Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Aλλη μια δαιμονισμενη, 

δεν θελει να ακουει 

τα ονοματα των αγιων.

Προ ημερων κατηγγειλα μια δημοσιοκαφρο, ενα παληοθηλυκο να μην αρεσκεται να ακουει τα ονοματα των αγιων μαλιστα να τα ειρωνευεται αλλα το φοβεροτερο δεν ηθελε να λεη το "Χριστος Ανεστη".
Και ενω την σταματησαν την πρωϊνη της εκπομπη γιατι κακολογησε τον κ. Δενδια, τωρα την επανεφεραν να συνεχιζη να εκτιναση τις ..αλογομυγες της..
Ειναι αυτη που δεν μιλαει με το στομα της αλλα με την μυτη της.
Τωρα εμφανισθηκε νεο νουμερο. 
Η αλανισα Φωτεινη Πιπιλη.
Η γνωστη, πασιγνωστη αλανισα...
Δητε τι ζητησε...
pipiliΌχι ονόματα αγίων και εκκλησιών στις στάσεις των τρόλεϊ, του τραμ και του Μετρό, ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και εξήγησε γιατί: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Αγιο Δημήτριο» αναφέρει ο Βηματοδότης.
«Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" και το "Μαρία Κάλας"», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.

6 σχόλια:

  1. Γενικά έχουμε γεμίσει με δημοσιοκάφρους και παληοθήλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν Μέγας Αντώνιος και Μέγας Δημήτριος και αυτοί ήταν στρατηλάτες ή αρχαίοι βασιλιάδες, τότε δεν θα την πείραζε και δεν θα μπερδευοταν! Την πειράζει το επίθετο άγιος και οτι παραπέμπει σε άγιο!
    Και δεν ντρέπεται να συμφωνει σε αυτή την χειριστη βλακεία ο υπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΛΕΧΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;


    ΤΟΣΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ;;; ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ;;;;;; ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μην αλλάξουν και τα ονόματα χιλιάδες χωριών ανά την Ελλάδα που φέρουν τα ονόματα αγίων; Γιατί να μη αλλάξουν και τα ονόματα κάποιων Δήμων που φέρουν επίσης ονόματα αγίων;Γιατί να μη αλλάξουν και τα αντίστοιχα ονόματα οδών και λεωφόρων; Γιατί, γιατί, γιατι;;;; Γιατί δεν έχουμε τον Θεό μας! Γι' αυτό! Και μή χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται, ότι εκτός από φασίστες βουλευτές (μαύρους και κόκκινους), ο λαός άρχισε να εκλέγει και δαιμονισμένους βουλευτές!

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου