Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

TA 300 Σαμαρια των Προσκυνημενων Προβατινων, που φτωχυναν τον λαο μας και καθημερινα τον ταπεινωνουν για τη ...μια φασολαδα, ενω οι ιδιοι εχουν καταγεματες τις τσεπες τους απο τα απειραχτα χιλιαδες αφορολογητα ευρω που χωρις ντροπη λαμβανουν, πρεπει να λογοδοτησουν σε Κακουργοδικειο. Ομως θαρθη η ωρα τους. Δειτε πως καταντησαν τον υπερηφανο ελληνικο λαο. Χθεσινη εικονα στην Τουμπα Θεσσαλονικης.

TA 300 Σαμαρια των Προσκυνημενων Προβατινων, που φτωχυναν τον λαο μας και καθημερινα τον ταπεινωνουν για τη ...μια φασολαδα, ενω οι ιδιοι εχουν καταγεματες τις τσεπες τους απο τα απειραχτα χιλιαδες αφορολογητα ευρω που χωρις ντροπη λαμβανουν, πρεπει να λογοδοτησουν σε Κακουργοδικειο. 

Ομως θαρθη η ωρα τους. 

Δειτε πως καταντησαν τον υπερηφανο ελληνικο λαο. Χθεσινη εικονα στην Τουμπα Θεσσαλονικης.

--------------------------------------

Χαμός για ένα πιάτο φασολάδα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης



Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς στήθηκαν στις ουρές για να παραλάβουν έναν δίσκο με φασολάδα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.
Το Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας γέμισε από κόσμο που θέλησε να γιορτάσει τα Κούλουμα.
Η μαζική προσέλευση του κόσμου, ωστόσο, δημιούργησε δυσάρεστες καταστάσεις με ηλικιωμένους δημότες να αλληλοσπρώχνονται για μια θέση στην ουρά.
Κατά τα λοιπά, ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε μεριμνήσει προκειμένου οι δημότες να απολαύσουν χορό και τραγούδι από μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της περιοχής.
Πηγή: Thestival.gr

ΓΕΛΟΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΧΟΡΕΥΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου