Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012


Δείτε το "Χριστουγεννιάτικο δένδρο" της πόλης των Βρυξελλών..!


Με πιστοποιητικό ISO της Bilderberg και της Νέας Τάξης;


Αν απορείτε γιατί έχει αυτή τη μορφή, η απάντηση βρίσκεται στο δήμο της "πρωτεύουσας" της Ευρώπης που φέτος επέλεξε να βάλει στην κεντρική πλατεία της πόλης αυτό το...τερατούργημα, για να μην προσβληθούν οι....μουσουλμάνοι!

Οι "άνθρωποι" δηλαδή που πρόσφατα, μετά τις ευρωεκλογές στη χώρα του Βελγίου, απείλησαν ότι το Ισλάμ δεν έχει ακόμη εδραιωθεί και θα πρέπει να κόψουν μερικά χέρια και πόδια...

Δήλωση του Κόμματος "Ισλάμ" που εξελέγη στο Βέλγιο: «Η κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια»

Αυτή είναι η "πολυπολιτισμική" και "πολυφυλετική" Ευρώπη που ονειρεύονται οι ενορχηστρωτές της αφάνισης των Εθνών..



O γελοίος Καμίνης 

τους μιμήθηκε πρώτος

Στα πρότυπα της εκφυλισμένης νεοταξικής κουλτούρας φρόντισε να βάλει και την πόλη των Αθηνών ο δήμαρχος Καμίνης με το……”δένδρο” που στόλισε στην Πλ. Συντάγματος.
Φέτος οι κάτοικοι της Αθήνας θα δουν μια σκαλωσιά να…κοσμεί την πλέον πολυσύχναστη πλατεία της Πρωτεύουσας, προφανώς για να μην θιχτούν οι “μόνιμοι” κάτοικοι του κέντρου (βλέπε λαθρο-έποικους ισλαμιστές)
Αυτό το έκτρωμα λοιπόν (με ISO από την Ε.Ε.) θα βρίσκεται για 2 εβδομάδες στο κέντρο των Αθηνών για θυμίζει στους πολίτες ότι….έχουμε Χριστούγεννα.




Είναι σαφές ποιός….είναι ο στόχος και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ιδιαίτερα.

13 σχόλια:

  1. τί αηδια ειναι αυτό; δεντρο ειναι ή μεγάλη αηδία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αδελφε οδυσσεα παλι ο θεολογος νουσης στην ιστοσελιδα του ανδριοπουλου καταφερεται εναντιον του αδελφου Σωτηροπουλου ονομαζοντας τον δειλον και σχισματικον διοτι δεν απαντα στην κατηγοριαν οταν πηγε στην αυστραλια προ 8ετων πηγε σε συναξεις σχισματικων ΑΓΙΟ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΝ π, χρυσοστομος καρυαι ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πατερ Χρυσοστομε, αν ειστε και εσεις πατερ και οχι ψευδοπατερ, σε παρακαλω θελω καποιο στοιχειο σου, ενα τηλεφωνο καποια αλλα στοιχεια σας που να μπορουμε να ελεγξουμε.

    Τελος ο ΝΟΥΣΗΣ θα απαντηθη και απο μας και απο ανθρωπους που γνωρισαν γι αυτο το ζητημα της Αυστραλιας.
    Λιγη υπομονη.


    Ειναι θρασυς και δειλος ο Νουσης γιατι δεν τολμαει να ελεγξη τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο.
    Δεν γνωριζει ο δειλαιος οτι τα σπασμενα καλαμια δεν τα ελεγχουμε αλλα τα ορθια καλαμια ελεγχουμε;


    ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΕΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΓΡΑΨΑ Η ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΟΥΝΤΑΣ π χρυσοστομος κελλιον αγιου νικολαου καρυαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε πανταζη ποιετοσ ηρθε στην αυστραλια και ποιο μανα ο σωτηροπουλος για να ελεγχομο τον ελληνοφωνο τυπο τησ αυστραλιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. π. Χρυσοστομε επειδη εδω μεσα παρουσιαζονται και ψευτοπαπαδες και γραφουν διαφορα- δεν ειναι μονον αυτα που διαβαζετε ξερετε ποσα μας γραφουν και τι ακουμε καθε μερα; - θα ηθελα καποιο τηλεφωνο σας στις Καρυες, κακο ειναι;
    Εγω το εχω αναρτημενο και δεν φοβαμαι κανεναν εκτος απο τον Διαβολο, εσεις γιατι φοβαστε;
    Θαθελα να σας παρω να μιλησουμε.
    Καλοπροαιρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den exv eylogia na sas doso to tilefono toy kellioy dieme rvtiste ton hgoymeno toy koytloymoysioy xristodoylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μια ακόμη φορά ο Νούσης δε σεβάστηκε την ιερότητα των ημερών και δυναμίτισε το κλίμα. Μεγάλη ευθύνη έχει και ο εχθρός του Σωτηρόπουλου Ανδριόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ανησυχεις φιλε.
    Δεν δυναμιτισε κανενας και τιποτα.
    Τι εχουν οι μερες;
    Οταν αγωνιζεσαι για το δικαιο και την αληθεια και για τον αδικουμενο ειναι σαν να κανεις το ανωτερο και αγιοτερο, οποτε αγιαζεις τις μερες.
    Μην το λετε ετσι γιατι ειναι σαν να κανουμε κατι το εφαμαρτο.

    Τις μερες τις θελουμε για να ασχολουμεθα ιδιαιτερα με τα μεγαλα γεγονοτα τους και οχι για αλλον λογο.


    Και την Μεγαλη Παρασκευη θα μπορουσαμε να γραφουμε για τον αδικουμενο αδελφο μας ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ του Χριστου Νικολαο Σωτηροπουλο και εναντιον των χυδαιων υβριστων και συκοφαντων του Νουση και Ανδριοπουλο που το μονο που κανουν ειναι να κολακευουν τον δυνατο και πανισχυρο Βαρθολομαιο τον Αρχιαιρεσιαρχη του Φαναριου.
    Δεν εξερχεται φως απο το Φαναρι αλλα ΣΚΟΤΟΣ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΗΤΟΝ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗ΅ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξερεις γιατι φοβαμαι τον Διαβολο;
    Γιατι δεν τον φοβασαι εσυ, γι αυτο και εσυ εισαι αναμαρτητος αφου εφυγε απο σενα και ηρθε σε μενα.
    Καταλαβες γιατι τον φοβαμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί να θέλουν οι πιστοί Χριστιανοί ντε καλά και σώνει να στηθεί Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μιας και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μιά συγκαλυμένη μορφή ειδωλολατρείας; (κατά τον π. Θ. Ζήση).
    Σχετικά αναφέρει ότι είναι ξενόφερτο, δυτικής, φράγκικης και συγκεκριμένα προτεσταντικής, λουθηροκαλβινικής προελεύσεως και ότι η κυριαρχική θρησκευτική παρουσία του στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έχει καταστεί επίκίνδυνη, γιατί η γέννηση του Χριστού έχει σχεδόν εξοβελισθεί και το κέντρο της εορτής έχει ξεχαστεί. Έχει καταντήσει δεντρολατρεία, μια συγκαλυμένη μορφή ειδωλολατρείας, σαν αυτή των Δρυϊδών. Εξ άλλου, ο Χριστός δεν γεννήθηκε σε κάποιο δέντρο, αλλά σε μια ταπεινή φάτνη. Βέβαια βάζουμε και μια φάτνη κάτω από το δέντρο, όπου ο Ιωσήφ είναι στα κεντρικά πρόσωπα, μαζί με την Παναγία και το Χριστό, κάτι απαράδεκτο για την Ορθοδοξία.
    Έτσι, το ξενόφερτο αυτό έθιμο πρέπει να αποβληθεί και στη θέση του να μπει κάτι άλλο, ξεκάρφωτο, που να μη συνδέεται με το σημερινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
    Επομένως, καλά κάνουν οι Παπικοί και Προτεστάντες και το αντικαθιστούν με καρικατούρες και καλά κάνει και ο Καμίνης (που αγνοεί βέβαια όλα αυτά) και το αντικαθιστά με σκαλωσιές. Αν ήταν Χριστιανός, ίσως να έβαζε ένα τεράστιο αστέρι ή τουλάχιστον ένα καράβι (της "νοητής νηός") που είναι η Εκκλησία και τίποτε άλλο.
    Εμάς, γιατί μας έπιασε η πρεμούρα, ντε καλά και σώνει, να θέλουμε να βάλουμε ειδωλολατρικά σύμβολα του Παπισμού στον Ορθόδοξο χώρο μας; Μήπως μας τυφλώνει το μίσος για πρόσωπα και πράγματα και ενεργούμε έτσι;

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ26 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:19 μ.μ.

    Oδυσσέα,
    ειρηνεύετε εν εαυτοίς και πάσι.

    ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου