Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ο Παραλογισμος συναγωνιζομενος την φιλοσοφικη ηλιθιοτητα.

Ο Παραλογισμος συναγωνιζομενος
την φιλοσοφικη ηλιθιοτητα.

            Δεστε τον με αλυσιδες....

Οποιος ξερει την απλη Ελληνικη γλωσσα μπορει να μας ερμηνευση τους παρακατω ...γριφους; Μπορει να μας εξηγησει τι θελει να πη ο ....κυνοφιλοσοφος σκιτσογρφος του; Τι εννοει με ολα τα παρακατω; Μηπως με ολο το κειμενο θελησε να ξαναεπαναλαβη την υβρι του και τον εμπαιγμο του εναντιον του Μεγαλου Πατρος και Διδασκαλου της Εκκλησιας μας του Αγιου Θεοδωρου του Στουδιτου για να τον αποκαλεση απλα "Θεοδωρο Στουδιτη", αλλα οχι αγιο, αφου εδω και εκει ο ΑΓΙΟΜΑΧΟΣ αυτος Κυνοφιλοσοφος της καρικατουρας προσπαθει να τον υποτιμηση και να τον εξοβελιση απο τους Μεγαλους Αγιους μας; Και προσπαθει να δημιουργηση την εντυπωσι οτι οι Αγιοι .....διαφωνουσαν!!!
Διαβαστε λοιπον τις αηδιαστικες γελοιοτητες του νεοθεου της Αλβιωνας για να ....ξερασετε!!!
 "Οι Στουδίτες ανακήρυξαν τήν εκκλησία ΘΕΟ καί ιδιαιτέρως ο Θεόδωρος Στουδίτης. Καί η μάχη τής κακοδοξίας αυτής δόθηκε από τόν Αγιο Συμεών τόν Νέο Θεολόγο, εναντίον τών Στουδιτών. Η νίκη τού Αγίου συνέπεσε καί μέ τήν δημιουργία τού Αγίου Ορους. Καί η μάχη χάθηκε ξανά μέ τούς Κολλυβάδες".
Τι διαβαζετε στο φρενοβλαβικο αυτο κειμενο; Το καταλαβατε; Ασφαλως και μαλλον τογραψε καποιος που βγηκε απο το φρενοκομειο!!! Ναι αυτος, κατα πασαν πιθανοτητα, μαλλον βεβαιοτητα, ειναι ο ΚΥΩΝ της Κιναιδοχωρας που εξυβριζει χυδαια τον ΑΓΙΟ, κατ' αυτον απλως "Θεοδωρο Στουδιτη", που ενας Αρχοντοαγιος Ιουστινος Ποποβιτς τον θαυμαζει και τον εκθειαζει. Αλλα ο Μεθυσμενος Αιρετικος που μας παριστανει τον διδασκαλο της Εκκλησιας συνεχιζει ακαθεκτος, ενω κατασκευασε ο ιδιος την Σατανικη ....Εθελοεκκλησια ΤΟΥ με αλλους τρεις ταλαιπωρους οπαδους του (τον Σταυρο, τον Βασιλη και τον Πετρο), που συρονται σαν κουρελουδες της ντροπης απο τις αμπελοφιλοσοφιες της ελεεινης και φρενοβλαβικης ψυχοπαθολογιας του. Θαυμαστε λοιπον τις γελοιες παρακατω (συγγνωμη για την εκφρασι) κουραδοφιλοσοφιες του. Και οσοι δεν τις κατανοειτε θα σας πουμε την διευθυνσι της Πυθιας για να σας τις ...διαλευκανη....για να ωφεληθητε ...απο την κυρια Μαρια Λουϊζα!!!!

ΣΧΟΛΙΟ: ΖΗΖΙΟΥΛΑΣ: ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΣΕ ΡΩΜΑΝΙΔΗ. Εχουμε αποδεχθεί σιωπηλώς εδώ καί καιρό τήν εκκλησία σάν ΘΕΟ. Καί εισπράττουμε πλέον τούς τόκους. Ο Ζηζιούλας μέ θράσσος, καλυμμένος από τήν άγνοιά μας ομολογεί σάν πάπας. Ο ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. Τό κακό όμως είναι ότι ο Ησυχασμός είναι η οδός τής Σωτηρίας καί οι συνέπειες αυτής τής κακοδοξίας είναι τραγικές γιά τόν χριστιανό. Ο ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΟΣ. ΣΧΟΛΙΟ: ΖΗΖΙΟΥΛΑΣ: ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΣΕ ΡΩΜΑΝΙΔΗ. Εχουμε αποδεχθεί σιωπηλώς εδώ καί καιρό τήν εκκλησία σάν ΘΕΟ. Καί εισπράττουμε πλέον τούς τόκους. Ο Ζηζιούλας μέ θράσσος, καλυμμένος από τήν άγνοιά μας ομολογεί σάν πάπας. Ο ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. Τό κακό όμως είναι ότι ο Ησυχασμός είναι η οδός τής Σωτηρίας καί οι συνέπειες αυτής τής κακοδοξίας είναι τραγικές γιά τόν χριστιανό. Ο ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΟΣ. Οι Στουδίτες ανακήρυξαν τήν εκκλησία ΘΕΟ καί ιδιαιτέρως ο Θεόδωρος Στουδίτης. Καί η μάχη τής κακοδοξίας αυτής δόθηκε από τόν Αγιο Συμεών τόν Νέο Θεολόγο, εναντίον τών Στουδιτών. Η νίκη τού Αγίου συνέπεσε καί μέ τήν δημιουργία τού Αγίου Ορους. Καί η μάχη χάθηκε ξανά μέ τούς Κολλυβάδες. Από τότε η Εκκλησία είναι η επί γής Θεός, μιά εκκλησία έτοιμη νά δεχθεί σάν κεφαλή της τόν πάπα. Αυτή η εκκλησία τού χρυσού Μόσχου είναι ο κληρικαλισμός πού διοικείται από τούς χρυσοελεφάντινους επισκόπους. Καί τί λέει ο Ησυχασμός πού είναι άξιο εξοστρακισμού; Αν δέν γνωρίσεις τόν Κύριο, τήν δόξα Του καί τό Φώς Του από εδώ καί δέν τό λατρεύσεις από εδώ , δέν δύνασαι πλέον νά τό κάνεις ούτε εκεί. Αν δέν μετανοήσεις εδώ δέν τό μπορείς ούτε εκεί. Μάς έμεινε μιά θολή πίστη στόν Χριστό αλλά χάσαμε τήν πίστη μας στόν Χριστό Σωτήρα, στών αοράτων τήν υπόσταση.  
Από τότε η Εκκλησία είναι η επί γής Θεός, μιά εκκλησία έτοιμη νά δεχθεί σάν κεφαλή της τόν πάπα. Αυτή η εκκλησία τού χρυσού Μόσχου είναι ο κληρικαλισμός πού διοικείται από τούς χρυσοελεφάντινους επισκόπους. Καί τί λέει ο Ησυχασμός πού είναι άξιο εξοστρακισμού; Αν δέν γνωρίσεις τόν Κύριο, τήν δόξα Του καί τό Φώς Του από εδώ καί δέν τό λατρεύσεις από εδώ , δέν δύνασαι πλέον νά τό κάνεις ούτε εκεί. Αν δέν μετανοήσεις εδώ δέν τό μπορείς ούτε εκεί. Μάς έμεινε μιά θολή πίστη στόν Χριστό αλλά χάσαμε τήν πίστη μας στόν Χριστό Σωτήρα, στών αοράτων τήν υπόσταση.
  Aμεθυστος.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο άνθρωπος είναι για το φρενοβλαβείο, ούτε να καταλάβω τι γράφει δεν μπορώ. Καλά πως μπλέκει τον Άγιο Θεώδορο τον Στουδίτη με τον Άγιο Συμεών τον Νέο Θεολόγο και τους βγάζει και εχθρούς; Βλαμμένος είναι; Που βρίσκονται οι πηγές τους; Δεν πάει καλά πάω πάσο το άτομο είναι ηλίθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου