Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Η ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το  κειμενο της  αποβολης των προδοτων μοναχων απο το μοναχολογιο της Μονης αγ. Παρασκευης Μηλοχωριου μας ενθουσιασε κυριολεκτικα και σας συγχαιρουμε θερμοτατα.
Εγκαυχωμενοι δωσατε την ορθοδοξη μαρτυρια σας και για τον πρωτοπορο στον Γιγαντιο Αντιοικουμενιστικο Αγωνα των τελευταιων χρονων ιερομοναχο πατερα Ευθυμιο Τρικαμηνα που ο πατηρ Θεοδωρος Ζησης δημοσια και απο του βηματος χαρακτηρισε ηρωικο κληρικο διοτι μονος του σηκωσε επι ετη πολλα στην πλατη του τον Αντιοικουμενιστικο Αγωνα, ενω αυτοι οι ψευτοορθοδοξοι αρχιμανδριτες γυρολογοι των πολεων τον αμφισβητησαν και τον χαρακτηρισαν καθηρημενο, επειδη τολμησε και ειπε καταμουτρα μεσα στο γραφειο του τον τοτε και νυν ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ Λαρισης Ιγνατιο Λαππα οτι δεν τον μνημονευει διοτι ειναι ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ, επεβη βια του θρονου ζωντος του Θεολογου και ενθρονιστηκε κεκλεισμενων των θυρων (ημουνα παρον και εισηλθα στον ναο με σμπρωξιματα και εκλεισαν οι πορτες)  με τα ΜΑΤ, τα ροπαλα και δια της βιας της πολιτικης εξουσιας.
Ουδεις χριστιανος ειναι δυνατον να λησμονησει οτι ο τοτε υπουργος δημοσιας ταξεως που εστειλε τα ροπαλοφορα ΜΑΤ και εχυσαν αιμα χριστιανικο ηταν ο γνωστος εμφανιζομενος σαν χριστιανος που ηδη εν μερει πληρωσε το χριστιανικο αιμα που χυθηκε στην Λαρισα για να εγκαταστηση τον ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ.
Αυτον τον κληρικο διαμαντι χαρακτηρισαν οι εν λογω ασχετοι απο θεολογια και εκκλησιαστικη ιστορια, αμοναχοι μοναχοι της Πτολεμαϊδος, ισως και αλλοι κακοδοξοι σαν αυτους, ως καθηρημενο. 
Ενω οι αμοναχοι μοναχοι των πολεων, των τηλεορασεων και των κομπιουτερς, σαν κομψευομενες δεσποινιδες γυροφερνουν στις πολεις και στα σπιτια, ενω θαπρεπε να μοναζουν στα μοναστηρια τους και μονον εκτακτα να σπευδουν σε ναους των πολεων για καποια τους διακονια.
Γι αυτο και τα θεματα της Πιστεως δεν τους απασχολουν και δεν τους ενδιαφερουν, αφου ξεχασαν την κυρια αποστολη τους που ειναι πρωτα πρωτα η διαφυλαξι και η υπερασπισι της Ορθοδοξοιυ Πιστεως, την οποια ασυγχωρητα αγνοουν, περιφρονουν και απαρνουνται.
ιστολογιο ΟΜΟΛΟΓΙΑ 

1 σχόλιο:

  1. Εδώ στα σχόλια υπάρχει μεγάλος διάλογος για το ζήτημα της Μητρόπολης της Φλώρινας.
    https://aktines.blogspot.com/2017/08/b-k_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου