Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ:Αγαπητε Νικο Χειλαδακη, μην περιμενεις να κανουν τιποτα οι Ιεραρχες. Η νοοτροπια τους και η τακτικη τους θαναι παντοτε η ιδια. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Και ιδιαιτερα σημερα που εξελιπε το ηθος και το υφος της Ορθοδοξιας, εις αυτους. Το ζητημα πλεον ειναι τι θα κανουμε ολοι εμεις, ο Λαος του Θεου, η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ της Εκκλησιας. Ενας ειναι ο δρομος και αυτον, εσυ τουλαχιστον, που εισαι πιστος και ευφυης, τον ξερεις. Η Αγια Γραφη, οι Ιεροι Κανονες και οι Αγιοι Πατερες, μας το βροντοφωναζουν στα καταλειφθεντα αγιογραφικα και αγιοερμηνευτικα κειμενα και συγγραμματα. Καν αγγελος εξ Ουρανου...ΑΝΑΘΕΜΑ. Ου γαρ Επισκόπων, αλλά ψευδεπισκόπων και ψευδοδιδασκάλων κατέγνωσαν..ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ.

ALEA JACTA EST

iera-synodos-2015

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Alea jacta est! Ας μην προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας.
H ελληνική ιεραρχία με τις τελευταίες έκτακτες συνόδους της αποφάσισε τελικά να συμπλεύσει με την αίρεση του Οικουμενισμού και το πιο θλιβερό, με ακατανόητες ευφυολογίες να ρίχνει στάχτη στα μάτια και να προσπαθεί να αιτιολογήσει τα αναιτιολόγητα.
Το δηλητήριο του Οικουμενισμού έχει πλέον κυκλοφορήσει στους ιεράρχες και η ασθένεια έχει απλωθεί σε όλο το σώμα.  Η παγκοσμιοποίηση επελάυνει ακάθεκτη.

loading...
Το ερώτημα που τώρα τίθεται αμείλικτο είναι το τι θα πράξουν οι χιλιάδες ιερείς της ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας. Θα σκύψουν το κεφάλι στην αίρεση, ή θα αντισταθούν όπως έκαναν οι αληθινοί Ποιμένες σε όλη την ιστορία της Ανατολικής Ορθοδοξίας ?
Τα πολλά λόγια είναι περιττά και η δραματοποίηση δεν ωφελεί.
Ο καθείς ας πράξει σύμφωνα με την συνείδηση του. Ή με τους αιρετικούς, ή με την Μια, Αγία Αληθινή και Αποστολική Εκκλησία του Ιησού Χριστού.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου