Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Aπό την μονή Γρηγορίου του Αγίου Ορους και την σκουδοεπιστημονική μελέτη μοναχού της προήλθαν όλα τα καινά δαιμόνια περί του 666και αναστατώθηκε ο ελλαδικός εκκλησιαστικός χώρος, και όχι μόνον. Πιστεύουμε βέβαια ότι η Προτεστάντισσα μαμάΡέλφ είναι η πρώτη διδάξασα.




ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ


ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


κ. ΚΟΣΜΑ



Σεβασμιώτατε


Αυτή είναι η τρίτη μας επιστολή-ενημέρωση, για την οποίαν δεν εκζητούμε βέβαια καμίαν απάντηση. Απλά, προσπαθούμε να σας προφυλάξουμε, μιας και είναι ακόμη καιρός και να σας ευαισθητοποιήσουμε, στο ότι παραπλανηθήκατε πάνω στο θέμα της ύπαρξης του 666 στο b-c και σπεύσατε με τη σειρά σας να παραπλανήσετε τον πιστό λαό της επαρχίας σας, αλλά και να επηρεάσετε και το καθόλου πλήρωμα της Εκκλησίας μας, σπεύδοντας να καταθέσετε επιστολή στη ΔΙΣ στην οποίαν αναφέρετε, ότι επιστήμονες της πληροφορικής (χωρίς να τους κατονομάσετε), πιστοποιούν τα παραπάνω ψευδή στοιχεία, σε σχετική μελέτη της Ι.Μ. Οσίου Γρηγορίου αγίου Όρους, και τούτο χωρίς να κρατήσετε κάποιες στοιχειώδεις επιφυλάξεις, σπεύδοντας μάλιστα να προκαταβάλετε την απόφαση της ΔΙΣ περί του θέματος.



Εμείς, επί σειράν ετών, αγωνιζόμεθα να αποδείξουμε, ότι τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής είναι ψευδή και παραπλανητικά και προς τούτο απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο φορέα κατασκευής και λειτουργίας των γραμμωτών κωδικών (κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ούτε η ΔΙΣ), αλλά ούτε και εσείς προσωπικά, στη διερεύνηση της αλήθειας. Έτσι, απευθύναμε, για πρώτη φορά ερωτήματα προς τον ίδιο τον κατασκευαστή του B-C: GLOBAL STANDARD 1 HELLAS (GS1 ΕΛΛΑΣ), ώστε με το κύρος που διαθέτει, να κρίνει την πολυδιαφημιζόμενη επί χρόνια Γρηγοριανή μελέτη.



Η ανωτέρω κατασκευάστρια εταιρία του b-c απεφάνθη, μετά από αλλεπάλληλες αναλυτικές δημοσιεύσεις της, τόσο για την κωδικοποίηση, όσο και για την αποκωδικοποίηση του b-c, ότι η Γρηγοριανή μελέτη:



1/ χρησιμοποιεί αυθαίρετο αλγόριθμο (δηλ. μαθηματική εξίσωση), με τον οποίον δεν μπορεί να γίνει αποκωδικοποίηση.

2/ έχει «εφεύρει» ανύπαρκτους αλγόριθμους με «συμβολικές» ερμηνείες (περί 666).


3/ χρησιμοποιεί, λανθασμένα, descreete (διακριτή) συμβολογία, αντί για continiοus (συνεχή) συμβολογία.


4/ Η πύκνωση ή η αραίωση των κενών διαστημάτων είναι ακατανόητη.


5/ χρησιμοποιεί τρόπο αποκωδικοποίησης, που απορρίπτεται.


6/ Οι β. χαρακτήρες αρχής, μέσης, τέλους δεν αποκωδικοποιούνται σαν χαρακτήρες αριθμών, όπως κακώς αναφέρεται.


7/ Οι δημοσιευόμενες ιστοσελίδες της μελέτης είναι ανύπαρκτες.


8/ Από τεχνική πλευρά δεν υπάρχει θέμα 666 ή άλλου κρυφού αριθμού στο b-c.


9/ Τα θέματα πίστης δεν έχουν ανάγκη τεχνικής επιβεβαίωσης ή επαλήθευσης και δεν μπορούν να υπόκεινται σε διαδικασίες τεχνικής επιβεβαίωσης ή απόρριψης.


Έτσι, ο κατασκευαστής, (με την υπογραφή του Διευθυντή Μηχανογράφησης κ. Νικέλλη Ευστρ.) αποφαίνεται, ότι η Γρηγοριανή μελέτη:


1/ Στηρίζεται σε αυθαίρετες παρατηρήσεις,


2/ Είναι εφεύρημα των συντακτών,


3/ Χρησιμοποιεί ατυχή παραδείγματα,


4/ Χρησιμοποιεί ψευδή στοιχεία,


5/ Χρησιμοποιεί λανθασμένες απεικονίσεις,


6/ Η Συμβολογία της βρίσκεται στη φαντασία των συντακτών,


7/ Χρησιμοποιεί απαράδεκτη ορολογία,


8/ Χρησιμοποιεί λανθασμένες μεταφράσεις,


9/ Χρησιμοποιεί ένα νέο άγνωστο όμως τρόπο αποκωδικοποίησης,


10/ Η αποκωδικοποίηση έχει υποστεί κακοποίηση,


11/ Χρησιμοποιεί γελοίους ισχυρισμούς,


12/ Χρησιμοποιεί μαγικές εικόνες ενός φανταστικού b-c, που δουλεύει επειδή το θέλουν οι συντάκτες της,


13/ Είναι υπόδειγμα σκουπιδοεπιστήμης


Τελικό συμπέρασμα είναι, ότι ο κατασκευαστής απορρίπτει, τόσο την οπτική συσχέτιση και ομοιότητα των χαρακτήρων των αριθμών, με τους β. χαρακτήρες, όσο και τη μέθοδο αποκωδικοποίησης, που χρησιμοποιεί η Γρηγοριανή μελέτη, ως ακατανόητα πράγματα και την χαρακτηρίζει, ως καλή μόνο για τον σκουπιδοτενεκέ!


Βλέπετε, ότι η άκριτη σπουδή μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον εξευτελισμό, τον οποίον κάποιος μπορεί να αποφύγει, αν ακολουθήσει τις σοφές συμβουλές, που δίνουν, αφ’ ενός μεν ο Μάρκος Αυρήλιος: «Ζητώ την αλήθειαν, υφ’ ης ουδείς πώποτε εβλάβη, βλάπτεται δε ο επιμένων επί της αυτού απάτης και αγνοίας», αφ’ ετέρου δε ο απ. Παύλος: «Πάντα δε δοκιμάζετε, το καλόν κατέχετε» (Θεσ. Α΄ 5. 21), εμείς δε επί πλέον, θα παραφράζαμε μια γνωστή ρήση: «Θέλει αρετή και τόλμη ο ελεύθερος λόγος».

Με τον προσήκοντα σεβασμό



Ι. ΚΑΡΔΑΣΗΣ

Συνημμένα:

Πλανών αποκαλύψεις

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει 666. Πλανώνται και πλανούν.

    Υπάρχουν οι "ου με πείσεις καν με πείσεις".

    Υπάρχουν όμως και ανενημέρωτοι, που δεν διαβάζουν apotixisi, κάποιες Μητροπόλεις, κληρικοί, του Παλαιού, Σύλλογοι, Μονές, πιστοί, διαδηλωτές. Η συσταθείσα επιτροπή της Ι.Σ. ενημερώνεται;

    Μήπως θα ήταν σκόπιμο, η apotixisi ή η Ιερά Παρακαταθήκη να εκτυπώσει τα κρίσιμα άρθρα με τα αποδεικτικά στοιχεία, να εκτυπώσει και άρθρα ιεροκηρύκων που ερμηνεύουν ότι πριν να έρθει ο αντίχριστος δεν υπάρχουν δυσώνυμα 666 και να τα αποστείλει στις μητροπόλεις, σε Μονές, σε Συλλόγους, στους του Παλαιού κ.λπ.;

    Προϋπόθεση, όσοι αναγνώστες ενημερωθήκαμε και αποτρομοποιηθήκαμε, να στείλουμε ένα συμβολικό ποσό στην apotixisi για τα έξοδα εκτύπωσης και γραμματοσήμων, αν αναλάβει τέτοια πρωτοβουλία.

    Ή, εναλλακτικά, για μείωση του κόστους, να σταλούν τα άρθρα με e-mail

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΑΥΘΕΝΤΙΑ
    ΣΤΙΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΝΑΤΕ.
    ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΟΛΗ Κ. ΟΔΥΣΣΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου