφητολογικο κειμενο του, πληρες "πλινθων και κεραμων ατακτως ερριμενων".
Και μεσα απο την ακαταστατη σκεψι του, μας προσκομισε  το χωριο του Αγιου Ειρηναιου, ως αποδειξι οτι να και ο Αγιος Ειρηναιος, μιλαει για την εκβασιν της προφητειας, την οποια εκεινος ετσιθελικα ερμηνευει ....ως εκβασι των σημειων...της προφητειας.
Τον απαντησαμε οτι κανει μεταφραστικο λαθος και κατηγορηματικα τον δηλωσαμε οτι το χωριο του Αγιου το διαβαζει ...αναποδα, οπως αναποδα ειναι γυρισμενο και το ....κεφαλι του!!!
Και εν συνεχεια προεβη σε ακατασχετες υβρεις και χυδαιολογιες εναντιον μας και ζητησε να μην εχη πλεον καμμια σχεσι μαζι μας.
Στο δευτερο, επιτελους, δεν θα τον χαλασουμε το χατηρι.
Σκεφτηκαμε να αναλυσουμε ολοκληρο το γελοιο τρομολαγνοπροφητικο κειμενο του γραμμη προς γραμμη, αλλα προς το παρον τον χαριζουμε.
Μονο στο χωριο του Αγιου Ειρηναιου θελουμε να δωσουμε καποια βαρυτητα γιατι το θεωρουμε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ, ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Το χωριο εχει ως εξης:

Ασφαλέστερον και ακινδυνότερον το περιμένειν την έκβασιν της προφητείας ή το καταστοχάζεσθαι και απομαντεύεσθαι.

Απευθυνθηκαμε για την ερμηνεια του, στον οντως Χαλκεντερο, μοναδικο και ανεπαναληπτο της εποχης μας Φιλολογο και Θεολογο, Δρ. Κωνσταντινο Σιαμακη και για την τεραστια μορφωτικη του επαρκεια, αλλα ιδιαιτερα για την αποκλειστικοτητα του στην ερμηνεια της Λατινικης γλωσσας.
Τα κειμενα του Αγιου Ειρηναιου ειναι γραμμενα στην Λατινικη και γι αυτο χρειαζεται ο καλυτερος γνωστης της Λατινικης.
Δεν υπαρχει σε ολη την Ελληνικη επικρατεια κανενας που να γνωριζη καλυτερα απο αυτον την ερμηνεια της Λατινικης γλωσσας.
Το εξηγει, λοιπον, ο Δρ. Κωνσταντινος Σιαμακης.

92 στιχος: Ειναι πιο ασφαλες και πιο ακινδυνο να περιμενουμε την εκπληρωσι της προφητειας, παρα να φαντασιονωμαστε και να επιδιδομαστε με μανια στο να μαντευουμε το ονομα ΧΞF'.
Φυσικα τυχαινει ο αριθμος αυτος να ταιριαζη σε πολλα ονοματα..., αλλα παρ' ολον οτι τετοια ονοματα, που εχουν τον αριθμο αυτο, βρισκονται πολλα, εμεις θα προσεχουμε να δουμε πιο απο ολα θα φορεση αυτος που ερχεται (ο αντιχριστος).

 93 στιχος: Εγω λοιπον δεν διακινδυνευω ν' αποφανθω και να βεβαιωσω ποιο ειναι το ονομα του Αντιχριστου.
Αλλωστε, αν επρεπε να λεχθη φανερα στα χρονια μας το ονομα του Αντιχριστου (ο Θεος) θα το ελεγε ολοφανερα με εκεινον που ειδε την Αποκαλυψι. 
Και δεν περασαν πολλα χρονια απο τοτε, αλλα την ειδε σχεδον στα χρονια μας.

(Ελεγχος της Ψευδωνυμου γνωσεως βιβλ.5,κεφ.30,παρ.3, ΒΕΠ.τομ.5,σελ.169).

( Ο αγιος Ειρηναιος εζησε το 160 μ.χ. και  είναι μεγάλος Πατέρας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας. Συνέγραψε θεολογικά κείμενα, κυρίως δογματικά, και αντιαιρετικά με τα οποία στήριξε ποιμαντικά πολλούς χριστιανούς και τους κράτησε σταθερούς στην ορθή πίστη, γλιτώνοντάς τους από τις πλάνες των διαφόρων αιρέσεων.

Τέλος, αποκεφαλίστηκε από τον βασιλιά Σεβήρο, το έτος 202 μ. Χ., παίρνοντας έτσι το αμάραντο στεφάνι του μαρτυρίου.
Το θεολογικό του έργο έγινε η βάση των Πατέρων της Εκκλησίας των μετέπειτα αιώνων και παραμένει σταθερή αξία για την παράδοση της Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας).

Οποιος, λοιπον, εχει καποια διαφορετικη ερμηνεια του χωριου στηριγμενη Πατερικα, να μας την προσκομιση.

1 σχόλιο:

  1. Όποιος μπαίνει στη λογική της λεξαρίθμησης, όπου ο αριθμός προγείται και ποιεί τον λόγο, ασυνείδητα τοποθετεί σε πρώτη θέση τον αριθμό και σε υποδεέστερη τον λόγο ή Λόγο. Το Μονάς εν Τριάδι, Ένας Θεός, Μια η Θεότης, Τρείς οι Υποστάσεις : Πατηρ, Υιός, Άγιον Πνεύμα, δεν είναι πράγματα που υπόκεινται στη λογική της λεξαρίθμησης.

    Μην ξεχνάμε, "1 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος". Πουθενά δεν λέει, "εν αρχή ην ο αριθμός" !!! Ο αριθμός έπεται μετά το τέλος του "εἶπεν ὁ Θεός γενηθήτω φῶς" ... "καὶ ἐγένετο φώς", "εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω στερέωμα" και τα εξής. Όταν όλα τελειώνουν ακολουθεί ο αριθμός : "καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωΐ, ἡμέρα μία", "καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωΐ, ἡμέρα δευτέρα" κλπ.

    Όταν οι λέξεις χρησιμοποιούνται για να μας αποκαλύψουν τα μυστικά των αριθμών έχουμε διαβεί το σκαλοπάτι της αριθμοσοφίας, το αγαπημένο "σπορ" των Καμπαλιστών, αποκρυφιστών. μυστικιστών κά.

    Αν τώρα κάποιος εκ των πατέρων της Εκκλησίας ασχολήθηκε με τη σοφία των αριθμών - έχω υπόψη μου τον άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή - τούτο έγινε προς Δόξαν του Υιού και Λόγου του Θεού. Όχι των αριθμών ή της ιερότητας που εμπεριέχουν. Δεν υπέρκειται ο αριθμός ένα ή δύο του αριθμού τρία, ούτε αντίστροφα, ούτε σε συνδυασμό, μεμονωμένα ή ανακατεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου