Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Οι ιερομοναχοι στα μοναστηρια κ. Θεοκλητε. Δεν εχουν καμμια δουλεια μεσα στον κοσμο αλλα οφειλουν να κατερχονται για ειδικες αποστολες και μονον. Αλλα ελεγες χθες, αλλα λες σημερα. Αναλογα με τα κεφια σου. Λιγη ντροπη δεν βλαπτει, δεσποτα της Αποκαντιωτικοποιησης!!!!!μαζι με τον Μπαρδακα.

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ & ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ) ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ 2005 & ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ. Ο ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟΣ.

Ωστε εσυ εδιωξες τον εκλεκτο αυτον κληρικο τον αρχιμανδριτη Μελετιο Βαδραχανη γιατι δεν πηγε στην υποδοχη του Αρχιαιρεσιαρχου  Βαρθολομαιου; Νανοι, θα μεινετε νανοι στην ιστορια, που τολμησατε να κανετε Αποκαντιωτικοποιησι!!!!

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, ανθρωπακια, θα μεινη το οροσημο της Ιστοριας. Εσεις θα χαθητε για παντα στο χαος....σαν τα σκουληκια....

ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΤΟ 2005, ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

_______________________
_____________________
Τοὺς κανόνες τῆς Ἐκκλησίας και τοὺς νόμους τῆς πολιτειας τοὺς χρησιμοποιεῖ ὁ δεσπότης Θεόκλητος ὅπου και ὅπως τὸν βολεύει.
Στὶς πρόσφατες διώξεις τῶν ἱερομονάχων, ἐπικαλεῖται νόμους, ἀλλὰ λέει τὰ ἀντίθετα ἀπὸ ἐκείνα ποὺ ἔλεγε στὸ π. Μελέτιο.
Καλεῖ τὸν π. Ιγνάτιο και τον π. Παϊσιο να ἀφήσουν τὸ Μοναστήρι και νὰ πᾶνε στὶς ἐνορίες τους, για νὰ τὸν μνημονεύουν!
Στὴν Ἅγία Σκέπη το 2005, ἔλεγε ὅτι οἱ ἱερομόναχοι εἶναι γιὰ τὰ μοναστήρια και ὄχι για τοὺς ναούς τῶν πόλεων καὶ ὅτι προσωρινὰ και παράνομα ὁ σεβάσμιος ἀγωνιστὴς ἱεράρχης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης ἔβαλε τον π. Μελέτιο προϊστάμενο τοῦ ναοῦ τῆς Ἁγίας Σκέπης και τὸν κατεῖχε 10 χρόνια!!!
Ἡ δυναμική διαμαρτυρία τῶν πιστῶν τῆς Ἁγίας Σκέπης, γιὰ τὴν ὑπεράσπιση τοῦ ἀρχιμανδρίτη π. Μελετίου Βαδραχάνη, προϊσταμένου τοῦ ναοῦ, ἔγινε αἰτία νὰ φοβηθῆ ὁ δεσπότης καὶ νὰ μὴ προχωρήση στὸν διωγμό τῶν ὑπολοίπων ἱερομονάχων ποὺ δὲν ηθέλαν να πάη ο πατριάρχης στη Φλώρινα.
Τόσο μεγαλη ἦταν ἡ ἔνταση τῶν διαμαρτυριῶν, ποὺ ὁ δεσπότης έχασε τὴν ψυχραιμία του και άπειλοῦσε μὲ τὸν εἰσαγγελέα τους πιστούς που διαμαρτύρονται.
Σαν να ακουμε τον αθυροστομο Σεραφειμ Τικα που μαζι με τις αγριοφωναρες του εξεπεμπε και το γ...το κερατο σας.  Ακοῦστέ τον, στο βίντεο.
(Για την ἰστορία δημοσιεύουμε τὴν πρώτη αὐτὴ δυναμική διαμαρτυρία τῶν πιστῶν τῆς Πτολεμαϊδας, γιὰ νὰ τὴν συγκρίνουν μὲ τὴν πρόσφατη τοῦ 2017 και νὰ καταλάβουν οἱ ἐχθροὶ τῆς πίστεως ὅτι ὁ πιστός λαός της μητροπόλεως Φλωρίνης δὲν ἀστειεύεται καὶ δὲν ἀκολουθεῖ τὸν δεσπότη Θεόκλητο στὸν βούρκο τοῦ Οἰκουμενισμοῦ και τῆς Πανθρησκείας.
Τὰ Ὀρθόδοξα κάστρα ποὺ ὑψωσε ὁ Μητροπολίτης Αὐγουστινος στὴν Φλώρινα δὲν παραδίδονται κ. Βαρθολομαῖε και ἂς ἔχεις ὅλους τοὺς δεσποτάδες δούλους σου και τσανακια σου!
Ὁ π. Θεόκλητος με τὴν συμπεριφορά του ἀπέδειξε ὅτι δὲν ἦταν ποτέ τοῦ πατρός Αὐγουστίνου και δὲν ἦταν ἐπιλογή του Γέροντος για νὰ γίνη δεσπότης. Μόνος του το θέλησε και κάποιοι ποὺ τοὺς βολευε τον βοήθησαν. Αὐτὸ μποροῦν νὰ τὸ ἐπιβεβαιώσουν δύο κάτοικοι τῆς Πτολεμαϊδας:
Ο Γεώργιος Ασανάκης, ο Σωκράτης Βασιλειάδης και ἕνας ἱερέας, κάτοικοι Πτολεμαϊδος και οι τρείς, πήγαν στη Φλώρινα, στο σπίτι που έμενε ο Γέροντας, μετά την παραίτησίν του, για να πάρουν την ευχή του. Ήταν η ημέρα που εξελέγη ο π. Θεόκλητος Μητροπολίτης Φλωρίνης.
Ο Σωκράτης Βασιλειάδης λέει στον π. Αυγουστίνο: Γέροντα, να χαιρόμαστε τον καινούργιο μας δεσπότη.
Και ο π. Αυγουστίνος· Σούφρωσε τα χείλη του, κίνησε απαισιόδοξα το δεξί του χέρι, και έβγαλε έναν αναστεναγμό λέγοντας κάτι για το Μοναστήρι του Αγίου Αυγουστίνου.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΕΞΩ ! ΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ! (ΠΑΤΗΡ-ΦΩΤΙΟΣ ΤΖΟΥΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπα ΦΩΤΗ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ!!!!Χαιρομαστε παντα να σας διαβαζουμε!!!!Καλη δυναμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμμία σχέση ο μητροπολίτης Θεόκλητο με τον Σεραφείμ! Τί άλλο θα ακούσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου