Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Κοντοκουρεμένη Ορθοδοξία: Το επιτελείο του Μεσσηνίας στον αρχηγό της Παναιρέσεως!

Κοντοκουρεμένη Ορθοδοξία: Το επιτελείο του Μεσσηνίας στον αρχηγό της Παναιρέσεως!

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ὁ Μεσσηνίας Χρυσόστομος εἶναι −κατὰ τὸν κ. Βαρθολομαῖο− «Το δεξί χέρι τοῦ Περγάμου", ποὺ "ἐκφράζει τὴν αὐθεντικὴ φωνὴ τῆς ὀρθοδοξίας»!
 
«Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερή Καθέδρα της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως πραγματοποίησε σήμερα ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Στην εγκάρδια και θερμή συνάντηση που είχε, στο Φανάρι, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο διαπρεπής Ιεράρχης και Πρόεδρος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών έκανε λόγο για τα ζητήματα της προετοιμασίας της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου αλλά και της πορείας του Διαλόγου με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία καθώς τυγχάνει μέλος της Επιτροπής του Διαλόγου αυτού.
Το μεσημέρι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προσκάλεσε τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο καθώς και τον Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος Αλεξανδρο Κατσιάρα, που τον συνόδευε, στην Πατριαρχική τράπεζα».
Τὸ ἱστολόγιο “Αmen” ποὺ δημοσιεύει τὴν παραπάνω εἴδηση, δὲν παραλείπει νὰ μᾶς ἐνημερώσει καὶ γιὰ τὰ ἐγκώμια τοῦ Πατριάρχη γιὰ τὸν Μεσσηνίας, μήπως καὶ τὰ ξεχάσουμε. Εἶχε πεῖ:

http://www.amen.gr/article/o-mitropolitis-messinias-ston-oikoumeniko-patriarxi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου