Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ....

               
                      "ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ"!!!





O Αιρετικος μητροπολιτης Στυλιανος, που ταπεινωσε τον Θεανθρωπο Κυριο με τις κακοδοξιες του και τωρα ταπεινωνει και τον ανθρωπο και τον χριστιανο που τον θεωρει ...ανταλλακτικο για τους μανιασμενους και κανιβαλους χασαπηδες της απιστιας.
Χρειαζεται καθαιρεσι, αλλα ποιος θα τον καθαιρεση;
Οι ομοιοι και οι ομοφρονες του, Αιρεσιαρχαι Βαρθολομαιοι και οι αλλοι Αιρετικοι; 




του Αποτειχισθέντος  Θεολόγου 

κ. Νικολάου Πανταζή







Μεγάλη Εβδομάδα. 
Τα Φρικτά Πάθη. 
Σταύρωση και Σφαγή διά λεπίδας...






Όσο και να μην αρέσει στα σημερινά Εβραϊκά τα Λόμπυ, οι Εβραίοι σταύρωσαν το Χριστό και ας επιχειρούν σαν Έθνος διπλωματικά να ρίξουν την ενοχή στους ταλαίπωρους Ρωμαίους οι οποίοι ήταν απλά και μόνο εκτελεστικα όργανα των Αρχιραββίνων Χριστοκτόνων. 
Όσο όμως και να «νίπτουν τας χείρας», όσο και να «βαρούν το κεφάλι τους» στο τοίχο των Ιεροσολύμων, δεν απαλλάσονται από την διαιώνια επάρατη ενοχή τους.





«Ποιόν θέλετε εσείς να αθωώσω;» 
Αυτό το «θέλετε», δηλώνει κυρίαρχη βουλή, συνέπεια και ευθύνη. 
Το είπαν ξεκάθαρα οι ίδιοι και ανέλαβαν ενώπιον δικαστηρίου τις διαχρονικές τους ευθύνες: «Η ενοχή και η κατάρα του αθώου αυτού αίματος που χύθηκε, ας είναι παντοτινά επάνω μας και επάνω στα παιδιά μας (σε όλες τις γενεές μας)».






Σήμερα, τα Εβραϊκά Λόμπυ, μέσω της Μασονίας και των παγκοσμίων εκτελεστικών οργάνων του Σιωνισμού, προωθούν άλλη μία προπαγάνδα Χριστοκτονίας και προδοσία Μιαιφονίας. 
Αναγκάζουν όλα τα κράτη της γης να καταστήσουν όλους τους πολίτες υποχρεωτικούς δότες όσο είναι μάλιστα εν ζωή, όσο είναι «στα τελευταία τους». 
Ο κατ’εικόνα Θεού πλασμένος άνθρωπος «σταμπάρεται» με την πλαστή ετικέτα του «εγκεφαλικά νεκρός» και γίνεται έρμαιο των μανιασμένων, καννιβάλων χειρούργων-κακούργων.






Είναι αξιοθρήνητο, αποτρόπαιο, απάνθρωπο και βλάσφημο συνάμα, τέτοιες Άγιες Μέρες που είναι, εν καιρώ Ιερού Θρήνου και Ανατριχιαστικού Θείου Πάθους, να επιτελείται αισχρώς μια οργανωμένη προπαγάνδα εκ μέρους Πολιτικών και ιδίως Εκκλησιαστικών φορέων περί Δωρεάς Οργάνων, όταν Θεολογικά στην ουσία πρόκειται περί στυγνής ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ και συστηματικού, εικονικού "καννιβαλισμού"!





Την Κυριακή 21η Απριλίου 2013 διαβάστηκε σε όλους τους Ναούς της Ανίερης Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ειδική Εγκύκλιος με ειδική παρότρυνση και προτροπή για δωρεά οργάνων. 






Είναι μάλιστα διπλωματική, άχαρη, ανεπιτυχής και αδόκιμη η παντελώς αλόγιστη χρήση του ασχέτου τελείως Αγιογραφικού χωρίου "μακάριον εστί μάλλον διδόναι ή λαμβάνειν" (Πραξ. Κ΄ 35) το οποίο αναφέρεται Αγιοπατερικά και ξεκάθαρα στην ελεημοσύνη και ΟΧΙ στη δωρεά οργάνων!






Για να μας παρακινήσει κιόλας, χρησιμοποιεί την τακτική της αλεπούς αφού και άλλοι ‘κόψαν την ουρά τους, ας την κόψουμε και εμείς. 
«Και άλλες Χριστιανικές Εκκλησίες κινητοποιήθηκαν». 
Να και ο βλάσφημος, αιρετικός Πληθυντικός «Εκκλησίες» που καταπατεί το δόγμα της Α’ Οικουμενικής Συνόδου περί ΜΙΑΣ του Χριστού Εκκλησίας, ΟΧΙ πολλές! 
Έτσι κηρύττουν «γυμνή τη κεφαλή» και απογυμνωμένη τη ψυχή, την Παναίρεση του Οικουμενσιμού.





Για να μας δημιουργήσει και τύψεις ο «κ» Στυλιανός, επιχειρεί να σπείρει κόμπλεξ κατωτερότητος στις καταδυναστευόμενες καρδιές του ποιμνίου του και επικολλά το απαγορευτικό: 
«Δεν επιτρέπεται για μας τους Ορθοδόξους να υστερούμαστε σε μία τέτοια αξιέπαινη, ανθρωπιστική πρωτοβουλία». 
Βέβαια. 
Ανθρωπιστική και Ανθρωποκεντρική, ουδόλως όμως Χριστοκεντρική. 
Εγκληματική Πρωτοβουλία του Διεθνούς Σιωνισμού.





Δεν είναι καθόλου αξιέπαινη η ξεδιάντροπη διαφήμιση που γίνεται αλλά συστηματική εξαπάτηση του κοινού. 
Αυτοί που δεν έχουν και πολλή ζωή και "καμία ελπίδα" σκοτώνονται πριν την ώρα τους για αισχρή, βάρβαρη κερδοσκοπία. 
Καλούμαστε όλοι, λέει, για αυτή τη πρακτική των μεταμοσχεύσεων, διότι ίσως χρειαστεί μια μέρα να γίνουμε και εμείς λήπτες, δηλ. εκβιασμός, πρόβατα για σφαγή. 
Μας απειλεί κιόλας. 
Σαν να λέει προσέξτε καλά και γίνετε δότες να σας πετσοκόψουμε σα κότες, αλλιώς, αν αύριο χρειαστείτε και εσείς όργανα «την βάψατε» κακομοίρηδες... 
Οπότε, είτε γίνεις δότης, είτε δεν γίνεις, «πας αδιάβαστος».






Και για να μας κάνει να γελάσουμε και λίγο, αντί να κλαίμε τα χάλια τους, «πετάει» κι’ ένα ανέκδοτο στο τέλος της Εγκυκλίου: 
«Χρειάζεται σεβασμός στο δότη αλλά και στο λήπτη!» 
Πολύ σεβασμός πέφτει, «Σεβασμιώτατε!»





Και αντί να υπάρξει κάποιος ενσυνείδητος ιερέας με Ορθόδοξο φρόνημα, δίψα δικαιοσύνης και πνεύμα αληθείας, δεν βρέθηκε ούτε ένας, όχι να κάνει Θεἀρεστη Αγιοπατερική Αποτείχιση ή να διακόψει όπως θα έπρεπε το μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου, αλλά ούτε καν να αρνηθεί να διαβάσει τη σιχαμερή κατάπτυστη Εγκύκλιο.





Στην ουσία αποτελεί ολοφάνερη ένδειξη αποστασίας από το Θεό και αποκαλύπτει πόσο αντίχριστη και τραγικά εκκοσμικευμένη κατήντησε η μοντέρνα Διοίκηση της Ορθοδοξίας. 
Να δολοφονούν «εν ψυχρώ», να βλασφημούν το Δημιουργό και να νομίζουν πως προσφέρουν δόξα και λατρεία στο Θεό! 
Να αφαιρούν κομπογιαννίτικα τη ζωή και να κοκκορεύονται πως απλόχερα τη χαρίζουν. 
Να επιτελούν εμπόριο οργάνων και να μας ζητούν συγγνώμη που ζουν...





Το αποκρύπτουν έντεχνα από το κοινό, οι δολιοπλόκοι "ειδικοί" εντολοδόχοι και λίγοι πραγματικά το γνωρίζουν, πως η μεταμόσχευση οργάνων μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ όταν ο δότης είναι ζωντανός! 



Για αυτό ακριβώς σκαρφίστηκαν με βέβηλη πονηριά τον παραπλανητικό όρο "εγκεφαλικά νεκρός". 
Αυτό όμως ΔΕΝ είναι ουσιαστικός, βιολογικός θάνατος. 
Δεν είναι χωρισμός της ψυχής από το σώμα.



Δεν προσεγγίζουμε το θέμα από πολιτική ή κοινωνική σκοπιά παρά μόνο κάτω από το πρίσμα της ανόθευτης Ορθόδοξης Θεολογίας, την οποία κάποιοι Εκκλησιαστικοί ταγοί απαρνούνται προς ύπουλη σκοπιμότητα.



Θα αφήσουμε όμως τους Θεοφοβούμενους και ενσυνείδητους πιστούς ιατρούς, Επιστήμονες και Μητροπολίτες, που έχουν ακόμη "τσίπα" και ανθρωπιά, να μιλήσουν, με τα ακόλουθα αποδεικτικά στοιχεία.




Το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 έλαβε χώρα ένα πάρα πολύ σημαντικό Επιστημονικό Ψήφισμα (που θα έπρεπε να μεταδοθεί παγκοσμίως και να διαβαστεί από όλες τις Αρχιεπισκοπές της γης), της Ημερίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με θέμα:

«Μεταμοσχεύσεις: δωρεά ή αφαίρεση ζωής;» 
το οποίο βρίσκεται εδώ: 


www.apotixisi.blogspot.com/2013/04/a_23.html?m=1

7 σχόλια:

  1. Ο Στυλιανός είναι Αρχιεπίσκοπος και όχι Μητροπολίτης, όπως εσφαλμένα αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι Τσολογιάννη συνέχισε το υβρεολόγιο κατά του Γίγαντα Στυλιανού και να μένεις με την εντύπωση ότι προσφέρεις και υπηρεσίες. Ο κατήφορός σου σταματημό δεν έχει. Το τέλος σου να δούμε ποιό θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aληθεια, ειναι αρχιεπισκοπος και οχι μητροπολιτης;
    Δηλαδη φοραει δυο σταυρους και δυο εγκολπια και οχι απο ενα;
    Ναι, αυτο ειναι το χαρακτηριστικο γνωρισμα των Αιρετικων σαν τον Στυλιανο σας, το αλτερ εγκο του Καζαντζακη, του ετερου της ξεπεσμενης ρατσας.
    Ο Αιρεσιαρχης Βαρθολομαιος ποσα φοραει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη εσυ που τον υποστηριζεις συμφωνεις με τις Κανιβαλικες Μεταμοσχευσεις;
    Και δεν αισχυνεσαι;
    Με τους κανιβαλους συμφωνεις που αφου ναρκωσουν τον ασθενη τον εξαγουν το σηκωτι του για να μην σπαρταραει και εν συνεχεια τον δολοφονουν οι κανιβαλοι;
    Και συμφωνεις και εσυ κανιβαλοχριστιανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποι'ος Οδυσσέα σου τα είπε αυτά ; Που λέει ο Αυστραλίας τέτοια αίσχη, τα οποία και δεν εντρέπεσαι να βάζης εις το στόμα του διαπρεπούς Αυστραλίας Στυλιανού; Ψάξε τον κανίβαλο εντός σου, γιατί η παραπληροφόρηση, στην οποία διαρκώς επιδίδεσαι συκοφαντών και υβρίζων τον Αρχιεπίσκοπο, κατά τι διαφέρει από αυτό που υποτίθεται καταγγέλεις; Ζήτα συγχώρηση και από εμάς που σκανδαλίζεις διαρκώς με τα ψεύδη σου και μετά να κοινωνήσεις των θείων και ζωοποιών μυστηρίων.Ειδάλλως ,άνθρακας σωρεύεις επί τας κεφαλάς της οικογενείας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aκουσε φιλε.
    Τα ψευδη βγαινουν μονο απο το στομα των Αιρεσιαρχων.
    Ο Στυλιανος σου υπεραμυνεται των μεταμοσχευσεων, και οχι εστω να δεχθουμε μονο των διπλων οργανων, πνευμονων, οφθαλμων κ..λ.π. αλλα των μονων οργανων, που αμα αφαιρεθουν απο τον ανθρωπο που τον ναρκωνουν οι χασαπηδες γιατροι, αυτος πεθαινει.
    Δεν τα γνωριζεις αυτα ειδωλολατρη και προσωπολατρη;
    Και μονον οσα εκανε εις βαρος του ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ Θεολογου Νικολαου Σωτηροπουλου, ειναι αξιος καθαιρεσεως.
    Ποιος νομιζει οτι ειναι;
    Ενα ανθρωπακι ειναι, ενα σκουληκακι ειναι, οπως και ολοι μας.
    Και αυτα που γραφει για τις μεταμοσχευσεις που αλλοιωνει και το γραμμα της Γραφης, ειναι αξιος καθαιρεσεως, αν δεν μετανοηση.
    Η Εκκλησια της Ελλαδος επισημα ακομα δεν αποφανθηκε για τις μεταμοσχευσεις.
    Ο Στυλιανος σου, εσπευσε να τις υποστηριξει τις κανιβαλικες μεταμοσχευσεις που ατιμαζουν το ανθρωπινο προσωπο και γινεται συναυτουργος χιλιαδων εγκληματων.
    Το ιδιο γινεσαι και εσυ που υποστηριζεις εναν υποστηρικτη των ωμων και αποτροπαιων δολοφονιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τον καθαιρέσεις Οδυσσέα μπας και σωθο΄ύμε και εμεις μαζί με τον αδελφό Νικόλαο τον αφορισθέντα και μη αποτειχιθέντα !Γιατί όμως ; Αυτό το "Γιατί"; θα μας το εξηγήσεις καμιά φορά ;Η χάρη του Θεού να είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου