Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012


ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ 

ΟΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

 

H ληστοσυμμορια της Σερβιας, ....σηκωσε τον τοπο, για την αποφυλακισι του Γυφτοσκοπιανου Iωαννου Bρανισκοβσκυ, του συνενοχου τους σε ολες τις εγκληματικες πραξεις τους και στην απανθρωπη εξορια και στον σφαγιασμο του Μητροπολιτου Ρασκας και Πριζρενης Αρτεμιου.

 

ο Γυφτοσκοπιανος Βρανισκοβσκυ, με την ιδια τη θελησι του (εχει γινει δασκαλος σε αυτα απο την ημερα που ενταχθηκε στην ληστοσυμμορια) και ....εισηλθε αυτοβουλως στο Γυφτοσκοπιανο κρατος ....για να συλληφθη και στη συνεχεια να ...απελευθερωθει!!!  

Ομως τα πραγματα ελαβαν αλλην τροπην απο τους υπολογισμους του και οι Σκοπιανοι τον κρατουν ακομα στα κρατητηρια με ιδιαιτερη μεταχειρησι.

 

Ων επραξεν απολαμβανει ο γυφτοσκοπιανος Βρανισκοβσκυ.

Μαχαιραν ελαβε, με μαχαιρα αντιμετωπιζεται.

Ειναι νομος αυτο, ο νομος της δικαιοσυνης.

Διελυσε με την παρεα του μια τοπικη Εκκλησια με εναν αγιο Επισκοπο και εκατονταδες αγιους μοναχους, επειδη τους δημιουργουσαν προβληματα και πραγματα στον φιλοοικουμενισμο και στον φιλοπαπισμο τους. Και απο την ημερα εκεινη οργιασαν κυριολεκτικα στα Πανθρησκειακα τους ανοιγματα και στις ατελειωτες προκλητικοτατες και εξωφρενικοτατες λυσσαλεες κυριολεκτικα ...θεατρινιστικες παραστασεις τους.

 Εφθασαν και στο Παγκοσμιο συμβουλιο των "εκκλησιων" που αποτελει το Παναιρετικο Συνονθυλευμα των Αιρεσεων και το πιεσαν να εκφραση διαμαρτυρια για την αποφυλακισι του Γυφτοσκοπιανου Βρανισκοβσκυ.

Δεν μας εκπληττει το γεγονος.

Ομοιοι στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα.

Τους ελειψε τους Πανθρησκειαστας του ΠΣΕ η παρουσια του Βρανισκοβσκυ και η συμβολη του στο παναθλιο και Σατανικο εργο τους και γι αυτο και εβγαλαν ανακοινωσι συμπαραστασης.

Καλα θα κανουν οι Γυφτοσκοπιανοι κατηγοροι του να ενταξουν και να καταχωρησουν την ανακοινωσι του σατανικου ΠΣΕ στις μαρτυριες κατηγοριας του φακελλου του.

ιδου και το ανακοινωθεν του ΠΣΕ.


 Το Π.Σ.Ε ζητά την αποφυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος

arxiepiskopos-axridos-ioannisΓράφει η Romfea.gr
Την αποφυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος κ. Ιωάννη, ζητά το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.
Το Π.Σ.Ε. κάλεσε τις Αρχές των Σκοπίων να σταματήσουν την παράνομη προφυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Ιωάννη, καθώς και άλλων κληρικών της Αρχιεπισκοπής κα των οικογενειών τους.
Με επιστολή τους προς τις Αρχές, κάνουν έκκληση να τηρηθούν τα δικαιώματα της ελευθερίας της θρησκείας.
Να αναφερθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης, συνελήφθη στις 12 Δεκεμβρίου 2011 στα σύνορα των Σκοπίων και από εκεί οδηγήθηκε στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου