Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Απιστευτο! Δημητριε Τρακατελλη, ειναι δυνατον να καταντησες και εσυ ενα φερεφωνο της Βαρθολομαιϊκης Πανθρησκειας; Για να γινης Αμερικης εγλυψες την λερωμενη ποδια του Σουλτανου του Φαναριου; Και σημερα καταντησες φερεφωνο των ...ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΩΝ της Πανθρησκειας; Ειναι δυνατον; Ωστε ουκ εστιν εως ΕΝΟΣ; Κυριε, σωσον τους ευσεβεις, απο τους ψευτοευσεβεις επισκοπους!!!!

Αδίστακτοι πλέον οι Οικουμενιστές Επίσκοποι, προβαίνουν σε ενέργειες που δύσκολα μπορούμε να παρακολουθήσουμε! Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος συμπροσεύχεται με τον Πάπα και εκπροσώπους άλλων θρησκειών. Αδιάλειπτες συμπροσευχές, "αδιάλειπτη" περιφρόνηση τῶν Ιερών Κανόνων, των Εντολών δηλαδή του Χριστού!

Pope Francis in Ground Zero Religious Leaders New York
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, εκπροσώπησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο κατά την Διαθρησκειακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στο Μνημείο των Διδύμων Πύργων, στο Σημείο Μηδέν. Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής διάβασε τους «Μακαρισμούς» στα ελληνικά από το κατά Ματθαίου Ευαγγέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου