Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η «ΣΥΡΙΑ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ISIS ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

O Sayed Ammar Nakshawani, ένας από τους πιο σημαντικούς ισλαμιστές θεολόγους γνωστός στον κόσμο του Ισλάμ, αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του ISIS, (Daesh) και το πόσο το ISIS έχει διεισδύσει μσα στην Ευρωπη.
Αρχίζοντας τις αποκαλύψεις του μας λέει πως εδώ και λίγο καιρό η Σαουδική Αραβία έχει ορίσει έναν καινούργιο υπουργό υπεύθυνο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο νέος αυτός υπουργός ονομάζεται Faisal bin Hassan Trad. Το εντυπωσιακό είναι πως ο υπουργός αυτός της Σαουδικής Αραβίας είναι και υπεύθυνος της ειδικής πενταμελούς ομάδας τον Ηνωμένων Εθνών που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το σκάνδαλο που δημιουργείται είναι πώς ένας φανατικός ισλαμιστής, όπως ο Faisal Bin Hassan Trad, κατέχει αυτήν την θέση και μπορεί και διορίζει σε θέσεις κλειδιά στον ΟΗΕ δικούς του ανθρώπους.
Η χώρα που εκπροσωπεί αυτός ο κύριος καταπατά κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών επιβάλλοντας δια της βίας ορισμένη ενδυμασία και ένα ορισμένο υποτιμητικό τρόπο ζωής. Για την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην χώρα του Φαισάλ, η Διεθνής Αμνηστία έχει δημοσιεύσει πρόσφατα μια έκθεση όπου καταγγέλλονταν ότι στη Σαουδική Αραβία κάθε 2 ημέρες γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες δημόσιες εκτελέσεις παραβατών του ισλαμικού νόμου, Σαρία. Συγκεκριμένα την περασμένη χρονιά εκτελέστηκαν 175 άτομα.

 
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχει καμία διαφορά με την ισλαμική καταπίεση που εφαρμόζεται από τους Τζιχαντιστές, με αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Σαουδική Αραβία. Στην πραγματικότητα η κατάσταση που δημιουργήθηκε με τους Τζιχαντιστές που στηρίχτηκε και στηρίζεται από ορισμένα δυτικά κράτη, την Τουρκία και τα πλούσια εμιράτα του Περσικού κόλπου, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει με εκείνη της Σαουδικής Αραβίας. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Sayed Ammar Nakshawani, στην πραγματικότητα το ISIS και η Σαουδική Αραβία είναι το ίδιο πράγμα.
«Λένε ότι η Σαουδική Αραβία έχει πρόβλημα με το ISIS, αλλά στην ουσία ποιο είναι αυτό το πρόβλημα ; Και στο ISIS γίνονται εκτελέσεις βάσει της Σαρία, και στην Σαουδική Αραβία γίνεται το ίδιο. Και στο ISIS κυνηγάνε τους Σιίτες και στην Σαουδική Αραβία το ίδιο, και στο ISIS κυνηγάνε τους Χριστιανούς και στην Σαουδική Αραβία απαγορεύεται ο χριστιανισμός. Όταν η Σαουδική Αραβία ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα με το ISIS, είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ψέμα στον κόσμο.
Η Σαουδική Αραβία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με το ISIS, το μόνο που φοβάται είναι να μην χάσει την πρωτοκαθεδρία και αυτό είναι απειλή για τους δικούς της αρχηγούς.. Οι ιδεολογίες του ISIS είναι οι ιδεολογίες των Σαουδαράβων. Η ιδεολογία τους είναι πρώτον να εξοντωθούν εντελώς οι Σιίτες και στη συνέχεια εξόντωση όλων των Χριστιανών συχνά με αποκεφαλισμό που γι’ αυτούς είναι κάτι το τελείως φυσιολογικό.
Όλα αυτά τα τώρα έρχονται και σε εσάς. Δεν υπάρχει σήμερα κράτος επάνω στην γη που να είναι μακριά από μια τρομοκρατική επίθεση του ISIS και της συνοδείας τους. Όπου και να βρίσκεστε, ακόμα και στο Λονδίνο, στή Νέα Υόρκη, παντού βρίσκονται άνθρωποι του ISIS γιατί φρόντισαν τις ιδεολογίες τους να τις διαδώσουν καλά στις υπόγειες στοές τον τζαμιών όπου κάνουν πλύση εγκεφάλου σε όλη την προσηλυτισμένη νεολαία.
Όταν αυτή η νεολαία διδάσκεται ότι θα είσαι ευλογημένος, ότι θα σωθείς αν εφαρμόζεις αυτούς τους νόμους που διδάσκει το ISIS, τότε να ξέρετε πως έχετε γεμίσει στην Ευρώπη σε κάθε γωνιά της με ανθρώπους νέους που είναι διατιθέμενοι ανά πάσα στιγμή να χτυπήσουν για να βρεθούν στο παράδεισο. Οι χώρες σας έχουν πλημυρίσει και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από μια τρομοκρατική επίθεση.
Το ISIS δεν πεθαίνει και δεν θα εξαφανιστεί εύκολα. Έχει διεισδύσει παντού, άλλωστε στην πραγματικότητα είναι δημιούργημα των ίδιων των Δυτικών μαζί με την Σαουδική Αραβία. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την σφαγή στην Συρία, στο Μπαχρέιν και αύριο το ίδιο θα γίνει και στην ίδια την Ευρώπη.»
Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις άραγε «κάποιοι» θα αφυπνιστούν έστω και την τελευταία στιγμή ;


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου