Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! - ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, κατα τον πατερα Θεοδωρο Ζηση, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ, ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΤΟΝ, ΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΤΕ ΤΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΑΗΔΕΣ "ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΔΕΣΠΟΤΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ..."του ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΗΜΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ", ΟΙ ΔΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ.

ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! - ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, κατα τον πατερα Θεοδωρο Ζηση, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ, ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΤΟΝ, ΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΤΕ ΤΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΑΗΔΕΣ "ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΔΕΣΠΟΤΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ..."του ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΗΜΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ", ΟΙ ΔΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ.



Ευλογιες και απο τον μητροπολιτη Αθηνων Αρβανιτη Ιερωνυμο Λιαπη....
Καλη προκοπη στο ....χωραφιον του Θεου και το 0,5 % να το κανης 100%.
Για να δουμε...

28 σχόλια:

  1. Παρόλο που η μακροχρόνια επιχείρηση καλλιέργειας δημοσίων σχέσεων δεν αποτελεί και την ιδανική μέθοδο επισκοποποίησης και παρά το γεγονός ότι ο νεοεκλεγείς ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό για την απο-καντιωτικοποίηση της μητροπόλεως Φλωρίνης οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο νέος επίσκοπος Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς τυγχάνει ηθικά ακέραιος, αφιλοχρήματος και ΕΘΝΙΚΑ ΑΜΕΜΠΤΟΣ κληρικός και όσοι επιχείρησαν να τον λασπώσουν αναμειγνύοντας παντελώς άδικα, άκριτα και επιπόλαια το ευαίσθητο εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας θα πρέπει, το δίχως άλλο, να αισχύνονται.
    Ευχόμαστε στο νεοεκλεγέντα να ορθοτομεί εφ όρου ζωής το λόγο της αληθείας, να υψώνει στεντόρεια τη φωνή του όταν νοθεύεται το Ορθόδοξο Δόγμα και παραφθείρεται το Ορθόδοξο Ήθος, να μη διστάζει να συγκρουστεί με τουε εκλέκτορές του όταν πρόκειται για μείζονα πνευματικά ζητήματα και να κατευθύνει την εν γένει επισκοπική του πορεία το αγωνιστικό και ομολογιακό πνεύμα του μεγάλου φωστήρα της Ελλαδικής Εκκλησίας π.Αυγουστίνου Καντιώτη.
    Δε νοείται κληρικός της μητροπόλεως Φλωρίνης,προερχόμενος απ τη "σχολή" του μακαριστού πατρός Αυγουστίνου, που να μη στοιχείται στις απαράμιλλες παρακαταθήκες του.
    Λιτότητα πατερική, ζήλος αποστολικός, προδρομικό και χρυσοστομικό φρόνημα. 'Ελεγχος του οικουμενισμού και των οικουμενιστών(με πρώτο και καλύτερον τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως),απαξίωση της εκκοσμίκευσης,προαγωγή της καλλιιέργειας και της κατηχήσεως του σε τρομακτικό βαθμό αποίμαντου και ακατήχητου λαού, όλα τα ως άνω θα πρέπει να αποτελούν την κατευθυντήρια γραμμή δράσεως του νέου μητροπολίτη Νέας Κρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πάσχιζε για το...ποθούμενο! Και τελικά τα κατάφερε!Το κλειστό κύκλωμα των δεσποτάδων τον άμοιψε. Αφού μαζί με το γέροντά του Θεόκλητο εδώ και δεκαπέντε χρόνια άλλαξαν τη φυσιογνωμία της μητρόπολης Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πρέπει να κατηγορεί ο Τελεβάντος τον αρχιεπίσκοπο. Δική του προτίμηση ήταν η εκλογή του Ιουστίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό και τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως σε σημερινή συνέντευξή του στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ.

      Διαγραφή
  5. Ας του δωσει ο Θεος την ιερη ΄΄τρελα΄΄ και την ακαμψια του π.Αυγουστινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άδικο το δημοσίευμά σας για τον νέο μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνο. Μπείτε στη Ρομφαία και δείτε το πλήθος των εγκωμίων για τον νέο Ιεράρχη. Δεν σας έκανε εντύπωση η ομιλία και το ήθος του; Εμένα τουλάχιστον με συγκίνησε η ομιλία του και το δράμα που βιώνει με τις συκοφαντίες που εισπράττει. Ο Ιουστίνος υπήρξε πυλώνας στη Μητρόπολη Φλωρίνης και έσπειρε πλουσίως τον λόγο του Θεού και αγαπήθηκε από τον λαό του Θεού. Βεβαίως υπάρχουν και εκείνοι που τον μισούν, γιατί είχαν συνηθίσει να εξουσιάζουν τη Μητρόπολη κατά τα τελευταία έτη της ποιμαντορίας του αδύναμου Αυγουστίνου Καντιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:54 ποιοι είναι αυτοί που εξουσίαζαν τα τελευταία έτη της ποιμαντορίας του π.Αυγουστίνου; Ο π.Αυγουστίνος θα επέτρεπε στον πρωτοσύγγελό του να λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα απ τη μητρόπολη; Θα επέτρεπε τόσα συλλείτουργα, πανηγύρια, τραπεζώματα όπως εδώ και δεκαπέντε χρόνια κατά κόρον συμβαίνει; Ή θα ενέκρινε τη σπουδή του πρωτοσυγγέλου για την κατάληψη μητροπολιτικής έδρας; Ή θα ανεχόταν να μη γίνεται κήρυγμα κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής όπως εδώ και χρόνια συμβαίνει σε κεντρικό ναό της Φλώρινας;

      Διαγραφή
    2. Αν ανατρέξεις με προσοχή σε παλαιότερες αναρτήσεις σε κάποια φλωρινιώτικα ιστολόγια θα δεις πολλά αρνητικά σχόλια για τον π.Ιουστίνο. Στη Φλώρινα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την πολιτική του.

      Διαγραφή
    3. Πόσο καντιωτικό φρόνημα μπορεί να έχει ένας νεαρός κληρικός που ποθεί σφοδρά από χρόνια να γίνει δεσπότης;

      Διαγραφή
    4. Οι σεμνοί και ταπεινοί κληρικοί που διαθέτουν πραγματικό καντιωτικό φρόνημα δεν προσπαθούν να δημιουργήσουν γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις για να αναδειχθούν επίσκοποι. Ούτε λείπουν συνέχεια απ τη μητρόπολή τους όπως κάποιοι άλλοι.

      Διαγραφή
    5. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Ο ΠΑΤΗΡ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΝΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ;

      Διαγραφή
    6. Ο π.Αυγουστίνος 7:23 αν σηκωνόταν απ τον τάφο και έπαιρνε τη σφενδόνη του λόγου οι πρώτοι αποδέκτες της κριτικής του θα ήταν αυτοί που διοικούν σήμερα τη μητρόπολη.

      Διαγραφή
    7. http://aktines.blogspot.gr/2015/05/blog-post_126.htm
      Μία από τα ίδια οι αρχιερατικές εκλογές.

      Διαγραφή
    8. ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΑ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ "ΑΞΙΟΣ"; ΑΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΩΣΥΝΗ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!

      Διαγραφή
    9. Πρόκειται για άκριτα και επιπόλαια εγκώμια. Πολλοί πιστοί σιωπούν σχετικά γιατί συγκρατούν την αγανάκτησή τους και δεν την εκφράζουν.

      Διαγραφή
  7. Ο μακαριστός Φλωρίνης Αυγουστίνος άφησε μια παρακαταθήκη στους διαδόχους του. Τηρήθηκε αυτή άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως είναι βορειοελλαδίτης,Τσολογιάννη!Έτσι έχουμε την ησυχία μας οι νότιοι ότι δεν σας καπελώσαμε με κάποιον δικό μας αλεξιπτωτιστή!!Όσον αφορά τον άνθρωπον"ουκ οίδα τούτον"!!Νομίζω όμως ότι έχει ιεροπρεπή μορφή και ιλαρόν ύ-
    φος!Εύχομαι να επιτύχει στο έργον του!!Να είσαι σίγουρος ότι και θα επισκφτεί το Φα
    νάρι και θα προσκυνήσει τον πατριάρχη,ως ανήκων εις το"κλίμα"του,όπως ΟΛΟΙ σας άλλωστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπίζουμε ότι μετά την επισκοποποίηση του π.Ιουστίνου θα αλλάξουν στη μητρόπολη της Φλώρινας πολλά πράγματα προς το καλύτερο.
    Ένα απ τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν είναι η επιστροφή στην Πτολεμαίδα του π.Μελετίου Βαδραχάνη που τόσα μα τόσα προσέφερε στη μητρόπολη και που αναγκάστηκε να φύγει εξ αιτίας της ανυποχώρητης εμμονής του στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο π.Μελέτιος υπήρξε αγωνιστής της Ορθοδοξίας που άφησε εποχή στην περιοχή της Εορδαίας. Ας όψονται αυτοί που τον ανάγκασαν να σηκωθεί και να φύγει. Αυτός έπρεπε να είναι μητροπολίτης Φλωρίνης για να βάλει μία τάξη.

      Διαγραφή
    2. Και που τόσο λασπώνεται απ τον Τελεβάντο εντελώς άδικα!

      Διαγραφή
    3. ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ! Η ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ!

      Διαγραφή
  10. " Στην εκλογή αυτή φάνηκε υπέρ του εκλεγέντος Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ένας παραγοντισμός Μητροπολιτών και Αρχιμανδρίτου, που είναι εκ των στενών συνεργατών του κ. Ιερωνύμου. Νέοι στην ηλικία και νωποί στα αξιώματα που ανέλαβαν, δοθείσης ευκαιρίας, έκαναν ταξίδι στη Φλώρινα, για να δώσουν έμφαση στην υποψηφιότητα του π. Ιουστίνου και να δηλώσουν με τον τρόπο τους ότι και αυτοί ενήργησαν για την εκλογή του, την οποία θεωρούσαν, φυσικά, βεβαία... Ο τρόπος συμπεριφοράς τους είναι δείγμα ανωριμότητας πνευματικής και απουσίας καλλιεργημένης εκκλησιαστικής συνείδησης, όπως, όχι πολύ παλιά, δίδαξε με τα γραπτά του και με τη ζωή του ο Άγιος Νεκτάριος. Και ο π. Ιουστίνος, πνευματικό παιδί δύο εξαίρετων κληρικών, του μακαριστού Γέροντα Αυγουστίνου Καντιώτη και του σεμνού σημερινού Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Θεοκλήτου τι έπαθε και σχετικά νέος στην ηλικία, 46 ετών, θέλησε και το επιδίωξε να φύγει από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, όπου υπηρετούσε επί μακρόν και θα μπορούσε να ψηφιστεί στη θέση του 83χρονου γέροντά του; Αφήνει ερωτηματικά αυτή η επιλογή του και χρειάζεται μιαν εξήγηση.
    "Ως προς την αξιοκρατία, για την οποία μίλησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται επιλεκτικά. Μπορεί στην περίπτωση της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς να έχει δίκιο, όμως διεξήχθησαν πολλές αρχιερατικές εκλογές και πρόσφατα ακόμη, στις οποίες δεν υπήρξε οποιαδήποτε αξιοκρατία και ουδείς διαμαρτυρήθηκε, ούτε ο ίδιος ο κ. Άνθιμος...".
    Απόσπασμα από σχετικό κείμενο του Γιώργου Παπαθανασόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Να ο κόσμος που αγαπάει τον Γέροντα μας. Να ο κόσμος που μαρτυρεί για την αγάπη του. Αληθινή μαρτυρία είναι η αγάπη που νεκρώνει ψεύδη και συκοφαντίες.

    ο π. Ιουστίνος είναι ΜΑΧΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

    ο π. Ιουστίνος είναι ΑΕΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΨΗΛΑ.

    ο π. Ιουστίνος είναι ΒΡΑΧΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΘΕΟ.

    ο π. Ιουστίνος είναι ΑΝΘΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΗ ΕΥΩΔΙΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕΣΑ.

    ο π. Ιουστίνος είναι ΤΑΠΕΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ - ΕΞΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

    ο π. Ιουστίνος είναι ΜΟΝΑΧΟΣ. ΚΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΥΘΙΖΕ ΕΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.

    ο π. Ιουστίνος είναι ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΠΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ".
    Επιεικώς γελοίο σχόλιο στο Romfea.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ, ΔΕ ΡΩΤΑΓΑΝ;
    ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ πάτερ Αυγουστίνε! Πού να φανταζόσουν ότι οι διάδοχοί σου θα άλλαζαν τόσο τη φυσιογνωμία της μητρόπολής σου!
    Εσύ μόχθησες για να αποτελεί αυτή υπόδειγμα. Και αυτοί την κατάντησαν αγνώριστη. Ευτυχώς, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν ισχυροί πυρήνες αντίστασης στην εκκοσμίκκευση που την ενσαρκώνουν οι κληρικοί και λαικοί της μητρόπολης που παραμένουν πιστοί στο πνεύμα του π.Αυγουστίνου.
    Αυτοί αποτελούν και τη χρυσή ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος, άραγε, είναι ο κύριος υπεύθυνος για την αναγκαστική απομάκρυνση του π.Μελετίου Βαδραχάνη; ΠΟΙΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου