Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Και ερχονται μετα καποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ να μας μεμφθουν οτι αναιτια και ψευδως κατηγορουμε τον Αιρεσιαρχη Βαρθολομαιο που κατευθυνει ολα αυτα τα συνεδρια και θεαται κανενθουσιασμενος αυτες τις ανιερες και ασεβεις πραξεις των Οικουμενιστων αρχιερεων των διαφορων πατριαρχειων και ιδιαιτερα της Κωνσταντινουπολεως. Αλαλα τα χειλη των ΗΛΙΘΙΩΝ. ΕΚΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!!!

Ούτε τους ανθρώπους εντρέπονται, ούτε τον Θεόν φοβούνται! Τίποτα πιά δεν σταματά τους "ορθόδοξους" Οικουμενιστές!

Πηγή: "entoytwnika"

Buffalo 5
Buffalo 7
Buffalo 3
Buffalo 2
Σχεδόν 30 θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο βρίσκονται στο Μπάφαλο (Buffalo) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για την ετήσια συνάντηση της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής του Διεκκλησιαστικού Διαλόγου Ορθοδόξων και Αγγλικανών.
Η συνάντηση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, φιλοξενείται στους χώρους της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.
Ο Διάλογος άρχισε τις εργασίες του το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και συμπεριλαμβάνει εκπροσώπους από 14 Ορθόδοξες και 14 Αγγλικανικές εκκλησίες ή οργανισμούς από τον Καναδά, την Αγγλία, την Αυστραλία, την Κύπρο,
το Ζιμπάμπουε, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα, τη Σκωτία, την Ιρλανδία, τις Φιλιππίνες και τη Σρι Λάνκα.
Buffalo 10
Πρόεδρος της Διορθόδοξης Επιτροπής είναι εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Γουέαρ. Στην Διορθόδοξη Επιτροπή, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν, εκ μέρους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε και Αγκόλας Σεραφείμ, εκ μέρους του Πατριαρχείου Αντιοχείας ο Δρ π. Αλέξανδρος, εκ μέρους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων ο Καθηγητής π. Γεώργιος Δράγας, εκ μέρους του Πατριαρχείου Μόσχας ο Δρ π. Κύριλλος, εκ μέρους του Πατριαρχείου Σερβίας ο Δρ Bogdan Lubardic, εκ μέρους του Πατριαρχείου Ρουμανίας ο Μητροπολίτης Νήφων, εκ μέρους του Πατριαρχείου Γεωργίας ο Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος Δρ π. Γεώργιος, εκ μέρους της Εκκλησίας Κύπρου ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου και εκ μέρους της Εκκλησίας της Αλβανίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φιλομηλίου Ηλίας. Στις εργασίες του Διαλόγου εκ μέρους των Ορθοδόξων συμμετέχει και ο προϊστάμενος του ιερού ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπάφαλο, Πρωτοπρεσβύτερος Δρ Χρίστος Χριστάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των γραμματέων της Επιτροπής.
Την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στο Μπάφαλο, πολυαρχιερατικό συλλείτουργο με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Διοκλείας Κάλλιστο, Κιτίου Χρυσόστομο, Ζιμπάμπουε Σεραφείμ και Φιλομηλείου Ηλία.
Ο Διάλογος πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σε τοποθεσίες Αγγλικανών και Ορθόδοξων εναλλάξ. Το 2014 έλαβε χώρα στον Αγγλικανικό Καθεδρικό Ναό του Αγ. Γεωργίου στην Ιερουσαλήμ. Ο διάλογος μεταξύ των δύο Εκκλησιών άρχισε το 1973 και η Διεθνής Επιτροπή δημιουργήθηκε το 1989.
Είναι γεγονός ότι μεταξύ Ορθοδόξων και Αγγλικανών υπάρχει σύγκληση απόψεων και έχει επέλθει συμφωνία σε πάρα πολλά ζητήματα του θεματολογίου του Θεολογικού Διαλόγου, ωστόσο η χειροτονία γυναικών, καθώς και κάποια άλλα εκκλησιολογικά και κοινωνικά θέματα, τα οποία υιοθετούνται σήμερα από την Αγγλικανική Εκκλησία ή καταβάλλεται προσπάθεια για εισαγωγή στη ζωή και τη διοίκησή της, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες και υψώνουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην πορεία του Διαλόγου.
ΠΗΓΗ ''ΡΟΜΦΑΙΑ. GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου