Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 

 

ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες από την αποκάλυψη ότι κληρικοί της νεοημερολογιτικής Εκκλησίας ανήκουν στο Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών, σύμφωνα και με ομολογία ενός εξ αυτών, που ονομάζεται Στάχυς Καψής και είναι αρχιμανδρίτης.
Ο κ. Καψής απέστειλε και επιστολή προς το γνωστό "Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον", το οποίο ορθώς είχε αποδείξει με άρθρα του την άρρηκτη σχέση των Ναϊτών με τη Μασονία. Στην επιστολή του αυτή (ΕΔΩ) ο κ. Καψής προσπαθεί να αποδείξει ότι οι Ναΐτες όχι απλά δεν έχουν σχέση με τη Μασονία, αλλά ότι, ούτε λίγο, ούτε πολύ είναι και υπέρ της Εκκλησίας αφού όπως χαρακτηριστικά γράφει, αληθέστατα και προς αισχύνη όσων κατηγορούν τους Ναΐτες, αλλά κοινωνούν με τους έχοντας σχέσεις μαζί τους: "δεν θα έδειδε την ευλογία του ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης αλλά καί ούτε θα δεχόταν χρήματα βοήθειας για την αποκατάσταση των ζημιών του Μητροπολιτικού Ναού των Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος μας κ.κ. Ιερώνυμος"
 



Όπως αναφέρει αποκαλυπτικότατα ο κ. Καψής οι Ναΐτες είναι μια "Παγκόσμια Χριστιανική Οργάνωση". Φυσικά εμείς γνωρίζουμε πως η Μασονία, οι Ναΐτες, οι Ροδόσταυροι, οι Λάιονς, οι Ρόταρυ και όλα τα παρόμοια παρακλάδια έχουν τον ίδιο σκοπό: να εξυπηρετήσουν την δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους που θα ελέγχουν οι Σιωνιστές, στο οποίο θα βασιλέψει ο επερχόμενος Μεσσίας τους (ο Αντίχριστος), ο οποίος θα έχει πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Γι' αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένες οι παραπάνω οργανώσεις με τον Οικουμενισμό. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι Οικουμενιστές υπήρξαν Μασόνοι, όπως οι μολύναντες τον πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως Μελέτιος Μεταξάκης, Βασίλειος Γεωργιάδης, Αθηναγόρας Σπύρου. 



Είναι υποκρισία λοιπόν αγαπητοί κύριοι των αντιαιρετικών ιστοσελίδων να ορύεσθε κατά του κ. Καψή, όταν τα μεγάλα κεφάλια, με τους οποίους κοινωνείτε, δεν συμφωνούν στην πράξη μαζί σας, αλλά αποδέχονται όλες αυτές τις σκοτεινές αιρετικές οργανώσεις και μάλιστα χρηματοδοτούνται από αυτές!
Να, πως ο άγιος Θεός μας, φύλαξε τον πιστό λαό του, από τέτοιον μολυσμό, αφού με πρόφαση το μικρό (αλλαγή ημερολογίου το 1924) τον απάλλαξε από το μεγάλο (παναίρεση του Οικουμενισμού). Όσοι δε συνεχίζουν να κοινωνούν, εν γνώση τους, με τέτοιους προδότες της Ορθοδοξίας, ας μην παραδίδουν αντιαιρετικά μαθήματα θεωρίας, όσο στην πράξη αποδεικνύονται ιπποκόμοι των οικουμενιστών. 

5 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ
    ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΙΝ.
    ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΙΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΡΟΣ ΑΛΩΣΙΝ.
    <>

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΚΑΘΕ<>
    ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ιερέας αυτός, υπηρετεί στη κατατμημένη μητρόπολι Κηφισιάς όπου επικάθηται του θρόνου ο Μοιχεπιβάτης Κύριλλος Μισιακούλης.
    Ο Πεντηκοστιανός Ναυπλιώτης υποστηρίζει και προβάλλει τον ....γνωστό Κολωνακιώτη Μοιχεπιβάτη Μισσιακούλη, παρά την εγκαύχηση του ότι είναι σούπερ ορθόδοξος ενώ ελέγχει τους αντορθόδοξους σαν τον Στάχυ που ανήκει στο Μασονικό τάγμα των ναϊτων.
    Και ελέγχει τον παπαΣταχυ και δεν ελέγχει τον Μοιχεπιβάτη Μισιακούλη, λές και η Μοιχεπιβασία είναι μικρότερο κακό από την ενταξη του παπαΣταχυ στο Μασονικό Τάγμα των ναϊτων.
    Το εγκλημα της Μοιχεπιβασίας γίνεται μέσα στην Εκκλησία και εναντίον της Εκκλησιας Ναυπλιώτη, ενώ οι Μασόνοι Ναϊτες είναι εκτός Εκκλησίας και το κακό το κάνει ένας παπάς που μπορεί να ελεγχθή, αλλά δεν τολμάς να πής κουβέντα στον κολακευόμενο από σένα Μοιχεπιβάτη Μισιακούλη που τον προέβαλες μέχρι και χθες, όταν ακόμα ζούσε ο κανονικός και Νόμιμος μητροπολίτης Αττικής και Μεγαρίδος ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ καταπατώντας κάθε ηθική και κάθε δίκαιο.
    Φαύλος κύκλος ψευτοορθοδοξίας δηλαδή με τον Πεντηκοστιανό Ναυπλιώτη.
    Τέτοια ορθοδοξία τον έμαθαν οι νοσηροί γεροντάδες του.
    Και γιατί δεν ελέγχει τον Κύριλλο Μισιακούλη (τι γίνεται εκείνη η βάρκα με το όνομα του αγ. Εφραίμ, σε ποιόν την δώρισε;)τον Μοιχεπιβάτη που προστατεύει αυτόν τον παπά και ελέγχει τον παπα;
    Ποιός από τους δυό εχει μεγαλύτερη ενοχή;
    Ναυπλιώτη, μόνο για Αντιαιρετικός δεν κάνεις.
    Για πεντηκοστιανός κάνεις, οι Ορθόδοξοι δεν τα μασάνε όπως τα μασάς εσύ που νομίζεις ότι είσαι και ορθόδοξος και ας σε υποστηρίζουν και κάποιοι άλλοι μισοβέζικοι δικοί μας καλόγηροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάψε Οδυσσέα να χυδαιολογείς αναίσχυντα εναντίον του Κώστα Ναυπλιώτη. Μπορεί να έχει ελλείψεις αλλά δεν είναι πεντηκοστιανός. Τον πεντηκοστιανισμό τον απέρριψε και τώρα επι χρόνια καταφέρεται εναντίον του. Τώρα είναι Ορθόδοξος έστω και αν έχει ελλείψεις. Τα σύκα σύκα κυρ Οδυσσέα.

      Διαγραφή
  3. Me profasi to megalo apalagomaste apo kathe eresi[1054]!Me profasi to mikro fonazoume kai diamartiromaste[1924-1935]!!O legomenos pistos laos[sxismatikos]eprepe to 1920 na praxi auto pou den epraxe, gia na onomazete etsi!!!Edo isxii to:opios viazete skodauti[dioti oles i aytokefales eklisies ixan kai exoun epikinonia me tin episimi eklisia tis patridos mas,parolo pou egine alagi imerologiou]kai to gorgon pou eprepe na gini gia na exi xari[logo katharis eresis tis egikliou tou 1920]pige peripato, kai egine afetiria ena imerologio na sxisi tin Mia Eklisia tou Xristou mas!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαα...το μασωνικο μπαουλακι....τι βλακειες....για να φυλασεται το αγιο δισκοποτηρο και ο σταυρος ειναι πανιβλακες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου